🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Faro

Leie bobil Faro

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Faro

Chase Spring, Chase Savings! 🚐✨

Spar opptil 20 % og ytterligere 10 % hvis du bestiller 14 netter eller mer frem til 30. april med koden: TRAVEL10. Klikk her og les mer.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Beach with rock cliffs on the side

Oversikt over byen

Faro, tidligere kjent som Ossonoba, er hovedstaden i Algarve, som har vært et viktig område helt siden 700-tallet f.Kr. Byen er kjent for den mest omfattende lagunen på den portugisiske kysten - Ria Formosa - som er internasjonalt anerkjent for sin økologiske betydning.

Faro er mer enn en by! Derfor anbefaler vi deg å leie en bobil og utforske området. Stedet har både strender og fjell å tilby. Vurder å besøke Serra de Monchinque, det høyeste punktet i regionen, eller nærliggende øyer.

Slik kommer du deg dit

 Du kan dra til Faro med bil, fly eller tog. Hvis du reiser med bil, kan du bruke IC2 eller A2 som hovedveier (krever bompenger). Å reise med fly er det raskeste og mest praktiske alternativet, og flyplassen ligger bare 7 km fra sentrum. Du kan bestille flyreisen din med mange internasjonale flyselskaper, for eksempel Ryanair, British Airways og TAP.

Faros jernbanestasjon ligger svært nær sentrum, og forbinder mange steder fra nord til sør gjennom Alfa-Pendular-toget og intercity-tog.

Parkering

Det er vanskelig å parkere i sentrum av Faro, men rundt byen er det mange sentrumsnære parkeringsplasser. De beste er Largo de São Francisco, Largo de Santo Amaro og Parque da Pontinha. De to første er gratis, og har ingen høydebegrensning. Fra disse parkeringsplassene til sentrum er det bare en spasertur på hhv 15 og 7 minutter. Den siste parkeringsplassen er under bakken, og du betaler € 1,10 for 2 timer. Prisene i byen er rundt € 0.90 og € 1.50. Du kan støte på parkeringsvakter som forventer en symbolsk betaling.

Årlige arrangementer

  • Festa da Ria Formosa: Starter i slutten av juli eller begynnelsen av august. Den viktigste gastronomiske festen i Faro. Du kan smake sjømat og håndlaget øl.
  • Loulé Carnival: Det eldste karnevalet i Algarve, som foregår i februar eller mars.
  • Faro Motorbike Festival: Et 4-dagers arrangement, hvor byen fylles med motorsykler, konserter og utstillinger. Det er et av de største motorsykkelarrangementene i Europa.

Camping

  • Faro Campervan Park ligger i nærheten av flyplassen, Ria Formosa naturreservat og Faros strand. Du kan bo der for € 10 per natt.
  • Camping Algarve ligger naturskjønt 15 km fra sentrum av Faro, og er ideelt for de som liker fotturer. Fra € 14,80 per natt.
  • Camping Ria Formosa ligger 43 km fra sentrum av Faro. Et perfekt sted for naturelskere. Fra € 9 per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Faro