🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Helsinki city view

Leie bobil Helsingfors

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Helsingfors

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Hjem Finland Helsingfors

Den beste bobilen for deg

wooden path across finland national park

Camping- og bobilutleie i Helsingfors

Lei en bobil i Helsingfors og opplev uforglemmelige øyeblikk i Finlands rike landskap.

Helsinki vil imponere deg med sine vakre nasjonalparker, et bredt spekter av fantastiske innsjøer og en unik skjærgård. Hvis du ønsker en enda mer komplett nord-europeisk camping- eller bobilopplevelse, er Stockholm bare noen timer og en fergetur unna!

Helsingfors Nasjonalparker

Noen av de beste nasjonalparkene i nærheten av Helsingfors på bilturen din er Liesjärvi nasjonalpark, Kurjenrahka nasjonalpark, Torronsuo nasjonalpark, Valkmusa nasjonalpark og Teijo nasjonalpark. Disse parkene ligger nordvest og øst for Helsingfors.

Hvis du ønsker et eventyr i fantastiske landskap, ta en tur med camping- eller bobilen og besøk andre vakre og dynamiske nasjonalparker lenger unna Helsingfors, som Repovesi nasjonalpark og Isojärvi nasjonalpark.

Det er nok av aktiviteter for alle på disse stedene. Du kan utforske omgivelsene med bobilen din og gå på tur, sykle, gå på ski, gå med truger om vinteren og til og med plukke bær. De mer eventyrlystne kan også klatre på noen av disse stedene. Og hvis du liker å leke, vil du bli glad for å vite at disse parkene har geocaching-aktiviteter.

Helsingfors' Kystlinje, Innsjøer og Elver

Finland har et svimlende antall på ca. 188 000 innsjøer, så det er nok av vannaktiviteter som venter på deg, for eksempel padling, kano, seiling og båtliv, kajakkpadling og roing. Innsjøene som tilbyr disse aktivitetene er integrert i nasjonalparkene. 

Noen finske elver tar også imot vannsportentusiaster. Kjør med camping- eller bobilen din til Kokemaenjoki- eller Kauvatsanjoki-elven, lei en kano og nyt de fantastiske severdighetene ved elvebredden.

Sørg for å ta en tur med den leide bobilen din til den unike finske kysten. Surf på de beste bølgene nordvest for Helsingfors, på Björneborgs-strendene og i øst i Finskebukta. Deretter kan du kjøre camping- eller bobilen din til den forblåste Tulliniemi-stranden for flere vannsporter, eller til Padva-stranden for et vakkert syn av den labyrintiske øygruppen Raseborg.

Campingplasser i Helsingfors

Hvis du reiser med bobilen fra Helsingfors om vinteren, må du huske på at det kan bli veldig kaldt i Finland, så sørg for å sjekke artikkelen vår med tips om hvordan du forbereder camping- eller bobilen mot kulden. 

Ta kontakt med campingplassen for å finne ut om du kan reservere, da noen campingplasser foretrekker "først til mølla"-prinsippet. 

Når det er sagt, her er noen campingplasser i nærheten av Helsingfors hvor du kan hvile ordentlig ut på slutten av dine travle dager og lade opp camping- eller bobilen din: Santalahti Resort, Solliden Camping, Venesilta Camping og Teijo Caravan Park. 

Du finner ikke bare de viktigste tjenestene for drenering, strøm og dusjfasiliteter, men også badstuer, griller, vannaktiviteter, lekeplasser og steder å nyte en varm drikke. Disse campingplassene ligger i nærheten av alle de tidligere nevnte nasjonalparkene.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Helsingfors