Ta en campingvogn og følg solen! Spar opptil 20 % på din episke sommerferie.

Leie bobil nære Helsinki

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av Helsinki

Bestill roadtripen din for sommeren og få opptil 20 % RABATT

Klar for en unik biltur? Vi tilbyr opptil 20 % rabatt på utvalgte bilturer. Reis for å feire det beste av det sommeren har å by på – til en søt rabatt.

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis endringer og fleksibel betaling

Du kan endre bestillingsdetaljene dine opptil 48 timer før reisen din! Du betaler også hele beløpet for bestillingen din 15 dager før reisen.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Helsinki forteress

Bobilutleie i Helsinki

Helsinki, den sørlige hovedstaden i Finland, er den mest folkerike byen i landet. Helsinki ligger ved bredden av Finskebukta og er Finlands kulturelle og politiske sentrum med over 1,2 millioner innbyggere.

Helsinki er kjent for å være blant de beste i verden når det kommer til byliv. Time Magazine rangerte byen som en av de beste stedene i verden, og den er kjent for turisme og miljøhensyn.

Besøkende til byen kan nyte en rekke urbane, kulturelle og historiske aktiviteter. Byens største historiske museum – Finlands nasjonalmuseum – er en turistattraksjon i seg selv, plassert i et romantisk nymiddelalderslott i romantisk stil. Faktisk spilte romantikk en stor rolle i byens dannelse og mange bygninger i byens varierende bybilde har denne stilen.

Helsingfors er delt inn i tre hovedområder: Helsinki sentrum, Nord-Helsingfors og østlige Helsingfors. Hver av dem har et blomstrende kulturliv og en rekke attraksjoner for å imponere besøkende fra alle samfunnslag.

Komme dit

Helsinki-Vantaa lufthavn er den viktigste internasjonale inngangsporten til Helsingfors og Finlands største flyplass. Det drives av Finavia, har base i Vantaa og har både internasjonale og innenlandsflyvninger.

Det er seks motorveier som starter radialt fra Helsinki, noe som gir deg mange muligheter for å komme deg inn til byen med bil.

Finland er en drøm å reise med tog. Den finske jernbanen er godt utbygd og består av over 3000 kilometer med jernbanespor som forbinder både byene og de mindre landsbyene. Å komme seg til Helsingfors med tog er like enkelt som å bestille billett på lokaltoget.

Steder å besøke i Helsinki

 • Suomenlinna: En kort fergetur fra Kauppatorio er et av de mest imponerende kunstige stedene i Skandinavia. Suomenlinna, som er spredt over syv øyer, er en gigantisk sjøfestning bygget av svenskene på midten av 1800-tallet.
 • Helsingfors katedral: Dette landemerket svever over Helsinkis urbane landskap og skinner som et fyrtårn fra vannet. Uansett grunn for å besøke byen, bør du ikke gå glipp av denne nyklassisistiske katedralen.
 • Linnanmäki: Over en million besøkende i året kommer til Linnanmäki for å oppleve de svimlende høydene til berg-og-dal-baner, moroa i underholdningshallene deres og den utsøkte gruen ved spenningsrittene deres. Hvis du besøker Helsinki med barna, er denne fornøyelsesparken et must.

Parkering i Helsinki

Det er parkeringsplasser i selve byen, men de er notorisk opptatt hele året.

Parkeringskostnader:

 • Parkeringskostnad: 4 euro per time i sentrum (sone 1).
 • 2 euro i timen andre steder i indre by (sone 2).

Parkering i indre by er vanligvis avgiftsbelagt:

 • hverdager 9.00-21.00
 • på lørdager 9.00-18.00

Park and ride er en fin måte å unngå byens trafikkork. Bare parker bobilen i nærheten av en togstasjon og ta den korte turen inn til selve byen.

Årlige arrangementer i Helsinki

 • Flow Festival: Flow Festival er en urban musikk- og kunstfestival med en blanding av ulike sjangre hver 14.-16. august. I tillegg til levende musikk kan du glede deg over kunstutstillinger, filmvisninger og mye mer.
 • Tuska Open Air Metal Festival: Tuska arrangeres i juni eller juli hvert år og er en av de største og mest populære metalfestivalene i verden. Festivalen startet i 1998 og tiltrekker seg større publikum hvert år. Ulike fremtredende metalartister som Ghosts, Celtic Frost, Opeth og andre har opptrådt der.
 • Helsinki Pride: Dette arrangementet arrangeres i juni uken etter midtsommer og varer en hel uke. Sportsbegivenheter, en regnbuemesse arrangeres her og kulminerer i en pride-parade. Enten du er LHBTQ+ eller en alliert, er dette en begivenhet du ikke må gå glipp av.

Camping in Helsinki

 • Rastila Camping Helsinki: Denne 5-stjerners campingplassen ligger i Vuosaari øst i Helsingfors ved sjøen. Det tar bare 18 minutter med tog til Helsinki sentrum. Prissetting krever at du spør direkte.
 • Lähilampi Caravan: Denne 5-stjerners campingplassen ligger i Vuosaari øst i Helsingfors ved sjøen. Det tar bare 18 minutter med tog til Helsinki sentrum. Prissetting krever at du spør direkte.
 • Sipoonkorpi National Park: I denne vakre nasjonalparken er det de beste gratis campingplassene i området. Utforsk de naturlige omgivelsene eller ta et hopp til Helsinki.
Skrevet av:

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå