fjell i Big Bend nasjonalpark

Leie bobil nære Houston

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av Houston

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Houston landscape

Alt om varebilutleie i Houston

Houston er den mest folkerike byen i Texas med en befolkning på over 2,3 millioner innbyggere. Det ligger i sørøst i Texas, nær Mexicogulfen og Galveston Bay.

Byen ble grunnlagt av landinvestorer i 1836 ved sammenløpet av White Oak Bayou og Buffalo Bayou og ble en by i 1837. Siden den gang har den blitt kjent for sine ulike bidrag til vitenskap og industri, og "Houston" var det første ordet uttalt fra månen. Byen er fortsatt hjemmet til NASAs Johnson Space Center og er hjemsted for en rekke energi-, luftfarts- og transportselskaper.

Houston er kjent som "Bayou City" og er et globalt kraftsenter med styrker innen medisin, forskning og kultur. Befolkningen er etnisk og kulturelt diversifisert, noe som har gitt byen et rykte for å være en av de mest diversifiserte byene i USA.

Turister til Houston kan forvente å oppleve byens hengivenhet til vitenskap på Space Center Houston, samt det flotte friluftslivet ved attraksjoner som Buffalo Bayou Park og Houston Zoo. Mangfoldet av innbyggerne gjør det til et ideelt sted å nyte internasjonale festivaler med høydepunkter innen musikk, kultur og kunst.

Hvordan komme seg dit

George Bush Intercontinental Airport betjener hele Houston og tilbyr internasjonale og innenlandsflyvninger.

Det er relativt enkelt å kjøre til Houston. Byen er omgitt av motorveier - ni radielle motorveier, tre motorveier og en 180 km lang ytre ring. Interstate 10 passerer gjennom Houston og Interstate 45, som bare passerer gjennom Texas, forbinder store byer i Texas.

Hvis du reiser med tog, stopper Amtrak-tog på Sunset Limited-linjen i Houston tre ganger i uken. De reiser vestover til Los Angeles og østover til New Orleans, med mange stopp i mellom.

Steder å besøke

  • Centre spatial de Houston : Space Center Houston er det offisielle besøkssenteret for NASAs Johnson Space Center og er et must. I dette enorme komplekset kan du sykle i en kopi av romfergen Independence og utforske en kopi av den første amerikanske romstasjonen. Du kan til og med ta på en månestein!
  • Zoo de Houston : Houston Zoo ligger i Hermann Park og er populær blant både lokalbefolkningen og turister. Det er over 6000 innfødte og eksotiske dyr som alle har sitt eget habitat. Dyrehagen har også et treningssenter og et akvarium.
  • Buffalo Bayou Park : Buffalo Bayou Park, som ligger på 160 hektar med grøntareal, er en fin måte å flykte fra det hektiske livet uten å forlate byen. Denne byparken har en hundepark, mange tur- og sykkelstier, en rekke fascinerende skulpturer og mange skyggefulle områder å slappe av i.

Parkering i Houston

Det er salgsautomater på gaten på dagtid i hele sentrum. Leier du bobil kan du parkere den i inntil tre timer, deretter må du flytte kjøretøyet. Timelønnen avhenger av lokasjon. Målere er gratis etter kl. 18.00 mandag til lørdag og hele søndagen.

I Houston er det en rekke parkeringshus med parkeringsavgift. Prisene varierer avhengig av hvor du bor, og prisene øker jo nærmere sentrum du kommer.

Årlige arrangementer i Houston

  • Japan-festivalen arrangeres årlig i april og har underholdt over 20 000 mennesker hvert år. Festivalen feirer japansk kultur og arv gjennom dans, levende musikk, origami, kampsport, bonsai og en tradisjonell teseremoni.
  • Comicpalooza : Comicpalooza er den største popkulturkonferansen i Texas og bør ikke gå glipp av. Det er multi-format, noe som betyr at du kan se alt fra cosplay og videospill til roller derby og bryting. En litterær konferanse og en filmfestival arrangeres også på stevnet. Det finner sted hvert år i juli og billettprisene varierer fra år til år.
  • Houston International Jazz Festival er et senter for god musikk og kultur. I 25 år har den feiret utdannelsen og historien til jazzindustrien og oppmuntret folk i alle aldre til å nyte sjangeren. Festivalen arrangeres i september og er gratis.

Camping i Houston

  • Southlake RV Resort : Southlake RV Resort ligger utrolig nært sentrum av Houston og alle dets attraksjoner. Dette feriestedet eies og drives av Quality RV resorts og er godt vedlikeholdt og har alle fasiliteter du trenger for et kort eller lengre opphold. Prisene varierer fra $ 55 til $ 64 per natt.
  • AllStar RV Resort : AllStar RV Resort, som også eies og drives av Quality RV Resorts, har alle fasiliteter du kan ønske deg, men med en Texas-vri. Til tross for sin familievennlige gjestfrihet, ligger parken nær sentrum. Prisene varierer fra $43 til $46 per natt.
  • Advanced RV Resort : Dette feriestedet ligger i Houston-området, bare 19 miles fra Houston sentrum. Den har alle vanlige fasiliteter, pluss et svømmebasseng og boblebad. Prisene varierer fra $64 til $69 per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn