🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

RV rental Iceland

Leie bobil Island

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Island

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Waterfall in Iceland

Bobilutleie Island

Island er kjent for å være vakkert og unikt, med store fossefall, stranden med svart sand og de store fjellene over hele landet.

Landet er delt i to kontinenter, du kan faktisk se og stå på hver side av et kontinentalt skille. Island campingbil utleie er berømte for å besøke landets varme kilder, geysirer og ofte aktive vulkaner. Lavalandskap dekker mye av landet og varmt vann som pumpes opp fra bakken gir oppvarming til store deler av landet, samtidig som det gir varme til landets varme kilder.

Island er ikke bare fullt av vakre steder men har også en rik historie bak seg. Historien er fascinerende og verdt å lese seg opp på før man reiser til Island.

Overlevelsesguide Island

 • Hæ or Halló—Hallo.
 • Takk or Takk fyrir—Tusen takk.
 • Prisen for et måltid kan variere avhengig av hva du kjøper, men det er sjelden du kommer under €12.50 for et måltid, enten i butikken eller andre steder. 
 • Alkohol er svært dyrt og gjennomsnittsprisen for en øl er €8.50.
 • Noen av Islands mer unike tradisjoner er: Tretten Julenisser som gir barna gaver, og feiringen av andre interessante dager som for eksempel Írskir dagar (in Akranes).

Camping i Island

For å beskytte den naturlige skjønnheten til landet er det ikke lenger tillatt å fri-campe med campingbil på Island. Du må overnatte på en av Islands mange campingplasser eller innhente tillatelse fra grunneier for å overnatte på privat grunn. Men det betyr ikke at du ikke kan campe på mange vakre plasser. Det finnes campingplasser over hele Island, så du får ingen problemer med å finne plasser fra Reykjavik til þórisstaðir eller campingplassene ved Álftanes som også har en rik historie bak seg.

Kjøring Island

 • Veiene på Island er i god stand, så lenge du holder deg til hovedveiene. Dog er småveiene, selv de populære, ofte ikke asfaltert. Noen er rene grusveier som er trygge så lenge du kjører sakte.
 • Det er ingen bomveier eller andre campingbil avgifter du trenger å bekymre deg for.
 • På Island kjører de på høyre side av veien.

Viktige nasjonale begivenheter Island

 • Þorri er noe som stammer fra Islands vikinger. Mange Islendinger samles i januar og februar for å spise Islands mange delikatesser som inkluderer hai, hangikjöt, og kokt lammehode. På dette arrangementet kan du delta gratis
 • Bolludagur er en av de mest smakfulle arrangementene på Island og foregår i februar. Ethvert bakeri og trolig alle bestemødre baker nydelige 'bollur' (boller med krem inni). Hver ‘Bolla’ koster fra €17.
 • Þjóðhátíð er trolig det mest populære arrangementet på Island. Dette foregår I slutten av juli, og samler hundrevis av mennesker på den lille øya ved siden av Island, Vestmannaeyjar. Alle som har billett overnatter i telt på en høyde med en scene i forkant. Der synges og drikkes det natten gjennom til tidlig morgen. Billettene begynner på €135.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn