banff mountain over canadian city

Leie bobil Canada

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Canada

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

alberta lake with stone and nature around

Camping- og Bobilutleie i Canada

Canada, med sine snøkledde fjell, steinete kystlinjer, smaragdsjøer og milevis med urørt skog, er det perfekte stedet å komme i kontakt med eventyreren i deg. Lei en camping- eller bobil i Vancouver, Toronto eller Calgary for å begynne din uforglemmelige reise gjennom den kanadiske villmarken.

Canadas Nasjonalparker

Canada er hjemsted for 37 nasjonalparker i 31 av landets distinkte terrestriske naturregioner. Dette mangfoldige parksystemet lar deg gå turer blant de geologiske restene av tektonisk uro, utforske store isfelt og se elg som beiter på ville blomsterenger.

Kjør med camping- eller bobilen din rett inn i hjertet av de kanadiske klippene i Jasper nasjonalpark. Her finner du taggete fjelltopper som kroner livlige, blå islagte innsjøer som er hjem til et utall av sky villdyr. Nyt fotturer og sykling og skigåing om vinteren i denne unike nasjonalskatten.

Like nordøst for Vancouver ligger den bemerkelsesverdige nasjonalparken Mount Revelstoke, hvor du kan utforske frodige daler, fjelltopper og til og med et verdensberømt hoppbakke. Kjør camping- eller bobilen din til toppen av Mount Revelstoke for en fantastisk utsikt over det kanadiske innlandet.

Et annet alternativ er å dra nordover fra Toronto til Bruce Peninsula nasjonalpark. Utforsk de intrikate kalksteinsgrottene eller slapp av på den syngende sandstranden. Sørg for å reservere tid til å se den unike floraen som er hjemmehørende i parken. Den inkluderer nesten 40 forskjellige typer orkideer og 100 år gamle trær som henger fra klipper.

Canadas Kystlinje, Innsjøer og Elver

Enten du går over den melodiøse hvite sanden på Basin Head Beach eller utforsker bredden av den pittoreske Yukon-elven, Canadas spektakulære vannlandskap er et minneverdig høydepunkt på bobilturen din.

Canada har over 202 000 km kystlinje som du kan utforske i camping- og bobilen din. Regnskog og fjell fungerer som bakteppe for gyldne strender på Long Beach i British Columbia, hvor du i vår- og sommersesongen kan få et glimt av den majestetiske gråhvalvandringen. Wasaga Beach og Brackley Beach er også fantastiske steder å legge seg på et håndkle og nyte solen.

Når du kjører camping- eller bobilen din inn i landet, kan du sjekke ut Moraine Lake. Denne islagte innsjøen som ligger i en dal med ti topper er intet mindre enn fantastisk. Padle i det turkise vannet eller ta en dukkert fra kanten som er formet som en fjellkam. 

Parker camping- eller bobilen din der hvor stien til Garibaldi Lake begynner og gå forbi ville blomsterenger og fossefall til Garibaldi Lake. Selve innsjøen er så stille at den tilbyr nesten et perfekt speil for de høye toppene som omgir den.

Campingplasser i Canada

Det er superviktig å lære seg hvordan bobillivet fungerer. Det er en bra måte å unngå unødig stress på dersom du ordner overnattingsmulighetene dine på forhånd på den flotte kanadiske bilturen din. Når du velger overnattingssteder, er det alltid en god idé å ringe på forhånd for å a) sjekke tilgjengelighet og b) sikre at de kan imøtekomme din spesifikke camping- eller bobil.

Mange campingplasser kan bestilles inntil seks måneder i forveien, mens andre bruker "først til mølla"-prinsippet. Her er noen campingplasser å vurdere å overnatte på når du planlegger turen: Alice Lake Provincial Park, Whistlers Campground, Redstreak Campground og Campbell 's Cove Campground.

Hvis du vil ha flere tips om hvordan du forbereder deg til bobilturen gjennom Canada, kan du sjekke ut campingtips-seksjonen på bloggen vår for indiecampere.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn