Ta en campingvogn og følg solen! Spar opptil 20 % på din episke sommerferie.

Leie bobil nære Dortmund

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av Dortmund

Bestill roadtripen din for sommeren og få opptil 20 % RABATT

Klar for en unik biltur? Vi tilbyr opptil 20 % rabatt på utvalgte bilturer. Reis for å feire det beste av det sommeren har å by på – til en søt rabatt.

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis endringer og fleksibel betaling

Du kan endre bestillingsdetaljene dine opptil 48 timer før reisen din! Du betaler også hele beløpet for bestillingen din 15 dager før reisen.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

town square in dortmund

Bobilutleie Dortmund

Med over en halv million innbyggere er Dortmund en av de ni største byene i Tyskland og den tredje største byen i delstaten Nordrhein-Westfalen. Som en del av storbyregionen Rhin-Ruhr regnes den tidligere industrimetropolen nå som kultursenteret i den østlige Ruhr-regionen.

Dortmund er kjent som en høyborg for mange arrangementer og festivaler, som «Mayday», som har blitt arrangert årlig i Westfalenhallen siden 1991. Byen er også kjent for sin uvanlig varierte arkitektur og indre byparker som Rombergpark, som er en del av sightseeingopplevelsen. Fotballfans besøker gjerne Westfalenstadion. Og når du er ferdig med å utforske Dortmund, er andre bemerkelsesverdige metropoler som Düsseldorf og Köln bare et steinkast unna med bobil.

Kom deg til Dortmund

Å komme seg til Dortmund med bil, tog eller fly er en barnelek, siden hele regionen er svært godt forbundet med transportnettet.

Motorveiene A40, A44, A45 og A1 kjører rundt i byen, det samme gjør de føderale motorveiene B1, B54 og B236. Uansett hvor du kommer fra, kan du raskt nå Dortmund med bil.

Med tog kan du reise direkte til Dortmund sentralstasjon. Regionaltog og intercitytog fra hele Tyskland stopper her hver dag. For eksempel kan du nå målet ditt fra Berlin med ICE-tog på mindre enn 4 timer.

Du kan fly direkte til Dortmund flyplass. Kjente flyselskaper flyr til flyplassen med EasyJet, Ryanair eller Eurowings.

Parkering i Dortmund

Leier du bobil i Dortmund og er på utkikk etter parkeringsplass, kan du parkere akkurat som med bil uansett hvor det er tillatt og forutsatt at du finner en tilstrekkelig stor parkeringsplass. Enten er den tilhørende parkeringsplassen gratis eller så koster den mellom én og to euro i timen. Mobilcamp Wischlingen tilbyr imidlertid nok plass med totalt 45 bobilparkeringsplasser i Dortmund.

Årlige arrangementer i Dortmund

Hvis du leier en bobil i Dortmund, ikke gå glipp av følgende arrangementer:

  • Juicy Beats (juli): en flerdagers festival med internasjonal line-up og mange musikksjangre i Westfalenpark. Billetter fra $100.
  • Extraschicht Culture Festival (sista lördagen i juni): Industrikulturnatt i 22 byer i Ruhr-området, inkludert Dortmund. Billetter fra $ 13,50 (early bird), $ 22 i billettkontoret.
  • Mayday (april): Sannsynligvis det største og mest kjente EDM-arrangementet i Tyskland. Billetter fra $ 66 pluss forhåndsavgift, utsjekking $ 78.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå