view of Chicago over Lake Michigan

Leie bobil Chicago

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Chicago

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

view of the waters in effigy mounds national park chicago

Camping- og Bobilutleie i Chicago

Chicago ligger ved Great Lake Michigan, og er sentral i alle de mest fantastiske naturområdene i det amerikanske midtvesten. Lei en campingbil i Chicago for å utforske pittoreske innsjøer, majestetiske snorrette elver og vidstrakte eviggrønne skoger. Utforsk Great Lakes-regionen for å oppleve underverkene i hjertet av Amerika.

Nasjonalparker i Chicago-Området

Fra de eviggrønne Northwoods til det lapis-fargede vannet i The Great Lakes, er det ingen mangel på skjønnhet som du kan utforske i det nordlige Midtvesten. Når du leier en bobil i Chicago har du ubegrenset tilgang til noen av de mest pittoreske amerikanske nasjonalparkene.

Kjør camping- eller bobilen din østover til Indiana Dunes nasjonalpark. Parken dekker en 15-mile lang del av strandlinjen like utenfor Chicago hvor du kan vandre gjennom karrige sanddyner, fortryllende våtmarker og tårnhøye skoger.

Fortsett utforskingen din i bobilen ved å reise østover til en av USAs mest besøkte nasjonalparker, Cuyahoga Valley nasjonalpark. Parken tilbyr pittoreske fosser, milevis med skogkledde turområder, skjulte broer og et yrende dyreliv.

Alternativt kan du dra vestover fra Chicago i caming- eller bobilen for å komme i kontakt med amerikansk historie på Effigy Mounds nasjonalmonument. 200 dyreformede hauger (utgravninger) ligger i slående rekkefølge på en av de mest naturskjønne delene av den øvre Mississippi-elven. Dette nasjonalmonumentet ble ansett som hellig av de innfødte som bygget dem, og tilbyr et kontemplative landskap og et vindu inn i den hellige indianske fortiden.

Chicagos Innsjøer og Elver

Chicago-området er en av de fuktigste regionene i Amerika, og det er ingen mangel på vannlandskap som du kan utforske. Gå langs buldrende bekker, padle gjennom fortryllende våtmarker, eller kast deg ut i noen av de enorme Great Lakes for en forfriskende dukkert midt i bilturen din.

Bobil-eventyret ditt er ikke komplett uten en dukkert i den forfriskende Michigansjøen. Opplev den sjarmerende Ovale stranden eller ta en prat med lokalbefolkningen på Montrose Beach. Hvis du ønsker å komme bort fra byens folkemengder, kan du kjøre camping- eller bobilen til Warren Dunes State Park like øst for Chicago.

Lake Sara og Rend Lake som befinner seg sør for Chicago tilbyr rolige områder med våtmarker, enger og skoger som du kan utforske og slappe av på. Driv langs bredden av Silver Spring, et basseng med en naturlig vannkilde, oppkalt etter måten vannet skimrer på, eller padle rolig nedover Fox River.

Campingplasser Rundt Chicago

Med så mange spennende landskap å utforske, er det viktig at du har et trygt sted å hvile og lade opp på bilturen din. Når det gjelder overnatting, er det alltid en god idé å ringe i forveien og sørge for at de utvalgte campingplassene dine er utstyrt for å ta imot camping- eller bobilen din.

Du kan reservere plass på mange campingplasser opptil seks måneder i forveien, mens andre opererer etter "først til mølla"-prinsippet. Her er noen campingplasser du kan vurdere å overnatte på på din Midtvesten-tur: Holland-Lake Macatawa Campground, Pikes Peak State Park Campground, Pride Valley Campground og Lake Sara Campgrounds.

Når du forbereder deg på å reise med bobilen din gjennom den amerikanske Midtvesten, må du gjøre deg kjent med noentips, triks og instruksjonsveiledninger for å leve livet du drømte om. Å leie en camping- eller bobil i Chicago er en spektakulær måte å fordype deg i det minneverdige og betagende landskapet i det amerikanske Heartland. Det er garantert en uforglemmelig reise.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Chicago