Leie bobil Genève

Leie bobil Genève

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Genève

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Swiss alps lake hidden and colorful trees

Oversikt over byen

Innbyggerne i Genève trenger ikke å være misunnelige på det søte liv hos sine italienske naboer. Sommeren her er nemlig veldig mild og fredelig. Med La Grange Park, Eaux-vives park eller Perle du Lac-parken, har innbyggerne i den sveitsiske byen mange grønne områder å slappe av i. Det mest populære stedet for besøkende er imidlertid den berømte 140 meter høye fontenen på sjøen.

Genève har også en rik historie med mange hemmeligheter. Du kan også besøke en rekke museer for å kjenne på byens fortid. For eksempel har klokkedesigneren Patek Philippe et eget museum. Her i byen ble det første armbåndsuret utviklet i 1868. Det var begynnelsen på en lang kjærlighetsaffære mellom Sveits og luksusklokker.

Slik kommer du deg dit

Den sveitsiske byen er kilt mellom fjellene i sør og Genèvesjøen i nord, noe som begrenser tilgjengeligheten. Imidlertid fører motorveiene A40 og A41 deg med bobil direkte til Genève fra sør. Fra nord er E62 hovedveien. Den begrensede tilgangen fører til at mange besøkende foretrekker å bruke toget. Med sine 720 daglige ankomster, er Genève-Cornavin jernbanestasjon den tredje største i Sveits. Genève flyplass, på sin side, gir tilgang til reisende fra lengre avstander. Air France, British Airways og easyJet flyr alle dit. Flyplassen tilbyr også gratis transportforbindelse til sentrum for sine passasjerer.

Parkering

Byen har ingen mangel på parkeringsplasser, og du kan forlate kjøretøyet hele dagen uten å bekymre deg. I sentrum koster Parking du Mont-Blanc € 2,90 per time. Prisen til Plaine de Plainpalais parkeringsplass øker suksessivt. Den første timen koster bare en franc, men jo lenger du står, går prisen opp. Lenger ute tilbyr Mérin-Gravière og Etoile (Park & Ride) parkering i nærheten av offentlige transportlinjer. En times parkering koster i gjennomsnitt € 1,75.

Årlige arrangementer

  • Les Aubes Musicales (musikalsk soloppgang) på Bains des Pâquis fra juni til september. Gratiskonserter holdes ved innsjøen hver søndag fra kl. 06.00 til 07.00 for å hylle soloppgangen.
  • Klatrefestivalen i desember. I tre dager feirer man fjellklatring og byens seier over den franske invasjonen i 1602.
  • Åpne vinkjellere i mai. I løpet av en dag i mai inviterer Genèves vindyrkere til smaksprøver og besøk på eiendommene sine.
  • Den internasjonale urmaker-utstillingen i mars. De mest kjente klokkemerkene er utstilt her. Inngang koster rundt € 64.
  • Le Bol d'Or Mirabaud i juni. Dette er det største seilbåtløpet i et lukket nautisk område. Deltakerne seiler 123 kilometer på vannet i Genèvesjøen.

Camping

Genève og omegn har flere campingplasser som byr på et fredelig opphold:

  • Bois-de-Bay campingplass. Denne campingplassen ligger øst for byen, med priser på opptil € 23 for en natt med bobil.
  • Camping de la Colombière. Denne campingplassen ligger på den andre siden av den franske grensen, og koster € 20 per person per natt.
  • Den 4-stjerners Geneva-Vesenaz campingplassen ligger idyllisk til ved bredden av Genèvesjøen. Du må dra nordover for å nå campingplasser som koster fra € 31,50 per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
Lokale alternativer

Andre byer i nærheten

Indie -bobiler i Genève