Leie bobil nære Horsens

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av Horsens

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

red house a top a damn, fall colours

Bobilutleie Horsens

Ingen steder i verden er helt slik som kyst-Jylland, og Horsens er fjordens perle. Under halvøyas «nese» ligger et mekka for naturens eventyrere. Opplev Horsensfjordens skjønnhet på akkurat den måten du ønsker. Gå langs fjordens pilegrimsled, eller nyt synet på behagelig vis fra den leide bobilen din i Horsens. Hvis du har lyst, kan du ta padleåren fatt og sette ut i kajakk ved den nydelige marinaen. Benytt sjansen til å se noen av de beste museene, musikken og kulturarrangementene i det vestlige Danmark i Horsens sentrum.

Kommer til Horsens

Spør hvilken som helst danske hva det er Jylland har en overflod av. Like etter at han sier gårder med melkekyr, kommer han til å si motorveier. Danmark har omtrent 30 motorveier, og 20 av dem ligger på halvøya.

Motorveien E45 går rett gjennom den dansk-tyske grensen, og utgjør en nesten rett linje opp gjennom Jylland og til Horsens.

Billund lufthavn ligger bare 53 km fra Horsens, og Aarhus lufthavn er 91 km unna.

Flytiden London-Billund er 1 t 25 min; Los Angeles-Billund er 12 t 25 min; New York er 10 t unna; Toronto er 10 t og 5 min unna.

Blant de større flyselskapene som flyr til Billund er KLM, SAS, Air France og Lufthansa.

Du kan også reise med dansk kollektivtransport (DSB) fra Københavns lufthavn eller sentralstasjon rett til Horsens stasjon, som ligger praktisk til i sentrum av byen, med det såkalte lyntoget.

Parkering i Horsens

Horsens har gjort det enkelt å parkere, med offentlig parkering på hvert et hjørne. De første to timene står du gratis. Hvis du trenger noen timer ekstra for å raide butikkene, betaler du for den ekstra tiden enten med kredittkort eller gjennom Easy Parks-appen. Men ikke la parkeringsavgiften skremme deg fra å glede deg over din leide bobil i Horsens så lenge du vil – det koster bare 10 DKK per ekstra time.

Årlige arrangementer i Horsens

  • Middelalderfestival (august) – over 25 års historie, i Horsens. I fire dager sender man Horsens tilbake i tid med riddere i skinnende rustning til hest, hoffnarrer og munker i kutte og hette – og alt er gratis.
  • Musikkfestivalen Wall of Sound (tid på året varierer) – med alt fra bålmat og brettspill til kroppsmaling, paraplydrinker og konserter.

Camping i Horsens

  • Løgballe Camping, oppvarmet basseng og minigolf, priser fra 25 DKK per natt
  • Gudenå Camping, kanoutleie ved elva, 85 DKK for voksne og 48 DKK per barn per natt.
  •  Juelsminde Strand Camping, tilgang til strand og marina, 90 DKK per voksen og 50 DKK per barn per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev