🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

A lighthouse

Leie bobil Danmark

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Danmark

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

a cliff surrounded by the sea

Bobilutleie Danmark

Danmarks geografi er interessant. Landet er delt inn i en halvøy og flere store øyer, mange av dem forbundet med broer. Totalt bor det 5,8 millioner mennesker i Danmark, det flate landet som ble grunnlagt av vikinger på 700-tallet. Historisk har Danmark vært involvert i mange kriger, men er nå en vellykket handelsnasjon i Norden og Vest-Europa. I tillegg til fargerike og fascinerende byer som Odense og København, har Danmark noen fantastiske naturområder som Grenzhalvøya og sandsteinsklippene i Møn. Lei en bobil i Danmark og utforsk alle landets vakre hjørner.

Morofakta om Danmark

Havet er aldri mer enn 70 kilometer unna. Du er alltid veldig nær sjøen i Danmark, da landet er ganske lite og omgitt av vann.

Det danske flagget er verdens eldste. Allerede i 1219 ble Danmark den første nasjonen som hadde et flagg.

Danmark er veldig flatt. Det høyeste punktet er Ejer Baunehøj, 170 meter over havet.

Camping i Danmark

En lang kystlinje, pittoreske byer og tette skoger gjør Danmark til et paradis for bobiler. Dessverre er villmarkscamping ikke tillatt, og du må bruke en offisiell campingplass. Det kan være et enkelt sted på landsbygda uten fasiliteter, eller en luksuriøs feriepark med rennende vann og elektrisitet. For historieinteresserte, er det fascinerende Egeskov slott et drømmemål. Finn en campingplass i nærheten, og utforsk middelaldermurene på egen hånd.

Hvis du elsker hav- og sanddyneområder, er Thy nasjonalpark og det spektakulære området rundt Rubjerg Knude fyr perfekte reisemål for en bobilferie i Danmark. Hvis du foretrekker skogen, kan du finne en campingplass i nærheten av Rold Skov-skogen eller planlegge en tur gjennom kuperte Svanninge.

Kjører i Danmark

Kjøring med snøkjettinger er tillatt i Danmark i vintermånedene, men ikke påbudt.

De tosifrede motorveiene og de tresifrede regionale veiene er ofte i perfekt stand, med asfalt av høy kvalitet. Vær oppmerksom på at landeveiene ofte er grusveier, men kan allikevel godt benyttes med bobil. I byene er veiene i perfekt stand.

Det er ingen bomveier i Danmark, men broen mellom København og Malmö er bompengebelagt.

Nasjonale hovedbegivenheter i Danmark

  • Roskilde-festivalen i juni/juli: Danmarks mest populære musikkfestival finner sted i Roskilde, og ønsker verdensberømte artister som Muse, Guns 'n' Roses og Red Hot Chilli Peppers velkommen. En dagsbillett koster 1100 DKK.
  • Århus matfestival i september: Denne festivalen er en hyllest til dansk og skandinavisk mat. Du får sjansen til å smake på retter fra stjernekokker og delta på matlagingskurs. Billettpris fra 75 DKK.
  • Moesgaard Vikingtreff i juli: Tradisjonell festival med rollespill, som simulerer kamper og vikingenes liv. Billettpris: 140 DKK.
  • Copenhagen Jazz Festival i juli: Danmarks største jazzfestival tiltrekker seg tusenvis av tilskuere og hundrevis av artister hvert år. Noen forestillinger er gratis, andre koster mellom 30 og 400 DKK.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn