Leie bobil Faro

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Faro

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Beach with rock cliffs on the side

Oversikt over byen

Faro, tidligere kjent som Ossonoba, er hovedstaden i Algarve, som har vært et viktig område helt siden 700-tallet f.Kr. Byen er kjent for den mest omfattende lagunen på den portugisiske kysten - Ria Formosa - som er internasjonalt anerkjent for sin økologiske betydning.

Faro er mer enn en by! Derfor anbefaler vi deg å leie en bobil og utforske området. Stedet har både strender og fjell å tilby. Vurder å besøke Serra de Monchinque, det høyeste punktet i regionen, eller nærliggende øyer.

Slik kommer du deg dit

 Du kan dra til Faro med bil, fly eller tog. Hvis du reiser med bil, kan du bruke IC2 eller A2 som hovedveier (krever bompenger). Å reise med fly er det raskeste og mest praktiske alternativet, og flyplassen ligger bare 7 km fra sentrum. Du kan bestille flyreisen din med mange internasjonale flyselskaper, for eksempel Ryanair, British Airways og TAP.

Faros jernbanestasjon ligger svært nær sentrum, og forbinder mange steder fra nord til sør gjennom Alfa-Pendular-toget og intercity-tog.

Parkering

Det er vanskelig å parkere i sentrum av Faro, men rundt byen er det mange sentrumsnære parkeringsplasser. De beste er Largo de São Francisco, Largo de Santo Amaro og Parque da Pontinha. De to første er gratis, og har ingen høydebegrensning. Fra disse parkeringsplassene til sentrum er det bare en spasertur på hhv 15 og 7 minutter. Den siste parkeringsplassen er under bakken, og du betaler € 1,10 for 2 timer. Prisene i byen er rundt € 0.90 og € 1.50. Du kan støte på parkeringsvakter som forventer en symbolsk betaling.

Årlige arrangementer

  • Festa da Ria Formosa: Starter i slutten av juli eller begynnelsen av august. Den viktigste gastronomiske festen i Faro. Du kan smake sjømat og håndlaget øl.
  • Loulé Carnival: Det eldste karnevalet i Algarve, som foregår i februar eller mars.
  • Faro Motorbike Festival: Et 4-dagers arrangement, hvor byen fylles med motorsykler, konserter og utstillinger. Det er et av de største motorsykkelarrangementene i Europa.

Camping

  • Faro Campervan Park ligger i nærheten av flyplassen, Ria Formosa naturreservat og Faros strand. Du kan bo der for € 10 per natt.
  • Camping Algarve ligger naturskjønt 15 km fra sentrum av Faro, og er ideelt for de som liker fotturer. Fra € 14,80 per natt.
  • Camping Ria Formosa ligger 43 km fra sentrum av Faro. Et perfekt sted for naturelskere. Fra € 9 per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

Lokale alternativer

Andre byer i nærheten

Indie -bobiler i Faro

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev