Leie bobil i Floride

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Floride

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Alt om varebilutleie i Florida

Det er ingen mangel på morsomme ting å gjøre hvis du leier en bobil i Florida. Fra Disney World, barnas paradis, til Miami Beach, lekeplassen for voksne, er det ikke rart at millioner av besøkende strømmer til Florida hvert år. Florida er også hjemsted for noen av USAs beste nasjonalparker, inkludert den fantastiske Everglades nasjonalpark. Med variert landskap, sol hele året og noen av de beste bobilparkene i USA, er Sunshine State et utmerket reisemål for alle som ønsker å flykte fra hverdagen.

Steder å besøke

 • Walt Disney World Resort –I over 50 år har Disney World i Orlando, Florida, fanget barnas fantasi.
 • Key West – Key West er det sørligste punktet på det amerikanske fastlandet og er kjent for sine livlige mennesker, fargerike hus og spektakulære korallrev - det er virkelig et paradis for snorklere og dykkere.
 • Miami Beach – Miami er en verdensberømt by og dens navngitte strand er like oppsiktsvekkende. Her ligger også noen av verdens mest trendy barer, klubber og restauranter.
 • Everglades National Park – Florida er like kjent for sine alligatorer som det er for sine fantastiske strender og fornøyelsesparker. Det beste stedet å se disse praktfulle dyrene er Everglades nasjonalpark.
 • Key Largo – Key Largo er verdens dykkehovedstad og er hjemmet til USAs eneste levende korallrev. Det er også en undervannspark og verdens eneste undervannshotell.

Gastronomi

 • Dole Whip - Den berømte Dole Whip er kanskje det mest kjente kulinariske godteriet som tilbys på Disney World. Denne frosne desserten er laget av fersk ananas og vaniljeis, og det er ingenting som ligner det.
 • Key Lime Pie - Ingen besøk til Florida er komplett uten et stykke Key Lime Pie. Denne berømte desserten er laget med fersk lime, kondensert melk og en klatt marengs til slutt.
 • Stone Crab - Det er en regional delikatesse og det er satt inn strenge regler for å sikre at kun én klo fjernes fra krabbene om gangen, slik at dyrene kan gjenskape lemmene for en fremtidig høsting.

Årlige begivenheter i Florida

 • Gasparilla Pirate Fest – Hvert år i slutten av januar fanger denne piratfestivalen gatene og vannet i Tampa Bay med over 750 pirater og arrangementer med pirat-tema for hele familien. Prisene varierer avhengig av arrangementet.
 • The Florida Folk Festival – Florida Folk Festival er en tre-dagers festival med historier, musikk, dans, kunst og håndverk som arrangeres hver helg på Memorial Day. Det er gratis inngang til festivalen.
 • Jazz in the Gardens Music Fest – Denne musikkfestivalen har blitt en av Miami Gardens hovedattraksjoner hvert år og inneholder noen av de største og beste navnene i musikkbransjen. Billetter starter på 63 euro.

Camping i Floride

 • Disney’s Fort Wilderness Resort & Campground – Denne fabelaktige campingplassen er sannsynligvis den beste campingplassen i Amerika og ligger i Walt Disney World Resort og tilbyr fiske, en elv, en fortryllet skog, ridning, bueskyting og mer. Prisen per natt starter på 66 euro.
 • Flamingo Campground – Saltvannsfiske, fotturer, kanopadling og fugletitting er bare noen av aktivitetene som venter deg på Flamingo Campground i Florida. Denne parken er rangert som en av de beste campingplassene i Florida for naturentusiaster og må ikke gå glipp av under oppholdet i Sunshine State. Prisene starter på den utrolig lave prisen på kun 18 euro per natt.
 • Florida Caverns State Park – Florida Caverns er en av statens fremste bobilparker, med alt fra guidede grotteturer til sykkelstier og en golfbane. Florida Caverns er også den eneste bobilparken i staten som har stalagmitter og stalaktitter. Overnattingspriser starter på bare 18 euro.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn