🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Köln

Leie bobil Køln-Düsseldorf

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Køln-Düsseldorf

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Hjem Tyskland Køln-Düsseldorf

Den beste bobilen for deg

View on a castle and the city of Cologne from a hill

Bobilutleie Köln

Når man tenker på Köln, går tankene automatisk til Köln-karnevalet. Dette er den mest kjente begivenheten, men Köln har mye mer å tilby. Byen ligger sør for Ruhr-området, og det er en del av en tungt befolket region med mange andre store byer bare få kilometer unna.

Köln har omtrent en million innbyggere, og er med det Tysklands fjerde største by. Kölner-domen er byens mest særegne landemerke.

Folket i Köln liker å feste og elsker byen sin, og de liker å skille seg ut fra resten av Tyskland. De elsker å bruke sin egen dialekt "kölsch" for å forvirre besøkende, og ikke minst liker de å konsumere sitt eget brygg, Kölsch-øl.

Kommer til Köln

Å leie bobil i Köln er superenkelt! Köln ligger sør i Ruhr-området vest i Tyskland. Som det viktigste trafikk- og industriknutepunktet i Tyskland, er det enkelt å komme seg til Köln. Fra grensen til Nederland, for eksempel Maastricht, kjører du omtrent en time østover på A4 for å nå Köln. Fra Belgia er det også omtrent en times kjøretur til Köln via A4. Det tar omtrent 6 timer å nå Köln via A2 fra hovedstaden Berlin, og omtrent like lang tid via A9 og A3 hvis man kommer fra München.

Köln har sin egen internasjonale flyplass med flytrafikk fra andre europeiske byer. Det er også flere andre flyplasser i Ruhr-området.

Man kommer også enkelt til Köln med buss og tog fra andre byer i Tyskland, Nederland og Belgia.

Parkering i Köln

Sammenlignet med andre store byer har Köln mange parkeringsplasser for bobil tilgjengelig. Det er imidlertid ofte vanskelig å finne en parkeringsplass midt i sentrum på hverdager.

De rimeligste parkeringshusene i byen er Parkhaus Bazaar de Cologne ved Wochenmarkt (€ 2 per time), Parkhaus Brückenstraßen (€ 2,20 per time) og Ampido Parkhaus Belgisches Viertel (€ 1,90 per time).

Utenfor byen er det noen park- og rideparkeringsplasser, som i Bocklemünd og Köln-Müngersdorf. Men pass på, de har noen ganger tidsbegrensninger.

Årlige arrangementer i Köln

Karnevalet i Köln i februar: Folkefestivalen i Rhinland er et av de mest populære karnevalene i verden. Festen er for alle som elsker å kle seg ut og ta festen helt ut. Gratis inngang.

Christopher Street Day i august: Gatefestivalen er høydepunktet i den to uker lange Köln Pride for å støtte LGBTQ+-samfunnet. Adgang til området er gratis.

Gamescom i august: Internasjonal dataspillmesse med en interaktiv utstilling. Et must for alle gamere. Dagsbilletter fra ca € 16.

Camping i Köln

Camping Platz Köln-Kasselberg: en idyllisk, offentlig park med grønne områder rett ved Rhinen, med egen restaurant. Ca 30 minutter nord for sentrum. Fra € 10 per dag.

Camping Platz Im Heidchen: Stille og avsidesliggende, men fortsatt ikke langt fra byen (30 minutter). Her kan du la tiden fly under skyggefulle trær og ved bredden av elven Sinne. Fra € 20 per dag.

Camping Platz Heider Bergsee: Camping i det lokale rekreasjonsområdet med badevann, kiosk og WiFi. 25 km fra Köln. Pris per dag: ca € 15.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Køln-Düsseldorf