Leie bobil Hamburg

Leie bobil Hamburg

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Hamburg

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Housing residences surrounding a river

Bobilutleie Hamburg

Moin Hamburg - God morgen, Hamburg! Hamburg er Tysklands nest største by med 1,8 millioner innbyggere. Hansestaden i Nord -Tyskland har mye å tilby for bobilutleie Hamburg. Hamburg er spesielt kjent for sin store industrihavn, den beryktede Reeperbahn, der festen aldri stopper (i hvert fall i ikke-pandemiske tider), og for et av sine dyreste byggeprosjekter i århundret-Elbe Philharmonic Hall. Personligheten til Hamburgs lokalbefolkning er også unik - de er kjent for å være ganske reserverte eller innadvendte. Det burde ikke avskrekke deg, for når du først har etablert den første kontakten, vil du sette pris på og elske den tørre nordlige humoren raskt!

Kommer til Hamburg

Trafikkforbindelsene i og rundt Hamburg er gode, og du kan stole på offentlig transport for å ta deg sikkert og i tide fra A til B. Hamburg sentralstasjon ligger midt i sentrum av byen, og sightseeingsteder som Elphi (Philharmonic Hall) er innen gangavstand. Hamburg flyplass ligger ikke så langt fra sentrum av byen, og S1 kjører hvert 10. minutt til sentralstasjonen i rushtiden. Dessuten kan byen lett nås fra alle retninger. Fra øst via A24 (lenke til Berlin), A20 og A23 i nord, A7 (nord-sør-kobling) eller A1 fra sørvest.

Parkering i Hamburg

Det vil være vanskelig å finne parkering i indre by, og alle de grønne områdene rundt elven Alster har strenge parkeringssoner. Det er store parkeringshus i sentrum (€ 2,50 til € 4 per time), men Hamburg er en av Tysklands byer med de dyreste parkeringsavgiftene. Utenfor byen finner du imidlertid mange Park & ​​Ride -parkeringsplasser - du kan parkere bilen din gratis og ta offentlig transport inn til sentrum. Park & ​​Ride am Lattenkamp, ​​Park & ​​Ride Denhaide, Park & ​​Ride Friedrichsberg eller Park & ​​Ride Veddel er stedet du kan forlate din bobilutleie i Hamburg. Merk: Hvis du ikke har mynter tilgjengelig, kan du betale med mobiltelefonen din under www.mobil-parken.de.

Årlige arrangementer i Hamburg

  • Hafengeburtstag (havnebursdag): Hvert år rundt 7. mai forvandles havnen til en festlig mil i tre dager.
  • MS Cockville: Stor musikkfestival i august i Wilhelmsburg (sør for Hamburg)
  • Reeperbahn Festival: I september fylles distriktet St. Pauli med levende musikk og festfolk.
  • Hamburg DOM: Gatefestival i mars, juli og november.
  • Julemarkeder: Fra slutten av november er det mange julemarkeder overalt i byen.

Camping i Hamburg

Plass for campister Heiligengeistfeld mellom messeområdet og Reeperbahn: parkering over natten er mulig i opptil 3 netter, strøm og vann er tilgjengelig mot et gebyr, parkeringsavgift (€ 18,00 per kalenderdag og enhet), vann/sanitæranlegg bruker ekstra € 5,00 per dag og person, inkluderer dusj, bruk av strøm ekstra € 5,00 per dag

Camping Buchholz: bed and breakfast, i nærheten av byen, standard sanitæranlegg, salong med TV, frokost, snacks og drikke, hunder er tillatt, reservasjon anbefales, WLAN tilgjengelig. Fra € 15/natt for bobiler og € 10/natt per person.

Wohnmobilhafen (bobilhavn) Hamburg Sør: åpent hele året, med rennende vann, strøm, avløpsvann, WC, dusj og med eget lido, stikkontakter med EF -stikkontakter. Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å reservere her. Fra € 25/natt inkluderer bobil, 2 voksne og 1 barn under 14 år.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Hamburg