Leie bobil Dublin

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Dublin

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Light house on a cliff next to the ocean

Oversikt over byen

Dublin er en gammel vikingby som i dag verdsettes som kulturelt midtpunkt for musikk (U2, the Script), litteratur (Oscar Wilde, James Joyce) og øl. Navnet stammer fra det keltiske ordet «dubh Linn» som betyr svart kulp og henviser til den skitne kulpen i Dublin Castle. Byen deles i to av elven Liffey, med hovedgatene O’Connell Street i nord og Grafton Street på nordsiden.

Temple Bar-området, rett sør for Liffey, er kjent for sine irske puber og gatemusikanter, så vel som byens mest kjente pub (og turistfelle) «The Temple Bar». Hvis du planlegger å leie en campervan i Dublin, bør du utforske mer enn bare bykjernen, da det er mange områder verdt å besøke innenfor en kjøreavstand på 30 minutter. Vi anbefaler det koselige nabolaget Rathmines, fiskelandsbyen Howth, kystområdene Killiney, Bray og Malahide, og Wicklowfjellene.

Slik kommer du deg dit

Dublin befinner seg på østsiden av Irland ved Irskesjøen, 100 km vest for Holyhead i Wales. Dublin flyplass ligger 7 km nord for byen. Den fungerer som landets internasjonale hovedflyplass, og de største lokale flyselskapene er Aer Lingus og Ryanair. Fergene fra havnen i Dublin kobler byen til Isle of Man, Holyhead og Liverpool. De to sistnevnte fungerer som veiforbindelser til det europeiske fastlandet gjennom Den engelske kanal. Motorveien M50 går rundt byen og har forbindelser til flesteparten av øyens hovedveier. Nordover går M1 til Belfast i Nord-Irland, nordvest kommer man til Donegal gjennom M3, M6 går til Gallway, og sørover kommer man til Limerick og Cork på henholdsvis M7 og M8.  Luas (trikk) og Dart (forstadsbane) er de viktigste offentlige transportmidlene i Dublin i tillegg til busser.

Parkering

Parkeringen i Dublin foregår som oftest langs veien med betaling gjennom parkometer (normalt 2–4 EUR per time). En tommelfingerregel er å alltid parkere på synlige og folksomme steder. St. Mark’s Church på Pearse Street tilbyr halvdagspriser på rundt 8 EUR (forhåndsbestilling tilgjengelig). Q-Park Dawson Street har gode priser for dag og natt. Vær ekstra oppmerksom på høyden når du parkerer en leid bobil i parkeringshus i Dublin, da noen campervans kan være høyere enn hva standard-høydebegrensningene tillater. Utenfor byen kan du parkere ved Clontarf Road og hoppe på et tog til Connolly Station, eller parkere på parkeringsplassen ved Luas-stoppet Red Cow stop.

Årlige arrangementer

  • National Hunt Finale Weekend, Leopardstown – tidlig mars: Stort hesteveddeløpsarrangement i det sørlige Dublin som engasjerer folkemengder i alle aldre.
  • St. Patrick's Day – 17. mars: Irlands uoffisielle nasjonaldag hvor irsk kultur blir feiret verden rundt, og den største feiringen er i Dublin.
  • Punchestown Festival – den siste uken i april: Det største hesteveddeløpsarrangementet i Irland, i byen Naas, 35 km utenfor Dublin. Pride – siste helgen i juni – en feiring av LGBT-miljøet. Dublins teknologiselskaper og andre bygger store parade-installasjoner og arrangerer feiringer over hele byen.
  • Electric Picnic – første helgen i september: En av de største musikkfestivalene i Irland, 80 km utenfor Dublin.
  • GAA Gaelic Football finals – vanligvis i slutten av september eller begynnelsen av oktober. Gælisk fotball er en av de største sportsbegivenhetene sammen med hurling, rugby og fotball. Finalene spilles i Croke Park i Dublin.

Camping

Du må booke minst 24 timer i forkant ved de fleste campingplasser rundt Dublin.

  • Camac Valley Caravan & Camping Park: Nært sentrum, men likevel i naturlige omgivelser. Prisene varierer fra 26 til 40 EUR per natt.
  • Hidden Valley Resort: Campingplass i Wicklowfjellene, 60 km sør for Dublin. Tilbyr en rekke aktiviteter på stedet, perfekt for et familieeventyr. Fra 30 til 40 EUR per natt.
  • Lynders Mobile Home: Flott campingplass ved stranden, 25 km nord for byen, ved den pittoreske stranden Portrane Beach. Fra 27 EUR per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

Indie -bobiler i Dublin

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev