Leie bobil Edinburgh

Leie bobil Edinburgh

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Edinburgh

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Castle on the top of the forest hill in a cloudy weather

Oversikt over byen

Edinburgh er Skottlands nest største by etter Glasgow, og inneholder en antikk gamleby og en mer moderne bydel fra 1800-tallet. Sammen har de fått plass på UNESCOs verdensarvliste, og inneholder noen av Storbritannias mest gripende historiske og kulturelle attraksjoner. Disse inkluderer Edinburgh Castle og Palace of Holyroodhouse (dronningens offisielle bosted i Skottland). Allikevel er den skotske hovedstaden også kjent for sin nærhet til regionens naturlandskap, som gjør Edinburgh til det perfekte stedet å leie en campingbil.

Fjæra på Cramond har kanskje ikke det internasjonale renomméet til Arthur’s Seat eller utsikten over byen som du finner på Calton Hill. Men den byr på noen av de beste spaserturene i området. Kanskje et av de mest overraskende stedene å ta med campingbilen til i Edinburgh er Portobello-stranda, som nesten minner om en øy i Middelhavet på de mest solfylte dagene. Du finner også Pentland Hills, som er perfekt for en piknik.

Slik kommer du deg dit

Som en av de største byene i Storbritannia, er Edinburgh godt sammenkoblet. Motorveier fører den sammen med alle de store interessepunktene, hvilket betyr at den ligger kun 100 km fra Glasgow på M8, og 180 km fra Iverness og Aberdeen. Byen er også hjem til Skottlands viktigste internasjonale flyplass, som har flyvninger til mer enn 100 destinasjoner i Europa, Midtøsten og USA. De fleste store europeiske flyselskap tilbyr ruter til Edinburgh. Det er også et viktig knutepunkt for lavprisselskaper som Ryanair og easyJet. Flytider til kontinentale Europa er så lite som to timer.
Byens viktigste jernbanestasjon er Edinburgh Waverley, hvor det går og ankommer tog fra tvers over landet. Den er også sammenkoblet med King Cross Station i London, på østkysten av fastlandet. Reisetider til London er på bare fire timer i gjennomsnitt.

Parkering

Det kan være ganske vanskelig å finne parkeringsplass til campingbil og bobil i Edinburgh, ettersom byrådet oppmuntrer besøkende til å bruke «park and ride»-tjenestene isteden, hvor en parkerer på bestemte steder i utkanten av byen og deretter bruker dens utstrakte nettverk av busser, trikker og tog. Parkeringsplassene ligger blant annet på Straiton Road på sørsiden av byen og Hermiston Park and Ride på Riccarton Mains Road i vest. Parkeringsavgiftene i byens sentrum, som på George Street eller Queen Street, koster bortimot £ 5 i timen. Derimot kan en parkere hele dagen for samme pris på London Road, som ligger rundt ti minutter unna.

Årlige arrangementer

  • Hogmanay - Princes Street, Nyttårsaften: En gatefest uten like, komplett med en imponerende fyrverkerioppvisning og utstrakte gjengivelser av Auld Lang Syne. Fra £ 31,50.
  • Edinburgh-festivalen – hele byen, a­ugust: Inneholder the Fringe og militær-tattoo. 300 spillesteder er vert for 3500 show, fra seriøst drama til komediesketsjer. Fra £ 10, avhengig av showet.
  • Navaratri – Calton Hill, oktober: Byens Hindu-fellesskap samler seg over ti dager for å feire det godets seier over det onde. Gratis. 

Camping

 

  • Linwater karavanpark: Dette rolige stedet, beliggende ved siden av en nasjonalpark og Union-kanalen, er åtte kilometer fra Edinburgh flyplass. Prisene begynner på £ 24 per natt.
  • Drummohr karavanpark: Omtrent 20 minutter fra Edinburgh sentrum byr Drummohr på godt vedlikeholdte fasiliteter, inkludert et lekeområde for barn og boblebad. Priser fra £ 28 per natt.
  • Edinburgh Festival Camping: Åpner spesielt for festivalpublikum hvert år. Rudimentært, men renslig og trygt. Priser fra £ 38 per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
Lokale alternativer

Andre byer i nærheten

Indie -bobiler i Edinburgh