Darwin Indie Campers

Leie bobil Darwin

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Darwin

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Darwin Campervan

Campingbilutleie i Darwin

Utforsk Darwin på nært hold med camping- eller bobilutleie. Dette er det ideelle utgangspunktet for neste australske biltur – uansett om du lengter etter kyststrender, rolige laguner eller klassisk bushlandskap. Lei camping- eller bobil i dag for å oppleve denne virkelig ikoniske delen av Australia.

Nasjonalparker i Darwin-området

Området rundt Darwin er hjemstedet til utallige naturlige underverk. Campingbilutleietjenestene våre er den perfekte måten å utforske på.

Besøk Litchfield nasjonalpark  for å oppdage fossefall og forfriskende bassenger. Eller dra til  Kakadu nasjonalpark  for en forbindelse til historien i form av gammel aboriginsk bergkunst. Uansett typen reise du foretrekker, er en velutstyrt campingbil billetten til nye underverk.

Darwins kyst, innsjøer og elver

Mange eventyrere leier en bobil i Darwin for å cruise langs Stuart Highway. I tillegg til fantastisk utsikt over kysten, er denne turen full av flotte dagsturer. Oppdag  Mindil Beach Sunset Market  for smaksopplevelser, fordyp deg i de rolige svømmehullene i  Berry Springs , eller sjekk ut  George Brown Botanic Gardens . Campingbilene våre utgjør den perfekte mobile basen for å utforske Darwin til det fulleste.

Campingplasser rundt Darwin-området

Northern Territory er full av flotte campingplasser. Gled deg over autentisk camping i bushen under tørrsesongen på  Gunn Point  – ta med vann og forsyninger. Eller besøk  Wangi Falls Camping Area  for en familie- og rullestolvennlig fullpakke – komplett med offentlige toaletter og piknikområder. Campingbilene våre tilbyr friheten til å campe i komfort uansett hvor du stopper underveis.

Enveis tilgjengelig fra Darwin

Legg ut på et sømløst enveis eventyr fra Darwin til Alice Springs, som krysser det ikoniske Red Centre. Vær vitne til den ærefryktinngytende  Uluru og Kata Tjuta , og skap minner underveis. En leiebil i Darwin lar deg utforske Australias mangfoldige landskap på egne premisser.

Informasjon og krav for å kjøre fra Darwin

Før du legger ut på bobileventyret, bør du planlegge i forveien. Mange nasjonalparker tillater bare begrenset camping på utpekte steder. Beskyttede områder for dyrelivet som Ilparpa-sumpen er ment å oppleves uten å etterlate spor – vær forberedt på å ta med deg søppelet. Selvfølgelig trenger du også  førerkort  – du må være 21 år gammel og ha forsikring. Hvis du er i tvil, kan teamet vårt med campingentusiaster hjelpe deg med å planlegge en smidig reise – vi mener at moro bør være uten bekymringer!

Campingbilmodeller tilgjengelig i Darwin

Vi gjør det enkelt å velge blant en rekke velholdte camping- og bobiler i Darwin. Enten du ønsker å leie en camping- eller bobil, tilbyr flåten vår en rekke modeller som passer behovene dine. Med praktiske henting på flere steder, starter den perfekte australske bilturen med oss.

 

Begynn å utforske Northern Territory med leiebil i Darwin. Bestill nå.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Darwin