Denver landscape

Leie bobil Denver

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Denver

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

City view of Denver

Alt om varebilutleie i Denver

Denver er hovedstaden i Colorado og den mest folkerike byen i staten med over 700 000 innbyggere. Byen ligger i South Platte River Valley, like øst for Rocky Mountains Front Range. Downtown Denver ligger rett øst for sammenløpet av South Platte River og Cherry Creek.

Denver kalles "Mile High City" på grunn av høyden og ligger nøyaktig 5280 fot over havet og har 300 solskinnsdager i året. Som du kan forestille deg, er det et ideelt reisemål for turister hele året.

Byen har 200 parker og nesten 20 000 hektar med parklandskap i de nærliggende Rocky Mountains, noe som gjør den til en av de beste byene i USA for å komme tilbake til naturen. Området er også svært miljøbevisst og rangerer blant de 30 grønneste byene i Amerika.

Denver mottar millioner av turister hvert år, som tiltrekkes av det store utvalget av utendørsaktiviteter og byens stimulerende mat. Enten du liker en god fottur eller et godt måltid, finner du alt du ønsker og mer i Denver.

Hvordan komme seg dit

Hvis du leier en bobil i Denver, kan du komme dit med bil. Denver er et veikryss av motorveier, den viktigste av disse er Interstate 70, som strekker seg over hele landet og krysser hele Colorado. Du kan også komme deg til Denver med fly. Denver International Airport betjener Denver storbyområdet og den større Front Range Corridor. Flyplassen ligger 400 km fra Denver sentrum, men det er også et togalternativ. Amtrak Zephyr kjører daglig mellom San Francisco og Chicago med et stopp i Denver. Turen gjennom Rockies regnes som en av de mest naturskjønne togreisene i USA og er vel verdt prisen.

Steder å besøke

  • Red Rocks Park and Amphitheater: Red Rocks Park and Amphitheatre ligger omtrent 15 miles fra sentrum og er vel verdt turen. Red Rocks er både en kommunal park og et konsertsted som eies av byen Denver. Navnet kommer fra de røde sandsteinsformasjonene som danner murene til amfiteateret.
  • Denver Botanic Gardens: Denver botaniske hage er en av de største i USA. Det dekker 23 dekar ved siden av Cheesman Park. Hagen er et senter for innfødte planter og fremmer bærekraftig praksis. Parken har over 40 individuelle hager og er vakkert anlagt.
  • Denver Zoo: Denver Zoo ble grunnlagt på slutten av 1800-tallet og har en rik historie med bevaring. I dag kan du utforske denne vakkert anlagte dyrehagen, hvor hver innhegning er tilpasset arten den huser.

Parking

Parkering på gaten i Denver koster i gjennomsnitt $ 1 i timen med en gjennomsnittlig grense på ikke mer enn 2 timer. Det skal bemerkes at Denver krever avgifter for parkering over natten og krever at du flytter kjøretøyet 30 fot hvis det er parkert i to timer mellom kl. 8.00 og 22.00.

Velger du å parkere i en garasje eller på en parkeringsplass vil det bli belastet mellom 3 og 21 euro per time. Det finnes en rekke spesialiserte verksteder over hele byen, og prisene øker jo nærmere sentrum du er.

Årlige arrangementer i Denver

  • Denver St Patrick’s Parade: Bare New York kan konkurrere med Denver når det gjelder størrelsen på paraden på St. Patrick's Day. Byparaden inkluderer store vogner, fargerike forestillinger og entusiastiske marsjorkestre. Enten du vil feire arven din eller bare fordype deg i kulturen, ikke gå glipp av Denvers St. Patrick's Day-feiring.
  • Cinco De Mayo Festival: Cinco De Mayo-festivalen er en av de største kulturelle begivenhetene i Colorado. Denver feirer med levende underholdning, mat og drikke, kunstutstillinger og en mengde aktiviteter for barn.
  • Juneteenth Music Festival: Juneteenth Music Festival er en kulturfestival som feirer slutten på slaveriet og feirer afroamerikansk historie. Festivalen tiltrekker seg over 50 000 mennesker hvert år og er en av byens største festivaler.

Camping i Denver

  • Dakota Ridge RV Park: Dakota Ridge RV Park er det beste fra begge verdener og kombinerer rustikk friluftsliv med urban kultur. Alle Denvers største attraksjoner ligger innen få minutter fra denne sentrale beliggenheten. Dagsprisene varierer mellom 44 og 67 euro.
  • Loveland RV Resort: Dette feriestedet har en sentral beliggenhet og tilbyr rask tilgang til fjellene og byen samt en rekke andre attraksjoner. Loveland RV Resort er en av de beste i Denver og har alle fasiliteter som trengs for å gjøre oppholdet ditt hyggelig. For å bo her må du betale mellom 45 og 55 euro per natt.
  • Garden of the Gods RV Resort: Garden of the Gods RV Resort er ideelt for de som ønsker å utforske fjellstiene og tilbyr imponerende natur og 5-stjerners fasiliteter. Prisene avhenger av datoen for reisen din, og på nettsiden deres er det en hendig kalkulator som hjelper deg med å bestille.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Denver