Leie bobil Madrid

Leie bobil Madrid

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Madrid

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Natural park with forest and rocks

Bobilutleie Madrid

Madrids opprinnelse er fortsatt et mysterium. Noen sier at det ble grunnlagt som et forsvarsverk av araberne, andre hevder stedet har keltisk opprinnelse, og andre igjen hevder at de første innbyggerne var romerne. Slottet, Almudena, Plaza Mayor, Puerta del Sol eller Gran Via, spaserturer gjennom Retiro Park eller et besøk ved Golden Triangle (3 museer), vil bidra til at du ikke glemmer Madrid med det første.

I tillegg har du i nærheten av Madrid verdensarvstedene Aranjuez og Alcalá de Henares samt byer som Toledo og Segovia.

Kommer til Madrid

Madrid er hjertet av Spania, så herfra kan du ta de viktigste nasjonale motorveiene til alle deler av Spania (A3, A4, A5 og A6). Byen har også motorveier og ringveier for å komme fra et punkt til et annet i Madrid raskere. 

Madrid har en togstasjon, den verdensberømte Atocha, som har AVE og pendlertog for å forflytte seg rundt i Madrid.

Den internasjonale flyplassen i Barajas ligger 20 minutter fra sentrum, og du kan reise med buss, drosje eller undergrunnsbane.

Madrids undergrunnsbane forbinder hele byen gjennom forskjellige linjer. Det er den vanligste metoden for transport og den mest økonomiske.

Dette gjør bobilleie i Madrid til et eventyr, med nærliggende byer som er vel verdt et besøk og lette å komme seg til.

Parkering i Madrid

Parkering i Madrid er komplisert. Almendra-sentralen, som er området inne i M-30, er regulert av ORA (parkeringsmyndigheten), og har begrenset med parkering. Den enkleste måten er å la bilen stå på en betalt parkeringsplass eller å la den stå i et mer usentralt område og reise inn med undergrunnsbanen.

Når du bestemmer deg for å leie en bobil i Madrid, og du ikke vil bruke mye på parkering, finnes det lavprisparkering spredt over noen gater i Madrid, hvor du kan parkere kjøretøyet ditt for en pris fra 5 € per dag.

Årlige arrangementer i Madrid

  • San Isidro (15. mai): Dette er en av de eldste og viktigste festivalene i hovedstaden. En rekke aktiviteter er organisert for alle aldre (konserter, friluftsdanser, parader og religiøse seremonier, etc).
  • Pride-dagen (slutten av juni): Dette er en av de viktigste LHBTQI+-feiringene i verden. Fra sentrum av nabolaget Chueca arrangeres konserter, parader og show over hele byen, organisert i anledning Pride.
  • Nyttårsaften: Madrileños har i flere tiår samlet seg på den berømte Puerta del Sol for å ønske det nye året velkommen. Du må kle deg varmt, men gleden og spenningen ved anledningen får alles hjerter til å pumpe.

Camping i Madrid

  • Camping Piscis ligger i Navalafuente. Her kan du campe med bobilen din fra 9 € per dag. Campingområdet har en bussholdeplass med samband til Madrid, samt sportsfasiliteter, lekeplass, svømmebassenger og restauranter. Kjæledyr er tillatt.
  • Camping Monte Holiday ligger i Gargantilla de Lozoya. Her er prisen per dag 23 €. Den har svært store tomter, svømmebasseng, idrettsanlegg, supermarked, kano og zip-linje.
  • Camping El Escorial ligger i El Escorial. Her er prisen 56 € dag. Kjæledyr er tillatt, og stedet har et utendørs- og innendørsbasseng, barneområder, lekeplass og sportsområde, restaurant, supermarked og sportsfasiliteter. 

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Madrid