🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Route 66 near Los Angeles

Leie bobil Los Angeles

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Los Angeles

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Hjem USA Los Angeles

Den beste bobilen for deg

cliffside beach

Oversikt over byen

Los Angeles er "Englenes by" hvor fremtidige stjerner kommer for å bli berømte, surfere kommer for å surfe på de beste bølgene på vestkysten og alle andre kommer for å oppleve en av de største byene i Amerika.

LA er et sted som har alt å by på, fra gater med palmetrær til naturskjønne strender. Bare vær oppmerksom på tilfeldige jordskjelv som kan skje når som helst.

LA er en storby men den er bare utgangspunktet for din ferie i California. Utforsk de nærliggende nasjonalparkene ved å leie en bobil og oppdag utrolige landskap som de høyeste trærne i verden eller enorme ørkener.

Det er flere spennende områder å sjekke ut i Los Angeles og hvert har sine egne enestående kjennetegn. Ta en rundtur i LA Live sentrum eller spaser ned Walk of Fame i Hollywood.

Santa Monica Pier er et flott fritidsområde som byr på aktiviteter, praktfulle gateartister, restauranter og fantastisk havutsikt. Ikke gå glipp av utsikten over det berømte Hollywood -skiltet.

 Hvordan komme seg dit

Los Angeles er en stor by i Sør -California. Mestedelen av byen ligger i en dal som strekker seg til Stillehavskysten. Dette gir byen et enestående landskap med flere åser og fjellområder i byens utkant.

De fleste som reiser til Los Angeles flyr til Los Angeles internasjonale lufthavn (LAX). LAX er en av verdens travleste flyplasser med et årlig passasjertall på over 60 millioner mennesker.

Flyplassen er et knutepunkt for store flyselskaper, bl.a. Delta Air Lines, American Airlines og United Airlines. Den tilbyr også reiseruter til store internasjonale destinasjoner på British Airways, Air Canada, Japan Airlines m.m.

Los Angeles har flere store motorveier som går gjennom byen, f.eks. ruter som Interstate-5 og Pacific Coast Highway.

Å reise med bil er den mest populære måten å komme seg rundt i LA. Vær oppmerksom på at byen har en av de travleste trafikknettene du vil oppleve i verden.

Selv om det finnes seksfelts motorveier er det fortsatt vanlig å havne i trafikkork, særlig i rushtiden.

Offentlig transport er ikke like vanlig som i andre byer, selv om det går en buss Metro med ruter til større områder i indre by.

Den historiske Union Station er et knutepunkt for tjenester av Metro, Metrolink og Amtrak. Den er imidlertid ikke så ofte brukt av besøkende.

Parkering

Parkering i Los Angeles er veldig vanskelig. Det er så mye trafikk overalt, enten i byen eller i nærheten av strendene, at det nesten er umulig å finne parkering, for ikke å snakke om billig (eller gratis) parkering. Hvis du leier en bobil i LA, husk å ta med parkeringsavgifter i budsjettet.

Gaten er det vanligste stedet å parkere på i LA. Gateparkeringsmålere varierer i timepris fra $ 0,50 til $ 6,00. Prisene er også forskjellige i forhold til tidspunkt på dagen.

Vær oppmerksom på hvor du parkerer for å unngå å få bilen tauet, samt parkeringsbøter eller bilkriminalitet.

Alternativt kan du finne en garasje, som er tryggere enn gateparkering.

 LA Live parkeringshus er et populært parkeringssted som tilbyr avtaler som f.eks. $ 5 de første to timene og faste priser på $ 15 om natten.

Hvis du vil utforske LA ved hjelp av kollektivtransport, kan du ta nytte av Park and Ride anleggene langs t-banelinjene.

Anleggene ligger i større byer som Burbank og Culver City da disse tilbyr gratis parkering. Slik kommer du til LA så raskt som en 20-minutters t-banetur.

Årlige arrangementer

 • Kinesisk nyttår - januar/februar hvert år (faller sammen med nyttårsdatoen) - tog og feiring i Chinatown i anledning nyttår. Arrangementet er gratis for publikum.
 • Pride Parade - sommertid. Langvarig feiring av LHBT-samfunnet med over 80 000 deltakere.
  Arrangementet er en helgebegivenhet med utvalgte aktiviteter som starter på $ 10 for å delta.
 • 4th of July Fireworks Spectacular (spektakulært fyrverkeri) - 4. Juli på Hollywood Bowl. Massivt fyrverkeri med musikalske forestillinger live. Billetter legges ut for salg før arrangementet og varierer fra $ 9 - $ 111; ½ pris for barn 12 år og under.
 • LA County Fair - vår eller høst. Tre ukers messe med turer, forestillinger, spill og mer. Billetter starter på $ 20 med rabatt for barn og eldre samt ukedagspriser.
 • LA Marathon - begynnelsen av november: stort maratonløp fra Dodger Stadium til Santa Monica Beach med over 20 000 løpere.
  Arrangementet er gratis for publikum å se, og inngangsbillettene starter på $ 170 med priser etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

Camping

 • Angeles National Forest - skogscamping i San Gabriel-fjellene i LA County. Plasser er tilgjengelige etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Daglige adgangskort er $ 5 per person.
 • Hollywood RV Park - bobilpark i bysentrum som byr på en autentisk LA-opplevelse med forestillinger, veggmalerier og rask tilgang til attraksjoner i LA. Dagspriser starter på $ 65 med ukentlig og månedlig pris tilgjengelig.
 • Malibu Beach RV Park - camping ved stranden nær Santa Monica Mountains National Recreation Area. Reservasjon trengs for en av de 142 bobilplassene.
  Priser på strømtilkoblete plasser for bobiler starter på $ 137,50 i uken og $ 154 i helgen.
   

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Los Angeles