RV rental in Hanover

Leie bobil Hannover

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Hannover

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Presigious castle with its reflection on a lake

Bobilutleie Hannover

Hannover kan enkelt konkurrere med andre store byer i Tyskland om leie av bobil. Du kan bestille sightseeingturer i byen med en dobbeltdekkers buss med en erfaren reiseleder i Hannover. Festivaler, kunstutstillinger, museumsbesøk og arrangementer som tilbys i hele byen er flotte å se når du leier en bobil i Hannover. Høydepunkter i Hannover er for eksempel den såkalte "Herrenhäuser Gärten" (herregårdshager). De består av totalt fire forskjellige hager: senterattraksjonen er "Große Garten" (stor hage), som er blant de mest berømte hagene i barokkstil i hele Europa. De overdådig anlagte og omhyggelig anlagte hagene er absolutt verdt et besøk. Altwarmbüchener Moor (myrlandskap) som strekker seg over 15 km2 er også verdt en tur - du kan enten gå eller sykle der. Hannovers lokalbefolkning og besøkende liker å fullføre sine daglige gjøremål og eventyr med et glass "Lüttje Lage" - en cocktail som er konsumert av to glass og er ekstremt populær i den regionen.

Kommer til Hannover

Når du kommer dit med bobilutleie Hannover, er A2 perfekt hvis du kommer fra Berlin og fra Dortmund/Köln, og den fører direkte til Hannover. Kommer du fra Kassel/Frankfurt eller Hamburg/Bremen kan du ta A7. De føderale motorveiene B3 og B6 går rett gjennom Hannover. Byens sentralbanestasjon har gode forbindelser lokalt og for fjernturer. ICE (Inner City Express) tar deg til Hannover på 4,5 timer fra München; fra Hamburg tar det deg bare en time. Flyplassen i Hannover ligger i bydelen Langenhagen; den forbinder byen med internasjonale og innenlandske destinasjoner med 55 direkteflyvninger fra flyselskaper som Condor, Eurowings, Lufthansa, Ryanair og SAS.

Parkering i Hannover

Parkering med bobilutleie i Hannover er mulig i sentrum på Maschsee parkeringsplass. Tomten ligger direkte ved innsjøen og er gratis. Andre parkeringsplasser for bobiler inkluderer Am Großen Garten 3. Denne tomten ligger også sentralt, men det er et gebyr på € 20 per dag. Hvis du reiser til Hannover under messetider, er parkering tilgjengelig for bobiler på utstillingsområdet overfor sal 13 mot et gebyr på € 9 og € 12 per dag. Du kan også finne parkering for bobilen din ved innsjøen Altwarmbüchen - på en hyggelig beliggenhet og gratis. Hvis du er heldig og finner en tilstrekkelig stor nok plass, kan du også parkere direkte i veikanten i Hannover, noe som ikke koster noe.

Årlige arrangementer i Hannover

  • Deistertag (se ovenfor) (mai): for alle naturelskere: fotturer, sykling og levende musikk. Avhengig av programmet varierer prisene mellom € 4 og € 8, mange attraksjoner og aktiviteter er også gratis.
  • SNNGT-festival (en helg i juli): kunst, kultur og musikk. Variasjonsprogrammet tilbyr f.eks. poesi smeller, lesninger, utstillinger, teater og forskjellige typer musikk. Billettpriser fra € 55 med avansert bestilling.
  • Fotomarathon Hannover (september): Hvert år har et annet tema og 12 vanskelige oppgaver å gjøre. Deltakerne har 12 timer på seg til å finne et passende motiv og ta et bilde av det. Startgebyret er € 29.

Camping i Hannover

  • Campingplatz Birkensee: rett ved innsjøen Birken med lido, restaurant og muligheter for sport som fotball og volleyball, lekeplass for barn; parkeringsplass mellom € 7 og € 9, direkte ved innsjøen € 9 og € 11.
  • Camping Springhorstsee: i Burgwedel nær Hannover, med sandstrand og innendørsbasseng. Bobilparkeringsplass € 9 per dag.
  • Nordufer Camping: 4-stjerners camping på Steinhuder Meer, parklignende design med mange trær. Bobilparkering € 8 per dag.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Hannover