🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Catania

Leie bobil Catania

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Catania

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Mountain view of a village and nature

Bobilutleie Catania

Catania er en gammel by, ødelagt flere ganger av naturkatastrofer uten å miste sin sjarm som fortsatt fortryller besøkende i dag. Det er en havneby som ligger ved foten av Etna, med fantastiske strender med krystallklart vann. Det historiske sentrum har blitt anerkjent som et verdensarvsted av UNESCO og skuffer aldri noen takket være sine gamle kirker, imponerende palasser og karakteristiske områder. Men det er ikke alt! Catania er ikke bare kjent for sin gamle arkitektur, men også for sin kulinariske kultur. Blant de mest kjente rettene må du ikke glemme å smake på arancini, cannoli og den tradisjonelle Pasta alla Norma.

Kommer til Catania

Catania ligger i den østlige delen av Sicilia, en øy sør for Italia, og er lett tilgjengelig på mange vis. Catania Fontanarossa airport ligger noen få kilometer fra byen og kan nås av mange flyselskaper som Alitalia, Lufthansa og Ryanair (flytider fra London: 3 timer og 20 minutter). Catania er forbundet med Palermo og Messina med motorveier A19 og A18 og til andre mindre byer med statlige veier. Tog for ulike italienske destinasjoner går fra Catania Centrale stasjon. Catania kan også nås med skip, med avgang fra Napoli, Malta, Genova og mange andre italienske byer.

Parkering i Catania

Parkering i Catania i høysesongen er ikke lett, men det er flere parker både i sentrum og utenfor byen. Den mest praktiske parkeringen er Blu Car Parking (Daglig stopp: 10 €). Nær strandpromenaden ved Piazza Europa er det Europa Parking (Priser: 0.90 € per time - 6.30 € per dag). Hvis du vil forlate bilen i nærheten av flyplassen, velg ParkinGo (Priser: 6 € per dag). Et alternativ nærmere byen er Due Obelischi Parking (Priser: 0.50 € per time - 1.50 € per dag), gratis for de som kjøper en AMT-bussbillett.

Årlige arrangementer i Catania

  • Festen i Sant'Agata (februar): Byfestival i skytshelgenens navn med en parade med tradisjonelle lysestaker i tre. Gratis begivenhet.
  • Etna vinfestival (august-september): For elskere av god lokal vin, med mange sicilianske vinprodusenter. Gratis begivenhet.
  • Bronte Pistachio Festival (september-oktober): her smaker man på de beste italienske pistasjenøttene i form av tusen forskjellige oppskrifter. Variable priser avhengig av oppvasken.

Camping i Catania

  • Camping Jonio: Ligger på en klippe ved Riviera dei Ciclopi. Priser bobil + 8 personer: Starter fra 29 € per dag.
  • Camping La Timpa: Ligger i La Timpa naturreservat, noen få kilometer fra Catania. Bobilpriser: 9 € per dag i lavsesong - 11 € per dag i høysesongen.
  • Al Yang: Nedsenket i en nydelig sitruslund ved sjøen, nær byen Acireale. Bobilpriser: 10 € per dag i lavsesong - 20-25 € per dag i høysesong.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Catania