Leie bobil England

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i England

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis endringer og fleksibel betaling

Du kan endre bestillingsdetaljene dine opptil 48 timer før reisen din! Du betaler også hele beløpet for bestillingen din 15 dager før reisen.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

a picture showing Stonehenge in England

Bobilutleie England

England er en av nasjonene i Storbritannia, og har en rekke unike landskap og steder egnet for bobilferie. Her kan du besøke steder som myteomspunne Stonehenge, de romerske byene Bath og Colchester, hundrevis av kystbyer eller de fantastiske naturlige fjellandskapene i Peak- og Lake-distriktene.

Med flott sommervær og helårsarrangementer uansett hvor i England du velger å dra, finner du en rekke forskjellige landskap og steder som garantert vil imponere.

Overlevelsesguide England

Det er nesten 1200 campingplasser spredt over hele England, og fordi bobilferie er meget populært i Storbritannia, er nesten alle bobilvennlige!

Motorveien A1 forbinder London med den skotske hovedstaden Edinburgh, og er den lengste veien i Storbritannia på 660 km.

Det er ikke et eneste punkt i Storbritannia som ligger mer enn 120 km fra kysten, så du er aldri langt fra havet.

Camping i England

Villmarkscamping er ulovlig i England, men mange bønder lar deg parkere bobiler på eiendommen deres med tillatelse eller mot en liten avgift. Her er det mentaliteten “etterlat kun fotavtrykk, og ta bare bilder” som gjelder.

Du kan også lovlig sove på rasteplasser, og det er mange av disse plassert i fantastisk natur i England.

Det er mange campingplasser i England, og mange av disse er bobilvennlige og ligger i områder med fantastisk natur som Lake- og Peak-distriktene.

Kjøring England

Motorveinettverket i England er omfattende, og du når alle hjørner av landet via firefelts motorveier. Mindre veier har vanligvis to felt. Veiene er godt vedlikeholdt, noe som garanterer en flott kjøreopplevelse.

Bomveier er uvanlige i England, og det finnes bare 22 i hele landet. De er vanligvis på broer eller tunneler og koster ikke mer enn £ 5 per passering for bobil.

Det er viktig å huske at man i England og resten av Storbritannia kjører på venstre side av veien, og at ytre høyre bane på motorveien bare er for forbikjøring. Det er ikke noe "fast lane"-system i England.

Viktige nasjonale begivenheter England

 

  • Det største antallet arrangementer i England er i sommermånedene, med festivaler som den 4-dagers Reading Rock-festivalen, som feirer engelsk musikkultur.
  • Årlige høytider som jul feires også over hele England, og de fleste store byer har vintermarkeder.
  • en populær årlig begivenhet 5. november er Bonfire night, bålkvelden, da fyrverkeri og massive bål lyser opp hele landet.
  • 23. april feires St George's Day over hele England, med aktiviteter som spenner fra middelalderfestivaler til dragejakt.
  • Billetter til musikkfestivalene koster rundt £ 250 i gjennomsnitt. Årlige arrangementer som jul, St George's Day og bålkvelden byr vanligvis på en rekke gratis arrangementer og aktiviteter. 

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå