Pier jetting out into the warer, sunset colours

Leie bobil nære Herning

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av Herning

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

ruins of a church, herning

Bobilutleie Herning

Cruising i campingvognen din i Herning gjennom de grønne skogene i Jylland, blant åker, kyr og vindmøller, kan du bli overrasket over å finne Danmarks største kunstknutepunkt utenfor København.

Dette landlige jordbruksarealet har sett stylingene til Madonna, Eric Clapton, Prince, Rihanna og resten av innbyggerne i Hollywood Hills innenfor veggene på de store arenaene.

Noen av de fineste samtidskunstene i nord er utstilt i HEART (Herning Museum of Contemporary Art) i Jylland. Dra ut til gatene i Herning for å oppleve gateteater og dansegrupper som tangoer gjennom byen under den årlige kulturfestivalen.

Herning byr ikke bare på fin moderne kunst og praktfulle teateropplevelser. Herning er en av de mest godt bevarte byene i Skandinavia, og er en portal gjennom tidene.

Museer som Søby Brunkulsmuseum, Helenes Hus og friluftsmuseet er utvendig bevart og transformert, slik at du kan oppleve livets vanskeligheter som dansk bonde fra 1600-tallet og frem til i dag.

Herning summer hele tiden av arrangementer og attraksjoner. Hvis du vil dra full nytte, kan du laste ned appen, VisitHerning Explore på Google Play eller App Store.

Kommer til Herning

Alle veier fører til Herning. Tilkoblet med seks motorveier, kan du knapt unngå byen på din naturskjønne kjøretur gjennom Jylland. Motorvei 12, 15 og 18 går direkte gjennom Herning.

Danmarks nest største flyplass, Billund lufthavn, ligger 40 minutter sør for Herning. Ta motorvei 30 nord etterfulgt av motorvei 18 nord.

Flytid London-Billund er 1t 25min; Los Angeles-Billund er 12t 25min; New York er 10t; Toronto er 10t 5min.

De viktigste flyselskapene som flyr til Billund lufthavn inkluderer KLM, SAS, Air France og Lufthansa.

Det danske kollektivtransportsystemet (DSB) har tog som går fra København sentralstasjon 18 ganger om dagen. Nyt et kaldt Carlsberg i kupeen mens det landlige Danmark flyr forbi vinduet ditt på denne 3 timers naturskjønne turen over danske farvann og gjennom skog og mark.

Parkering i Herning

Parkering av bobilutleie i Herning er oftest gratis og lett å finne. Både korttids- og langtidsparkering er tilgjengelig både i utkanten og i sentrum. Det er omtrent 3000 gratis parkeringsplasser i Herning. I nabobyen Ikast er det 823 parkeringsplasser hvor 267 er uten tidsbegrensninger. Men husk å lese skiltene for å unngå parkeringsbilletter.

Årlige arrangementer i Herning

Skanderborg Festival får tilnavnet Danmarks vakreste festival og lever fullt ut opp til slagordet, “musikk under bøkene”. Denne årlige festivalen starter den andre uken i august. I 8 dager høres den vakre festivalens musikk over hele greenen i midten av Jylland, og du kan delta en dag for rundt € 200.

Den årlige Kulturfest er en hel uke dedikert til kultur og kunst. I midten av juni er Hernings gater brolagt med gateartister, utendørsteater og musikalske arrangementer - alt gratis!

Camping i Herning

Hessellund Sø-Camping, barnevennlig camping, 90 DKK voksen, 60 DKK barn per natt.

Gyvelborg Eco-Camping, gårdscamping, 75 DKK voksen, 45 DKK barn per natt.

Arnborg Camping, lavpris RV-tilkobling, 60 DKK voksen per natt, barn under 12 år er gratis.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn