Leie bobil Malaga

Leie bobil Malaga

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Malaga

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

side view of a beach with a cliff

Oversikt over byen

Byen Malaga er et av de mest besøkte turistmålene i Spania. Britiske, tyske og andre europeiske besøkende strømmer til de vakre strendene i sommermånedene. Samtidig har byen også klart å bevare sin gamleby, som sammen med en utrolig kommersiell- og cateringinfrastruktur gjør det å besøke byen til en glede for enhver tilreisende.

Alcazaba i Málaga katedral eller Gibralfaro slott er historiske severdigheter som historieinteresserte kan glede seg over. Her er fødestedet for kunstmaleren Pablo Picasso, og du kan besøke museet i hans navn, oppleve hans kunst og lære om hans liv og levnet. Deretter kan du gå en tur langs Calle Larios, det livligste stedet i byen.

Slik kommer du deg dit

Malaga ligger i Andalucía, sør i Spania, ved bredden av Middelhavet. For å komme til Malaga med bil kan du komme fra øst og sør på motorveien A-7, mens AP-46 er den som fører til byen fra nord, mot Madrid. Hvis du bestemmer deg for å leie en bobil i Malaga, vil du være godt forbundet med forskjellige tettsteder og til og med til andre byer.

Malaga flyplass ligger bare 20 minutter fra sentrum, og det betjenes av flyselskaper som Vueling eller Iberia for innenlandsflyvninger. Den store tilstrømningen av internasjonale turister betyr at du også kan finne internasjonale flyreiser på flyplassen. Malaga Maria Zambrano jernbanestasjon er sentralbanestasjonen i byen, og drives av selskapet Renfe, i tillegg til å være ankomststed for pendlertogene til Malaga.

Parkering

Malaga er en ganske travel by hele året, så det er vanligvis knapt med gratis parkering i byen. Det er imidlertid mulig å parkere gratis på steder så sentrale som Guillén Sotelo gate eller Carretería gate. Et annet veldig godt sted å parkere er Barrio El Ejido. Hvis du drar til utkanten av byen, er parkeringsplassene rundt La Rosaleda stadion et annet perfekt sted å parkere gratis. Du kan også velge betalt parkering i sentrum av byen Malaga. Prisen på parkering per dag er vanligvis rundt 15 €. Malaga har også blåsoneparkering i mange gater, med en pris på 1 € per time.

Årlige arrangementer

  • Malaga Fair: Malaga-messen er en av de viktigste hendelsene i byen og holdes i august i 10 dager.
  • Hellig uke: Prosesjoner og feiringer er vanlige under Malagueña Holy Week, som vanligvis feires mellom mars eller april, avhengig av år.
  • Malaga Carnival: En annen av Malagas attraksjoner er karnevalet, som vanligvis feires i 15 dager i februar eller mars.

Camping

  • Campanillas campervan parkering: ligger bare 21 minutter fra sentrum av Malaga, her er det skjermet parkering. Prisene er rundt 1.50 € per dag avhengig av lengden på oppholdet.
  • Camping Torremolinos: ligger 25 minutter fra Malaga, i byen Torremolinos, prisene varierer mellom 20 € og 30 € avhengig av kjøretøyet og tiden på året.
  • Camping Playa Almayate Costa: ligger 30 minutter fra sentrum av Malaga på Middelhavskysten. Prisene varierer mellom 22 € og 60 €.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Malaga