🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Frankfurt

Leie bobil Frankfurt

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Frankfurt

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

A tower castle in the midde of a forest lake

Oversikt over byen

Når folk tenker på Frankfurt, er det mange som tenker på byens bankdistrikt og de enorme skyskraperne der. Som en kontrast ligger gamlebyen bare et steinkast unna, der tradisjon kombineres med modernitet. Men det er også mange andre ting som er typiske for den store hessiske byen, blant annet den typiske Frankfurt-dialekten, eplevinen og en grønn saus ved navn "Grie Soß". Du finner disse delikatessene i "Freßgass", gågaten. Du kan virkelig nyte å være på bobilferie i Frankfurt. Ta en pause fra støyen i sentrum ved bredden av elven Main eller i Palmengarten.

Schwanheim-sanddynene ligger utenfor bymurene, og er et ekte innsidetips.Det er en type innlandsdyner som er svært sjeldne, og bare noen få slike finnes i Europa. Strandpromenaden er ideell for turgåing.

Slik kommer du deg dit

Frankfurt ligger veldig beleilig til. Frankfurter Kreuz-krysset er et av de travleste veikryssene, ikke bare i Tyskland, men i hele Europa. Med bil kommer du deg til Frankfurt fra alle retninger via motorveiene A3 og A5 og B53. Med tog kan du reise til Frankfurt sentralstasjon. Mer enn 1100 tog kommer og går her hver dag, og forbinder byen med internasjonale og nasjonale destinasjoner. Frankfurt lufthavn er også en av de viktigste flyplassene i Tyskland. Mer enn 1300 flyvninger passerer her hver dag, og store flyselskaper som Lufthansa, Eurowings, TUIfly, Ryanair eller Condor er representert. En noe mindre flyplass ligger i Frankfurt-Hahn.

Parkering

Sentral parkering med bobil i Frankfurt er vanskelig, men det finnes noen få muligheter i utkanten av byen. På City Camp Frankfurt: se etter gatenavnet "An der Sandelmühle", hvor du kan parkere for € 8,50 per dag. Alternativt, i vest, ligger Camp-Phönix Park i Eschborn, rett ved siden av Frankfurt. Her kan du til og med parkere gratis. Bare noen få kilometer utenfor byens grenser kan du parkere bobilen din gratis i Bad Vilbel, enten ved utendørsbadet eller på messeområdet ("Festplatz").

Årlige arrangementer

  • Frankfurt Dippemess (3 uker i april og september): Frankfurts største offentlige festival, med røtter fra 1300-tallet. Inngang er gratis. Mat, drikke og karuseller må betales separat.
  • Mainfest (4 dager i juli/august): på bredden av elven Main; karuseller, viltboder og et stort avslutningsfyrverkeri. Gratis inngang.
  • Frankfurt Apple Wine Festival (august): mange kan ikke tenke på Frankfurt uten å tenke på eplevin. En hel festival er dedikert til det hvert år. Gratis inngang, vin fra € 2.

Camping

  • Campingplass Bärensee: Denne campingplassen ligger i Hanau, og har eget idrettsanlegg og sandstrand. Priser fra € 18.90.
  • Waldcamping Frankfurt: Stedet ligger i nærheten av byen, men har allikevel en rolig og fredelig beliggenhet. Plasser fra € 8,10 per natt. Wi-Fi, elektrisitet på stedet, vann og gass er tilgjengelig, samt nyrenoverte sanitæranlegg.
  • Campingplass Mainkur: Et velholdt, parklignende sted med lekeplass for barn. Veldig stille og trygt inngjerdet. Plasser fra € 11 per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Frankfurt