🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Mountain landscape in Colorado

Leie bobil i Colorado

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Colorado

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Mountain with a river in Colorado

Alt om varebilutleie i Colorado

Colorado er et flott sted for vinteren, med uovertruffen steder for ski, snowboard, truger, snøscooterkjøring og snowtubing, for ikke å nevne utallige sesongbaserte festivaler og mer. Hvis du og familien din elsker alt som er gøy om vinteren, er Colorado en stat du ikke vil gå glipp av på din neste vintertur med bobil. Til tross for de mange vintersportsaktiviteter i verdensklasse som tilbys i Colorado, har staten også en rekke attraksjoner året rundt, inkludert noen av de beste nasjonalparkene i Amerika.

Steder å besøke

 • Telluride – Telluride blir ofte referert til som en av de beste ski- og snowboardbyene på jorden. Med over 2000 hektar med skiløyper vil dette fortryllende vinterferiestedet glede hele familien.
 • Rocky Mountain National Park – De majestetiske Rocky Mountains er en av de mest pittoreske fjellkjedene i verden. Det er derfor ingen overraskelse at dette er en av de mest besøkte nasjonalparkene i Amerika.
 • Aspen – Hvert år tiltrekker Aspen verdens beste olympiske og paralympiske skiløpere til sine uberørte bakker. Byen er også hjemsted for noen av verdens beste luksusresorter og har en kulinarisk scene som er uten sidestykke.
 • Colorado Springs – Colorado er mer enn bare en skidestinasjon. Colorado Springs er uten tvil et av de beste turområdene i landet og tiltrekker seg tusenvis av turister hvert år.
 • Great Sand Dunes National Park – Great Sand Dunes National Park and Preserve er hjemmet til de største sanddynene i Nord-Amerika. Fotturer, ridning og områdets varierte økosystem gjør det til et must i Colorado.

Gastronomi

 • Rocky Mountain Oysters – Denne verdenskjente retten er laget av testikler fra okse, bøffel og kalvekjøtt. Glem ingrediensene og prøv det, det er kjent for en grunn - det er deilig.
 • Colorado-style Pizza – I motsetning til alle andre pizzaer du noen gang har smakt, er Colorado-paien ekstra tykk, ekstra fylt med ost, og skorpen er fylt med en rekke oster.
 • Colorado-style Green Chili – Chili Verde, som det kalles lokalt, er en varm og krydret svinerett som er typisk for regionen. Den serveres på et deilig stekt flatbrød og er et must å prøve i en milsvid tilstand.

Årlige begivenheter i Colorado

 • The Denver Barbecue Festival – Colorados mest kjente by arrangerer denne deilige kjøttfestivalen hver september, med over 5000 kilo smakfulle kjøttretter. Det beste av alt er at det er helt gratis å delta på arrangementet.
 • The Crested Butte Wildflower Festival – Crested Butte er Colorados hovedstad for villblomster. I juli hvert år arrangerer byen den spektakulære villblomstfestivalen, som inkluderer 4x4 jeepturer gjennom de vakre blomstermarkene. Det er gratis å delta, men prisene for Jeep-turen varierer avhengig av arrangør.
 • The Telluride Bluegrass festival – Hvert år i juni kommer verdens beste bluegrass-artister til Telluride for den største musikkbegivenheten i sitt slag. Arrangementet varer i fire dager og billetter koster fra 150 euro.

Camping i Colorado

 • Paradise on the River – Takket være parkens nærhet til Rocky Mountain National Park, har gjestene tilgang til mange morsomme utendørsaktiviteter i området, inkludert golf, tennis, fotturer og fiske. Prisene starter på 52 euro per natt.
 • Grape Creek RV Park – Med kanskje den beste utsikten over all RV-parkering i Colorado, er Grape Creek en viktig base for profesjonelle og amatørfotografer. Hesteridning og ørretfiske kan ordnes av parkpersonalet uten ekstra kostnad. Prisene starter på 48 euro per natt.
 • Red Mountain RV Park – Fluefiske, fossiljakt, snøscooterkjøring og vannsport er bare noen av aktivitetene som tilbys på denne uberørte campingplassen i Kremmling, Colorado. Prisene starter på 32 euro per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn