Leie bobil Lisboa

Leie bobil Lisboa

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Lisboa

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

The yellow Sinta palace at the top of the hill

Bobilutleie Lisboa

Kåringen til verdens ledende bydestinasjon i 2018, den uforlignelige skjønnheten og kosmopolitiske mangfoldet i den portugisiske hovedstaden er bare noen av grunnene til at den er så populær blant reisende. En by badet av Tagus-elven, hvor himmelen nesten alltid er blå, hvor kokekunsten vil få deg til å be om mer, hvor du kan høre Fado i Alfamas gater og oppleve historien gjennom de imponerende kulturminnene. I byen på syv åser er det en rekke steder verdt å besøke, for eksempel São Jorge-slottet, Katedralen i Lisboa, Praça do Comércio, Elevador de Santa Justa – og listen bare fortsetter. Alle disse stedene du oppdage med en bobil du leier i Lisboa.

Kommer til Lisboa

Byen Lisboa (hovedstaden i Portugal og Europas vestligste hovedstad) ligger i sentrum av landet, på høyre bredd av munningen til elven Tagus. Byen kan nås på en rekke forskjellige måter. Med fly er det flere internasjonale flyvninger til Lisboa lufthavn. Med bil kommer du dit via de forskjellige veiene som gir tilgang til byen, som A1 (Nord), A2 (Sør), A4, A5 (Cascais), A6 (Alentejo), A7, A8 (Vest), A9 Crel (Lisboas ytre regionale ringvei). Den beste måten å gjøre det på er å søke etter den raskeste ruten på Google Maps eller Waze.

Når du skal leie en bobil i Lisboa, kan du ankomme med tog eller buss. Hvis du allerede er i Portugal, kan du finne turer fra Lisboa til forskjellige steder i landet, som Porto eller Faro, blant andre. Det finnes også en togforbindelse mellom Portugal og Spania og flere internasjonale bussforbindelser.

Parkering i Lisboa

Når du velger å leie en bobil i Lisboa: Husk at at bobilene normalt er over den maksimale høyden som er tillatt inne i de underjordiske parkeringsanleggene i Lisboa sentrum. Alternativt kan du parkere bobilen din i utkanten av Lisboa og bruke Lisboas kollektivtransport om dagen. Du kan velge følgende parkeringsplasser: Aeroportoparque (åpen 24 timer i døgnet - € 5 per dag) eller ved Redpark (åpen 24 timer i døgnet - € 5 per dag i utendørs parkeringsanlegg og € 7 per dag i det overbygde parkeringsanlegget) - begge ligger nær Lisboa flyplass.

Årlige arrangementer i Lisboa

Det er alltid en eller annen begivenhet som finner sted i den livlige portugisiske hovedstaden. Dette er et av de mest varierte områdene man kan finne, med alternativer for alle besøkende, og det arrangeres årlig ulike nasjonale og internasjonale arrangementer i byen (og i nærheten).

Hvis du velger å leie en bobil i Lisboa, er dette noen av arrangementene du kan finne der.

  • Den tradisjonelle Marchas Populares de Lisboa: en av de eldste og voksende tradisjonene i hovedstaden. Det er en populær marsjkonkurranse som finner sted i juni.
  • Lisbon Book Fair: En stor utstilling av bøker og forlag som vanligvis finner sted mellom mai og juni i Parque Eduardo VII. Gratis inngang.
  • ModaLisboa: Lisboas moteuker holdes i mars og oktober, og presenterer årstidenes kolleksjoner fra portugisiske motedesignere.
  • Lisboa & Sintra filmfestival: i november. Filmfestival.
  • Millennium Estoril Open: Tennisstevne i Estoril mellom april og mai. Prisene varierer mellom € 10 og € 45.
  • NOS Alive: musikkfestival i Restelo-distriktet. Dagsbillett: €69.
  • Super Bock Super Rock: Rockemusikkfestival på Meco-stranden i Sesimbra. Dagsbillett: €58.
  • MEO Rip Curl Pro Portugal: International surfingstevne, vanligvis i oktober, på strendene i Peniche.

Camping i Lisboa

Når du leier bobil i Lisboa, bør du finne informasjon om stedene der du kan overnatte under bilturen. Selv om det ikke er noen campingplasser i det historiske sentrum, er det flere steder å sove i nærheten av byen.

  • Lisboa Camping & Bungalows. Denne campingplassen i Monsanto ligger svært nær byen og tilbyr alle nødvendige fasiliteter.  Priser: € 41.80 per natt i høysesongen og € 27.30 per natt i lavsesongen.
  • Inatel da Caparica. Denne campingplassen befinner seg (som mange andre) på sørbredden, og ligger svært nær de utrolige strendene på Costa da Caparica. Pris: rundt € 9.10 per dag

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Lisboa