🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil i nærheten av Glasgow og opplev det beste west Skottland har å by på

Leie bobil nære Glasgow

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av Glasgow

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Road leading to Loch Lomond National Park

Camping- og Bobilutleie i Glasgow

Reis med camping- eller bobil til Glasgow og nyt Skottlands ekstraordinære landskap. Denne havnebyen består av fjell, skoger og glenner, og er det perfekte reisemålet for turister som elsker attraksjoner i innlandet og fantastisk utsikt over kysten.

Lei en camping- eller bobil i Glasgow og ha en fantastisk tid omgitt av natur i denne eventyrbyen. Den sentrale beliggenheten i landet gjør det enklere å besøke andre spennende steder, som Edinburgh i øst og Aberdeen i nordøst.

Glasgows Nasjonalparker

Nyt det fantastiske landskapet med fjell, innsjøer, skoger og glenner, i Loch Lomond og The Trossachs nasjonalpark. Start ditt eventyrlige bobil-eventyr og nyt utendørsaktiviteter, som sykling, fotturer, klatring og loch cruising. 

Kjør med camping- eller bobilen din nord for Glasgow for å besøke Cairngorms nasjonalpark, hvor du også kan ha det gøy utendørs i en fortryllende park. Du kan gå turer, vandre og sykle. Når det er kaldt kan du også stå på ski og snowboard. Dra sørover, i retning Newcastle upon Tyne, og dra til den magiske Northumberland nasjonalpark. Her kan du jogge, vandre og klatre.

Glasgows Kystlinje, Innsjøer og Elver

Ta en tur med camping- eller bobilen til kysten av Skottland, nær Glasgow, og besøk noen rolige, men fantastiske strender. Hvis du drar til østkysten, kan du besøke Tentsmuir Sands, Lunan Bay og Seacliff-stranden. Mot vest kan du nyte Gourock Pencil-stranden, Ganavan-stranden og Machrihanaish-stranden.

Benytt anledningen til å oppleve vannaktiviteter som padling, kano, kajakkpadling, båtliv og seiling i skotske elver og innsjøer: River Almond, Forth of Firth og Union Canal, samt Loch Insh, Loch Morlich og Loch Lomond. I nærheten av Caimgorms, i elvene Spey og Dee, kan du også drive, svømme, padle og seile.

Utforsk andre interessante steder med den leide bobilen din på den vestlige og nordlige kysten av Skottland med vår reiseplan for bilturer i Skottland og bilturer i vest-Skottland.

Campingplasser i Glasgow

Tilbring bobilnettene dine på campingplasser integrert i et vakkert landskap. Disse campingplassene ligger nær interessante steder rundt byen Glasgow, fra nasjonalparker til den skotske kysten. 

Her er tre forslag til hyggelige campingplasser hvor du kan lade opp camping- eller bobilen og få en god natts hvile i den vakre utkanten av Glasgow: Immervoulin Caravan & Camping Park, Braemar Caravan Park og Lochgilphead Caravan Park. 

Disse campingplassene tilbyr morsomme aktiviteter for hele familien, gratis Wi-Fi, klesvask, et lekeområde og mer. Bestill campingplassen din så snart du planlegger ruten din. Det garanterer en smidig campingopplevelse, uten problemer i siste liten relatert til mangel på plass på nærliggende campingplasser.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn