view of the city of Calgary from outside park

Leie bobil Calgary

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Calgary

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

view over the pristine waters of the Lake Moraine at Banff

Camping- og Bobilutleie i Calgary

Lei en camping- eller bobil fra Calgary og utforsk det spektakulære landskapet i den nordvestlige delen av Canada. Regal Mountains, idylliske enger og elver som bukter seg venter på deg i dette fristedet for naturelskere.

Calgarys Nasjonalparker

Det naturlige landskapet rundt Calgary er hjem til noen av de mest ikoniske og vakre landskapene i Canada. Iselver gir næring til uberørte innsjøer, og karrige topper strekker seg høyt opp i atmosfæren. Kjør med camping- eller bobil din til noen av de syv fantastiske nasjonalparkene rundt Calgary for å oppleve ekte og fantastisk isolasjon.

Dra vestover fra Calgary til Canadas eldste park, Banff nasjonalpark . Banff omfatter tre ikoniske innsjøer som må ses: Peyto, Louise og Moraine Lake. Dette UNESCOs verdensarvsted blir ofte hyllet som et turmekka, men ski, sykling og camping hører også til repertoaret av aktiviteter som er tilgjengelige for turister.

På vei til Banff nasjonalpark, må du ikke hoppe over Cave and Basin nasjonalistoriske sted. Du kan nyte de glitrende termiske kildene som skjuler seg dypt i hjertet av denne fjellhulen, nyte den fantastiske utsikten over den nordlige delen av Rocky Mountains og lære hvordan hulen ble et hellig sted for urbefolkningen for over ti tusen år siden.

Kjør camping- eller bobilen din nordover fra Calgary for å erfare den storslåtte biosfæren i Elk Island nasjonalpark. Bølgende åser og rolige innsjøer er lekeplass til tusenvis av beskyttede Bison-flokker. Parker bobilen rett utenfor parken for å oppleve det fortryllende nordlyset i sensommeren.

Calgarys Innsjøer og Elver

Landet rundt Calgary er fullt av brusende elver og skinnende innsjøer som du kan dykke i. Parker camping- eller bobilen nær bredden av Vermilion Lakes for å se en fantastisk solnedgang bare noen timer utenfor Calgary. Rike myrer og breer dekket med furuskog byr også på god plass for utforskning til fots eller i kano.

Abraham Lake er en annen fantastisk innsjø du kan utforske på ditt bobil-eventyr. Om sommeren er innsjøens bredder et forfriskende tilbud i varmen. Om vinteren ser du det unike lappeteppet av isbobler under innsjøens overflate.

Fortsett ditt vannlandskapseventyr ved å kjøre camping- eller bobilen din til den pittoreske Albow River eller den fantastiske Bow River. Elbow River begynner i de kanadiske Rocky Mountains og snor seg gjennom dalfører og prærier og tilbyr et stort og mangfoldig landskap å utforske langs sine bredder, og til slutt slår den seg sammen med Bow River like utenfor Calgary.

Campingplasser Rundt Calgary

Under reisen din gjennom den kanadiske villmarken er det viktig å ha et trygt sted å parkere bobilen for natten. Når du ser etter et overnattingssted, er det alltid en god idé å ringe i forveien og sikre at de har plass til camping- eller bobilen din.

I tillegg aksepterer mange campingplasser reservasjoner opptil seks måneder i forveien. Andre opererer på "først til mølla"-basis, og du må kanskje planlegge å ankomme tidlig på dagen eller på hverdager for å sikre deg en plass. Her er noen campingplasser du kan vurdere å inkludere i reiseruten din: Lake Louise Hard-Sided Campground, Townsite Campground, Elk Island Retreat og Gooseberry Campground

For mer informasjon om å reise med en camping- eller bobil, kan du besøke våre to dedikerte bloggseksjoner: Campingtips  og veiledninger.

Lei en camping- eller bobil i Calgary for å nyte din frie ånd og utforske magien i den nordvestlige delen av Canada.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Calgary