Leie bobil London

Leie bobil London

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i London

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Street view of the Big Ben clock and palace

Oversikt over byen

London er Storbritannias pulserende hjerte og har utallige monumenter, parker og lokalsamfunn, alle med sin egen unike kultur og tiltrekningskraft.
Besøk nydelige Buckingham Palace eller Houses of Parliament eller utforsk utendørsmarkedene for mat i Camden og Borough. Der får du får tak i noe av den deiligste og rimeligste maten i London!
London har noen skjulte perler og de som skal leie bobil i London må sørge for å sjekke ut Covent Garden’s Top Secret Comedy Club hvor noen av de beste komikerne i verden fremfører hemmelige show for intetanende gjester.
For å oppleve en av de beste utsiktene i byen, sørg for å besøke London Sky Gardens som har gratis adgang. Her får du tilgang til en innendørs tropisk takhage med utsikt over hele Londons skyline.

Slik kommer du deg dit

Bobilferie i London er enkelt siden man kan komme dit via Storbritannias motorveinettverk hvor alle motorveier eller M-veier er knyttet til byens hovedringvei, M25-ringveien. Denne veien omkranser hele London slik at uansett hvilken bydel du skal til så er denne veien hovedtilkomsten din.
Det er seks større flyplasser: London City, London Gatwick, London Heathrow, London Luton, London Stansted og London Southend. Disse flyplassene har forbindelser fra hele verden, og snittflytider fra Europa ligger på en til tre timer, mens transatlantiske flyvninger tar mellom seks og åtte timer.
London har togforbindelser fra hele landet og Europa. Hovedstasjonene inkluderer Saint Pancreas, Kings Cross, Waterloo og Charing Cross. En togtur fra London til Edinburgh tar omtrent fem timer, mens en togtur via Euro-tunnelen fra Paris til London tar omtrent tre timer. Jernbanenettet i Storbritannia er omfattende og tjenestene drives regelmessig med et minimum av forsinkelser og gjennomgående gode fasiliteter.

Parkering

Det å parkere den leide bobilen din i London kan være kostbart. Manga av parkeringsområdene koster mellom 5 og 8 GBP per time og det finnes svært få områder avsatt til gratis parkering. Likevel er det noen unntak, og vanligvis er det ingen restriksjoner mellom kl. 18.30 og kl. 08.30. Noen områder tillater to timers gratis parkering på lørdager og gratis parkering hele søndagen, men dette varierer med områdene, så det er viktig å sjekke skiltingen før du forlater bobilen.
Parkering i utkanten av London viser seg å være rimeligere med mye gunstigere priser for langtidsparkering. NCP-parkeringsplasser har en tendens til å være det billigste parkeringsalternativet i London.
City of London har syv «off-street»-parkeringsplasser operert av National Car Parking association og prisene varierer fra sted til sted, men de rimeligste alternativene er NCP-parkeringene ved Covent Garden og Kings Cross, og hvis du benytter ParkPass-appen koster det omtrent 30 GBP for 24 timer.
Det å parkere utenfor London og deretter ta undergrunnsbanen inn til sentrum er alltid det rimeligste alternativet. Da kan du enten parkere på NCP-parkeringene ved Richmond eller ved Docklands, og det koster mellom 8 og 14 GBP for et 24-timers opphold.

Årlige arrangementer

  • Notting Hill Carnival (august) – Et av de største årlige arrangementene i London, med en tredagersfestival i Notting Hill-nabolaget som feirer afro-karibisk kultur. Gratis adgang.
  • Winter Wonderland (desember) – Winter Wonderland-arrangementet foregår i Hyde Park og er et av de største julemarkedene i verden, med tradisjonelle tyske ølhaller og karuseller over hele parken. Gratis adgang.
  • Londons nyttårsfyrverkeri byr på et av de mest spektakulære showene i verden og tusener strømmer til hovedstaden for å oppleve denne musikalske fyrverkerioppvisningen. Gratis adgang.

Camping

Det finnes en rekke flotte campingplasser for leide bobiler rundt London.

  • Crystal Palace Caravan Club Site – En flott skogkledd beliggenhet sør for sentrum. Med mange campingfasiliteter inkludert toalettlokaler, oppvaskområde og strømtilkobling koster dette deg mellom 8 og 12 GBP per natt, avhengig av årstiden.
  • Lee Valley Camping and Caravanning – Ligger i den nordlige delen av London, i nærheten av en innsjø, med mange fasiliteter som strømtilkobling, toalettlokaler, butikk og vaskeri. Opphold her koster mellom 7,75 og 12,40 GBP.
  • Chertsey Camping and Caravanning – Ligger ved Themsen, kun en 50-minutters T-banetur fra London sentrum. Denne plassen har dusj- og toalettlokaler i tillegg til et klubbhus med fritidsaktiviteter. Et opphold her koster mellom 10 og 14 GBP per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
Lokale alternativer

Andre byer i nærheten

Indie -bobiler i London