🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Dublin

Leie bobil Dublin

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Dublin

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Light house on a cliff next to the ocean

Oversikt over byen

Dublin er en gammel vikingby som i dag verdsettes som kulturelt midtpunkt for musikk (U2, the Script), litteratur (Oscar Wilde, James Joyce) og øl. Navnet stammer fra det keltiske ordet «dubh Linn» som betyr svart kulp og henviser til den skitne kulpen i Dublin Castle. Byen deles i to av elven Liffey, med hovedgatene O’Connell Street i nord og Grafton Street på nordsiden.

Temple Bar-området, rett sør for Liffey, er kjent for sine irske puber og gatemusikanter, så vel som byens mest kjente pub (og turistfelle) «The Temple Bar». Hvis du planlegger å leie en campervan i Dublin, bør du utforske mer enn bare bykjernen, da det er mange områder verdt å besøke innenfor en kjøreavstand på 30 minutter. Vi anbefaler det koselige nabolaget Rathmines, fiskelandsbyen Howth, kystområdene Killiney, Bray og Malahide, og Wicklowfjellene.

Slik kommer du deg dit

Dublin befinner seg på østsiden av Irland ved Irskesjøen, 100 km vest for Holyhead i Wales. Dublin flyplass ligger 7 km nord for byen. Den fungerer som landets internasjonale hovedflyplass, og de største lokale flyselskapene er Aer Lingus og Ryanair. Fergene fra havnen i Dublin kobler byen til Isle of Man, Holyhead og Liverpool. De to sistnevnte fungerer som veiforbindelser til det europeiske fastlandet gjennom Den engelske kanal. Motorveien M50 går rundt byen og har forbindelser til flesteparten av øyens hovedveier. Nordover går M1 til Belfast i Nord-Irland, nordvest kommer man til Donegal gjennom M3, M6 går til Gallway, og sørover kommer man til Limerick og Cork på henholdsvis M7 og M8.  Luas (trikk) og Dart (forstadsbane) er de viktigste offentlige transportmidlene i Dublin i tillegg til busser.

Parkering

Parkeringen i Dublin foregår som oftest langs veien med betaling gjennom parkometer (normalt 2–4 EUR per time). En tommelfingerregel er å alltid parkere på synlige og folksomme steder. St. Mark’s Church på Pearse Street tilbyr halvdagspriser på rundt 8 EUR (forhåndsbestilling tilgjengelig). Q-Park Dawson Street har gode priser for dag og natt. Vær ekstra oppmerksom på høyden når du parkerer en leid bobil i parkeringshus i Dublin, da noen campervans kan være høyere enn hva standard-høydebegrensningene tillater. Utenfor byen kan du parkere ved Clontarf Road og hoppe på et tog til Connolly Station, eller parkere på parkeringsplassen ved Luas-stoppet Red Cow stop.

Årlige arrangementer

  • National Hunt Finale Weekend, Leopardstown – tidlig mars: Stort hesteveddeløpsarrangement i det sørlige Dublin som engasjerer folkemengder i alle aldre.
  • St. Patrick's Day – 17. mars: Irlands uoffisielle nasjonaldag hvor irsk kultur blir feiret verden rundt, og den største feiringen er i Dublin.
  • Punchestown Festival – den siste uken i april: Det største hesteveddeløpsarrangementet i Irland, i byen Naas, 35 km utenfor Dublin. Pride – siste helgen i juni – en feiring av LGBT-miljøet. Dublins teknologiselskaper og andre bygger store parade-installasjoner og arrangerer feiringer over hele byen.
  • Electric Picnic – første helgen i september: En av de største musikkfestivalene i Irland, 80 km utenfor Dublin.
  • GAA Gaelic Football finals – vanligvis i slutten av september eller begynnelsen av oktober. Gælisk fotball er en av de største sportsbegivenhetene sammen med hurling, rugby og fotball. Finalene spilles i Croke Park i Dublin.

Camping

Du må booke minst 24 timer i forkant ved de fleste campingplasser rundt Dublin.

  • Camac Valley Caravan & Camping Park: Nært sentrum, men likevel i naturlige omgivelser. Prisene varierer fra 26 til 40 EUR per natt.
  • Hidden Valley Resort: Campingplass i Wicklowfjellene, 60 km sør for Dublin. Tilbyr en rekke aktiviteter på stedet, perfekt for et familieeventyr. Fra 30 til 40 EUR per natt.
  • Lynders Mobile Home: Flott campingplass ved stranden, 25 km nord for byen, ved den pittoreske stranden Portrane Beach. Fra 27 EUR per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Dublin