Leie bobil Frankfurt

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Frankfurt

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

A tower castle in the midde of a forest lake

Oversikt over byen

Når folk tenker på Frankfurt, er det mange som tenker på byens bankdistrikt og de enorme skyskraperne der. Som en kontrast ligger gamlebyen bare et steinkast unna, der tradisjon kombineres med modernitet. Men det er også mange andre ting som er typiske for den store hessiske byen, blant annet den typiske Frankfurt-dialekten, eplevinen og en grønn saus ved navn "Grie Soß". Du finner disse delikatessene i "Freßgass", gågaten. Du kan virkelig nyte å være på bobilferie i Frankfurt. Ta en pause fra støyen i sentrum ved bredden av elven Main eller i Palmengarten.

Schwanheim-sanddynene ligger utenfor bymurene, og er et ekte innsidetips.Det er en type innlandsdyner som er svært sjeldne, og bare noen få slike finnes i Europa. Strandpromenaden er ideell for turgåing.

Slik kommer du deg dit

Frankfurt ligger veldig beleilig til. Frankfurter Kreuz-krysset er et av de travleste veikryssene, ikke bare i Tyskland, men i hele Europa. Med bil kommer du deg til Frankfurt fra alle retninger via motorveiene A3 og A5 og B53. Med tog kan du reise til Frankfurt sentralstasjon. Mer enn 1100 tog kommer og går her hver dag, og forbinder byen med internasjonale og nasjonale destinasjoner. Frankfurt lufthavn er også en av de viktigste flyplassene i Tyskland. Mer enn 1300 flyvninger passerer her hver dag, og store flyselskaper som Lufthansa, Eurowings, TUIfly, Ryanair eller Condor er representert. En noe mindre flyplass ligger i Frankfurt-Hahn.

Parkering

Sentral parkering med bobil i Frankfurt er vanskelig, men det finnes noen få muligheter i utkanten av byen. På City Camp Frankfurt: se etter gatenavnet "An der Sandelmühle", hvor du kan parkere for € 8,50 per dag. Alternativt, i vest, ligger Camp-Phönix Park i Eschborn, rett ved siden av Frankfurt. Her kan du til og med parkere gratis. Bare noen få kilometer utenfor byens grenser kan du parkere bobilen din gratis i Bad Vilbel, enten ved utendørsbadet eller på messeområdet ("Festplatz").

Årlige arrangementer

  • Frankfurt Dippemess (3 uker i april og september): Frankfurts største offentlige festival, med røtter fra 1300-tallet. Inngang er gratis. Mat, drikke og karuseller må betales separat.
  • Mainfest (4 dager i juli/august): på bredden av elven Main; karuseller, viltboder og et stort avslutningsfyrverkeri. Gratis inngang.
  • Frankfurt Apple Wine Festival (august): mange kan ikke tenke på Frankfurt uten å tenke på eplevin. En hel festival er dedikert til det hvert år. Gratis inngang, vin fra € 2.

Camping

  • Campingplass Bärensee: Denne campingplassen ligger i Hanau, og har eget idrettsanlegg og sandstrand. Priser fra € 18.90.
  • Waldcamping Frankfurt: Stedet ligger i nærheten av byen, men har allikevel en rolig og fredelig beliggenhet. Plasser fra € 8,10 per natt. Wi-Fi, elektrisitet på stedet, vann og gass er tilgjengelig, samt nyrenoverte sanitæranlegg.
  • Campingplass Mainkur: Et velholdt, parklignende sted med lekeplass for barn. Veldig stille og trygt inngjerdet. Plasser fra € 11 per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

Indie -bobiler i Frankfurt

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev