🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Rhein river in Düsseldorf

Leie bobil Düsseldorf

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Düsseldorf

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

River and ferris wheel in Dusseldorf

Alt om varebilutleie i Düsseldorf

Düsseldorf er sammen med Köln den administrative regionen i hovedstadsområdet Rheinland. Byen har mer enn 5 millioner innbyggere, og antallet øker fortsatt. Japansk kultur er spesielt til stede i Düsseldorf. Den lille Tokyo, som til og med ble erklært en immateriell kulturarv i 2013, ligger på Immermannstraße. Når du leier en bobil i Düsseldorf, kan du reise til Asia, i hvert fall billedlig talt. I tillegg til restauranter som serverer deilig asiatisk mat, er det supermarkeder, bokhandlere og sjarmerende små butikker.

Et annet verdenskjent sted er Königsallee, Düsseldorfs luksuriøse handlegate. Ikke langt derfra finner du et stort antall butikker og varehus, men også rimeligere og bruktbutikker. Et besøk i Rhinmetropolen er ikke komplett uten et besøk til et av Düsseldorfs bryggerier. I tillegg kan du aldri bruke for mye tid i byens museer eller utforske byens kultur.

Hvordan komme seg dit

Mange veier fører til Roma og nesten like mange motorveier fører til Düsseldorf. Byen ligger midt i et av Europas tetteste motorveinettverk med A3, A44, A46, A52, A57, A59 og A524. Leier du en bobil i Düsseldorf kan du nå byen fra alle retninger.

Düsseldorf lufthavn ligger kun 10 minutter fra sentrum og flyreiser fra 203 byer rundt om i verden lander her. Flyplassen drives av 46 flyselskaper, inkludert Condor, EasyJet, Eurowings, Lufthansa, Air France, British Airways, Austrian Airlines og TUI.

Du kan også komme dit med tog. Düsseldorf sentralstasjon er en av Tysklands travleste stasjoner og tilbyr derfor utmerkede langdistanseforbindelser med IC (Inter City) og ICE (Inter City Express)-tog.

Parkering i Düsseldorf

I følge trafikkreglene er det fullt mulig å parkere i veikanten med leiebilen i Düsseldorf – i opptil 14 dager. Det er imidlertid ikke lett å finne stor nok parkeringsplass på et egnet sted i byen.

En bedre løsning er å parkere på parkeringsplassen Rheinterrasse / Tonhalle. Derfra kan du gå til sentrum eller bruke offentlig transport. Parkering koster $2,70 per time og maksimalt $16 per dag. Under Caravan Salon, den mobile reisemessen, kan du også parkere på Caravan Center for $34 per natt.

Årlige arrangementer i Düsseldorf

Årlige aktiviteter du ikke vil gå glipp av hvis du leier en bobil i Düsseldorf:

  • Japan Day (mai ou juin) : en tradisjonell festival som trekker oppmerksomheten til det tysk-japanske vennskapet hvert år. Festlighetene finner sted langs Rhin-promenaden og på Burgplatz. Gratis.
  • Carnaval (du 11 novembre au mercredi des Cendres de l'année suivante) : Karnevalet inkluderer show, ball og parade på mandag. Gatefestival mellom Altweiber (kvinnenes karnevalsdag) og askeonsdag. Det er gratis å delta på gatefestivalen.
  • Festival de France (juillet) : Et stort turistarrangement med tradisjonell kultur for å styrke de fransk-tyske båndene. Inngangsbilletten er mellom 5 og 9 dollar.

Camping i Düsseldorf

  • Camping Lörick, i den nordlige delen av byen, godt vedlikeholdt og veldig grønn, med egen uteservering. For bobiler opptil 9 meter lange, $ 10, pluss $ 7 per voksen og $ 4 per barn.
  • Rheincamping Meerbusch, Veldig idyllisk beliggenhet i et naturreservat ved Rhinen. 22-28 for parkeringsplassen, pluss $10 per voksen og $6 per barn.
  • Wohnmobilstellplatz Niederrhein, nybygd i 2014, med ideell forbindelse til Autobahn. Billige parkeringsplasser fra $ 13,50.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn