🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Haeuser mit Park im Vordergrund und Baeumen in Dortmund

Leie bobil nære Dortmund

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av Dortmund

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

town square in dortmund

Bobilutleie Dortmund

Med over en halv million innbyggere er Dortmund en av de ni største byene i Tyskland og den tredje største byen i delstaten Nordrhein-Westfalen. Som en del av storbyregionen Rhin-Ruhr regnes den tidligere industrimetropolen nå som kultursenteret i den østlige Ruhr-regionen.

Dortmund er kjent som en høyborg for mange arrangementer og festivaler, som «Mayday», som har blitt arrangert årlig i Westfalenhallen siden 1991. Byen er også kjent for sin uvanlig varierte arkitektur og indre byparker som Rombergpark, som er en del av sightseeingopplevelsen. Fotballfans besøker gjerne Westfalenstadion. Og når du er ferdig med å utforske Dortmund, er andre bemerkelsesverdige metropoler som Düsseldorf og Köln bare et steinkast unna med bobil.

Kom deg til Dortmund

Å komme seg til Dortmund med bil, tog eller fly er en barnelek, siden hele regionen er svært godt forbundet med transportnettet.

Motorveiene A40, A44, A45 og A1 kjører rundt i byen, det samme gjør de føderale motorveiene B1, B54 og B236. Uansett hvor du kommer fra, kan du raskt nå Dortmund med bil.

Med tog kan du reise direkte til Dortmund sentralstasjon. Regionaltog og intercitytog fra hele Tyskland stopper her hver dag. For eksempel kan du nå målet ditt fra Berlin med ICE-tog på mindre enn 4 timer.

Du kan fly direkte til Dortmund flyplass. Kjente flyselskaper flyr til flyplassen med EasyJet, Ryanair eller Eurowings.

Parkering i Dortmund

Leier du bobil i Dortmund og er på utkikk etter parkeringsplass, kan du parkere akkurat som med bil uansett hvor det er tillatt og forutsatt at du finner en tilstrekkelig stor parkeringsplass. Enten er den tilhørende parkeringsplassen gratis eller så koster den mellom én og to euro i timen. Mobilcamp Wischlingen tilbyr imidlertid nok plass med totalt 45 bobilparkeringsplasser i Dortmund.

Årlige arrangementer i Dortmund

Hvis du leier en bobil i Dortmund, ikke gå glipp av følgende arrangementer:

  • Juicy Beats (juli): en flerdagers festival med internasjonal line-up og mange musikksjangre i Westfalenpark. Billetter fra $100.
  • Extraschicht Culture Festival (sista lördagen i juni): Industrikulturnatt i 22 byer i Ruhr-området, inkludert Dortmund. Billetter fra $ 13,50 (early bird), $ 22 i billettkontoret.
  • Mayday (april): Sannsynligvis det største og mest kjente EDM-arrangementet i Tyskland. Billetter fra $ 66 pluss forhåndsavgift, utsjekking $ 78.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn