🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

fargerike hus ved vannet Kristiansand

Leie bobil nære Kristiansand

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av Kristiansand

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Fyr på klippe med blå himmel

Bobilutleie Kristiansand

Bykjernen i Kristiansand er ikke særlig stor, noe som gjør det ypperlig å utforske den hyggelige sørlandsbyen til fots. Det er en ypperlig mulighet for å oppleve de lave sjarmerende husene i Posebyen, som gamlebyen i Kristiansand heter. Et lite steinkast utenfor de smale gatene finner man masse natur. Det populære turområdet og badeplassen Baneheia ligger i gåavstand, samt SUP- og kajakutleie på Odderøya.

Men det er selvfølgelig mer enn trehusbebyggelse og natur i den urbane byen: en av Norges mest spektakulære bygninger er plassert i Kristiansand, nemlig Kilden teater og konserthus. Her kan man få en enestående kulturell opplevelse, før man avslutter med kortreist og smakfull mat på restaurant Frihavn.

Kommer til Kristiansand

Takket være den geografiske beliggenheten til Kristiansand, er Hirtshals i Danmark kun en kort fergetur unna. Dette er en rask og rimelig måte å komme seg inn til Kristiansand (eller Norge) på.

Selskapene Fjord Line og Color Line. Turen tar mellom 2-4 timer, og er en ypperlig måte å ta med bobil til Kristiansand.

Det finnes også en flyplass like utenfor byen, som heter Kjevik. De tilbyr lokale flyvninger til noen av de største byene i Norge, samt direkteruter til København, Amsterdam og Alicante.

Om man kommer kjørende langs veien, er den enkleste veien E39, som strekker seg mellom Oslo og Bergen, med Kristiansand i midten. En litt mindre populær rute er å komme ned langs riksvei 9, som går opp til aktivitetsparken i Evje og helt opp til Hardangervidda Nasjonalpark.

Parkering i Kristiansand

Det finnes tre parkeringshus i Kristiansand sentrum, Slottet 1.9 m, Gyldengården og Kilden. Timespris ligger på mellom 14-25 kroner, men man får rabatt via appen EasyPark, eller om man betaler for en hel dag om gangen. Legg merke til at maks høyde i Slottet og Gyldengården er 1.9 meter, og i Kilden 2.05 meter.

I tillegg finnes det gateparkering, som alle er mot betaling, og vanligvis har en makstid på 1-3 timer. Med andre ord er ikke gateparkering helt optimalt om man ønsker å nyte byen uten å kikke på klokken. Det er også utrolig vanskelig å finne en parkeringsplass i gatene, spesielt om sommeren.

Årlige arrangementer i Kristiansand

  • Måkeskrik, juli: En heftig musikkfestival på Odderøya med sjangrene pop og rock. Festivalpass er like under 1000 kr.
  • Sørlandets matfestival, juli: En kulinarisk opplevelse av kortreist mat og håndbrygget øl. Gratis inngang, betal for det du ønsker.
  • Punktfestival, september: En internasjonalt anerkjent festival med musikk, kunst og spennende foredrag. 720 kr for dagspass.

Camping i Kristiansand

  • Kristiansand Feriesenter: Et barnevennlig og populært feriesenter med egen badestrand og flotte turområdet. Kun 10 km fra Kristiansand sentrum. Alle fasiliteter tilgjengelige. Priser fra 390 kr per døgn under høysesongen.
  • Dyreparken Bobilcamp: En enkel bobilcamp vegg i vegg med Norges største dyrepark. Priser varierer mellom 225 og 625 kr avhengig av sesong.
  • Roligheden Camping: kun en liten spasertur fra Kristiansand sentrum finner du Roligheden camping som byr på det beste av strand og skog kombinert med yrende byliv. Priser fra 350 kr per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn