Leie bobil Lyon

Leie bobil Lyon

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Lyon

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

night view of a bridge crossing a river in a small town

Oversikt over byen

Lyon er en veldig livlig by hele året. Vinterlysfestivalen tiltrekker seg et stort antall besøkende. Ellers gir bobilleie i Lyon i det varmere sesongværet muligheten til å oppleve mange festivaler og arrangementer som Comic Book Festival, Lyon International Fair og Woodstower Festival.

Denne byen er også rik på kultur med en omfattende arkitektonisk arv. Forretningsstrøket Part-Dieu skiller seg fra sjarmen til Vieux-Lyon og dens berømte traboules (fotgjengerpassasjer under husene). Place Bellecour, katedralen Saint-Jean og Croix Rousse-distriktet vitner også om byens historie.

Slik kommer du deg dit

Lyon bygges langs Rhône og ligger mellom Massif-Central og Alpene, og er veikrysset i det sørøstlige Frankrike. Lyon Saint-Exupéry flyplass ligger 25 km øst for byen og tar imot reisende fra EasyJet, Air France og British Airways. Mens motorveien A42 kommer fra øst, kommer motorveiene A6 og A5 fra henholdsvis nord og sør for byen. I tillegg tilbyr riksvei N6 et alternativ for reisende som ankommer fra nord i byen. For de som reiser med tog, er Lyon Part-Dieu eller Lyon Perrache de to mest relevante stasjonene.

Parkering

 Sentrum har mange parkeringsplasser, for eksempel 24/24h Indigo de Bellecourt. En times parkering koster 2,20 £ / 2,60 €, mens en hel dag koster 30 £ / 35 €. Av denne grunn er det å foretrekke å parkere din leiebobil i Lyon på Zen Park Part-Dieu nær stasjonen, med en pris på 14 £ / 16 € per dag. Zen Park på Vais stasjon i vest og Grange Blanche i øst lar deg slippe unna den tette trafikken i sentrum, men ligger lenger unna.

Årlige arrangementer

  • Salvagny Country Festival på Tour Salvagny veddeløpsbane i september. En raus countrymusikkfestival med billetter tilgjengelig for opptil 26 £ / 30 € i to dager.
  • Lyon internasjonale messe fra mars til april. I åtte lange dager arrangeres konserter, oppsetninger og show mot en inngangsavgift på 7 £ / 8 € per voksen.
  • Ré-génération-festivalen i januar. Denne festivalen tar imot teater- og musikkkomediekunstnere fra Lyon-området, Italia og Catalonia.
  • Foreztivalen i Trelins i august. Dette er en tredagers festival som ligger en times kjøring fra Lyon. Festivalen tar imot inntil 35.000 tilskuere per forestilling.
  • Lyons lysfestival 8. desember. Folket i Lyon feirer Jomfru Maria ved å tenne lykter i vinduskarmene sine. Gatene er fulle av farger, og lysshow projiseres på Lyons historiske bygninger. Et fantastisk skue!

Camping

Før du reiser til Lyon med bobilen din, er det best å bestille plass på en campingplass.

  • Camping des Barolles. Vest for byen koster det 17 £ / 20 € per natt for to personer i en bobil.
  • Camping de Lyon. En natt på denne sjarmerende campingplassen nord for sentrum koster i gjennomsnitt 21 £ / 25 €.
  • Le Coin Tranquille, 13 km fra Lyon. Dette området ønsker bobiler velkommen for 8,50 £ / 10 € per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Lyon