🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Italia

Leie bobil Italia

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Italia

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

land in italy country side

Bobilutleie Italia

Italia er et veldig gammelt land. Dens popularitet stammer tilbake fra Romerriket, en av de største rikene som noen gang har eksistert. Restene av denne viktige sivilisasjonen kan fortsatt ses i dag gjennom monumentene i byene, som Colosseum i Roma. Italia er også hjemlandet til kjente kunstnere som Leonardo da Vinci og Giotto, som har gjort dette landet til et av de viktigste når det gjelder kunst. Et annet aspekt ved italiensk kultur er den kulinariske tradisjonen. Mange typiske retter som napolitansk pizza og pasta har blitt kjent over hele verden. Til slutt må vi ikke glemme festligheter som Karneval eller Notte di Taranta, som tiltrekker seg millioner av turister fra hele verden hvert år.

Overlevelsesguide Italia

 • Hvordan si "Hallo!" - "Ciao!"
 • Hvordan si "Takk" - "Grazie"
 • Prisen på et måltid for to personer er rundt 25 euro
 • Prisen på en halvliter øl er rundt 5 euro
 • I Italia er det en egen dialekt i hver region
 • Italienerne hilser aldri med kyss, men med et sterkt håndtrykk.

3 morsomme fakta om landet:

 • Italienerne gestikulerer mye når de snakker. Det gjør de for å uttrykke seg bedre og understreke setningene sine med følelser.
 • Gaffelen ble først brukt i Italia for å kunne spise pasta bedre.
 • Begrepet Italia betyr "innbyggere i kalvelandet", fra det greske ordet Vitelli, et folk sør på halvøya som elsket kalver.

Camping i Italia

Reglene for gratis camping i Italia er forskjellige fra region til region. I Veneto, Friuli og Sardinia er det ikke mulig å campe utenfor de avsatte områdene. I andre regioner har du lov til å bo i maksimalt 24 eller 48 timer. Generelt er overnatting tillatt så lenge du ikke forurenser miljøet, men det er alltid lurt å spørre i kommunen der du vil bo. Dolomittene har noen av de vakreste campingplassene i Italia, sammen med den vakre kysten ved Salento i sør. Selv sentrum av halvøya finnes mange campingmuligheter i naturen, som i de vakre landsbyene i Appenninene.

Kjøring Italia

Italia er godt forbundet fra nord til sør med bombelagte motorveier. Bompengene varierer avhengig av avstanden du kjører, og koster det samme for både biler og bobiler. Langs veiene er det rasteplasser med barer og bensinstasjoner. I Italia kjører man på høyre side.

Viktige nasjonale begivenheter Italia

 • Karnevalet i Venezia (februar/mars): en av de mest berømte festlighetene i Italia. Feiringen finner sted i gatene i byen i to uker. Begivenheten er gratis.
 • Rock in Roma (juni/juli): finner sted på Ippodromo delle Capannelle i Roma. Den er kjent for sine mange internasjonalt anerkjente musikere. Billettpriser: 20-40 euro.
 • Notte di Taranta (august): en av de mest berømte tradisjonelle festivalene i Italia, dedikert til musikken til Salento og spesielt til tarantellaen. Gratis inngang.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn