🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Tyskland Euro 2024

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Tyskland Euro 2024

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

The Castle of Schwangau in Bavaria

Nyt EURO 2024 med uslåelig utsikt

Tyskland er ikke bare en fotballstormakt, men også et av Europas fremste reisemål for bobiler. Med sin rike kulturarv, moderne infrastruktur og fantastiske landskap byr Tyskland på en unik blanding av spenning og fredfylt skjønnhet. Landet kan skilte med 16 nasjonalparker og 98 naturreservater, noe som gjør det perfekt for de som ønsker å kombinere fotballglede med naturens tiltrekningskraft. Start fra et av våre mange oppsamlingssteder, for eksempel Berlin , München , Frankfurt eller Köln , og nyt kampene mens du fordyper deg i magien i dette eventyrlandet.

Fordelene med å reise i bobil under EURO 2024

Kostnadseffektiv reise: Ettersom hotellprisene stiger kraftig under store arrangementer, er en bobil et budsjettvennlig alternativ. Spar på overnatting og leiebil, og få mer frihet til å spandere på opplevelser.

Uovertruffen fleksibilitet: En bobil gir deg fleksibiliteten til å følge kampene i Tysklands 10 vertsbyer i ditt eget tempo. Enten du vil oppleve en kamp i en pulserende by eller slappe av på landsbygda, er det helt opp til deg hvordan du vil oppdage Tyskland under EURO 2024.

Utforsk Tysklands underverker mellom kampene

Å leie bobil under fotball-EM i Tyskland gir deg en enestående mulighet til å utforske landets fantastiske naturlandskap og pulserende kulturliv. Tyskland kan skilte med 16 nasjonalparker, inkludert den fortryllende Bayerskogen med sine frodige enger og tette skogsområder, perfekt for fotturer, sykling og stjernekikking. Dra til de majestetiske Alpene i Berchtesgaden nasjonalpark, et UNESCO-biosfærereservat, for fantastiske fotturer og uberørte vulkanske innsjøer.

Oppdag Nordsjøens unike økosystemer i Hamburg Vadehavets nasjonalpark, eller nyt Østersjøens sandstrender ved Rugen og Timmendorfer Strand, som er kjent for sine hvite klipper og vannsport. Tysklands mange innsjøer og elver, som Rhinen og Bayerns turkise innsjøer, byr på flere opplevelser og avslapningssteder.

Gjør bilturen enda bedre ved å overnatte på førsteklasses campingplasser som Campground Haide i nærheten av Heidelberg, Alpen-Caravanpark ved Tennsee med alpin utsikt eller den rolige Natur Camping Usedom ved Østersjøens bakevjer. Hvert sted tilbyr et unikt utsiktspunkt for å nyte Tysklands naturskjønnhet og utendørsaktiviteter.

Med en bobil er du godt rustet til å kjøre gjennom Tysklands sjarmerende byer og landsbygd, oppleve lokal gastronomi og pittoreske utsikter i ditt eget tempo. Etter fotball-EM kan du utvide eventyret ditt utenfor Tysklands grenser til nabolandene Belgia eller Nederland, slik at du får mest mulig ut av Europareisen din. Å leie en bobil bringer deg ikke bare nærmere naturen, men beriker også EM-opplevelsen din med uforglemmelige oppdagelsesferder.

Les blogginnlegget vårt for flere tips om å reise til fotball-EM i bobil.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn