christchurch_card

Leie bobil Christchurch

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Christchurch

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Hjem Ny Zealand Christchurch

Den beste bobilen for deg

christchurch_viewpoint

Camping- og Bobilutleie i Christchurch

Christchurch ligger på østsiden av New Zealands sørøya. Camping- eller bobilutleie i Christchurch er en utmerket måte å utforske det karrige og uspolerte området rundt.

Du kan enkelt få tilgang til områdets fantastiske parker, kyster og villmark i en camping- eller bobil, noe som gjør det til en ferie du aldri vil glemme.

Christchurchs Nasjonalparker

Caming- og bobilutleie i Christchurch betyr at du er i nærheten av noen av New Zealands mest spektakulære nasjonalparker.

Arthur's Pass nasjonalpark ligger bare en kort bobiltur fra Christchurch. Det er et utrolig fjellområde med fantastisk utsikt. Bare kjøreturen dit er i seg selv verdt det.

Fortsett lenger vest, og du avdekker skjønnheten i Paparoa nasjonalpark. Hvis kalksteinsklipper, kystskog og vakre kystlinjer er noe for deg, finner du alt det her. På toppen av det kan du også se de ikoniske og pannekakestablede kystformasjoner av en annen verden.

I sør finner du nasjonalparken Aoraki/Mount Cook. Parken er full av alpin prakt, så slående at Peter Jackson brukte den til å filme Ringenes herre. Så du kjenner kanskje igjen noe av det når du er der.

Christchurchs Kystlinje, Innsjøer og Elver

Leie av en camping- og bobil i Christchurch bringer deg i nærheten av mange av Sørøyenes vakreste kystlinjer, innsjøer og elver.

Christchurch ligger ved Pegasusbukta, som er berømt for sine delfiner og hvaler. Kystlinjen mot sør er imidlertid perfekt for en camping- eller bobiltur som går gjennom mange av kystbyene og byene på Sørøyene.

Elven Rakaia i Canterbury Plains er verdt et besøk. Kløften har mange flotte aktiviteter, som jetbåter, bading og fiske. Elven Clyde, lenger inn i Sørøyas fjellrike sentrum, er et utmerket sted for kanopadling, cruise og utrolig dyreliv.

Christchurch er også kjent for sine innsjøer. Du kan nå Lake Roto Kohatu, Lake Pearson og Lake Ellesmere med en camping- eller bobil. Hver innsjø er en blanding av spektakulære steder med morsomme vannbaserte aktiviteter som hele familien kan nyte.

Campingplasser i Nærheten av Christchurch

Leie av camping- eller bobil i Christchurch handler om å komme seg ut og se det karrige og uberørte landskapet og villmarken rundt. Christchurch og omegn tilbyr imidlertid også noen flotte campingplasser for å parkere camping- og bobilen slik at du kan slappe av om kvelden og hvile godt i løpet av natten.

Når du planlegger reiseruten din, er det viktig å bestille i forveien der det er mulig. Campingplasser er en massiv del av New Zealands feriekultur, så de kan fylles opp raskt, spesielt om sommeren.

Du har noen alternativer hvis du planlegger å besøke den fengslende Banks Peninsula. I nærheten av Akaroa ligger Duvauchelle Holiday Park, som har alle fasilitetene du trenger.  Christchurch Kiwi Holiday Park er et annet godt alternativ, spesielt når du ønsker å tilbringe litt tid på Christchurch Gondola eller Sumner-stranden.

Endelig er Waikuku Beach Holiday Park et utmerket alternativ for camping- eller bobilen din. Med mange steder med elektrisitetsforskyning, en strand i nærheten, tennisbaner, lekeplasser og barer og kafeer i nærheten, er det et perfekt sted for familier.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Christchurch