cairns beach

Leie bobil Cairns

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Cairns

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

cairns river with pebbles

Camping- og Bobilutleie i Cairns

Cairns er en kystby i Queensland, beliggende i det nordøstlige Australia. Camping- eller bobilutleie i Cairns gir deg mange alternativer. Du kan oppleve Great Barrier Reef og tropiske regnskoger i nord eller ta en lang bobiltur nedover gullkysten for å komme til byer som Brisbane, Sydney eller Melbourne.

Cairns' Nasjonalparker

Regionen har noen av de beste nasjonalparkene i verden. En camping- eller bobil er en utmerket måte å komme seg til disse utrolige severdighetene på.

Kuranda nasjonalpark ligger en kort tur fra Cairns. Den er lett tilgjengelig med camping- eller bobil. Noen av høydepunktene er spektakulære eukalyptusskoger, flotte turer og utrolig dyreliv som koalaer og kenguruer.

Daintree nasjonalpark ligger ca. 90 minutters kjøring nord for Cairns. Parken inneholder verdens eldste regnskog. Noen av de beste attraksjonene er Alexandra Lookout, Cape Tribulation og krokodillene i Daintree River. 

Fitzroy nasjonalpark ligger ca. 20 km fra kysten. Det er et fantastisk valg for en dagstur. Du kan parkere camping- eller bobilen din på parkeringsplassen og få tilgang til øya med ferge. Det er mye å gjøre i Fitzroy, fra fotturer, snorkling eller bare å nyte detutrolige paradiset, Nudey-stranden.

Cairns' Kystlinje, Innsjøer og Elver

Cairns er full av vannattraksjoner som du kan nå med camping- og bobil. Eachamsjøen, en rolig blå innsjø som ligger inne i en tropisk regnskog, noe du ikke må gå glipp av. I nærheten kan du også oppleve Barrinesjøen og dens utsøkte turer med flora og fauna.

Det er også mange severdige elver i området. O'Brien's Creek, nær Mount Surprise, har en fantastisk utsikt og er et populært turistmål for å finne topasperler. Hvis du liker noe mer energisk, tilbyr Barron River hurtig elvesurfing og dagsturer til elven.

Når det gjelder kystlinjen, blir den ikke vakrere enn Great Barrier Reef – et av verdens syv underverker. Snorkling, dykking og dagsturer er alle tilgjengelige i denne ikoniske attraksjonen.

Campingplasser i Nærheten av Cairns

Når du leier en camping- eller bobil i Cairns, trenger du campingplasser av god kvalitet i nærheten av alle de fantastiske attraksjonene.

Nord for Cairns, langs kysten, finner du Wonga Beach Caravan Park. Det har alle fasilitetene du trenger for et komfortabelt opphold, pluss B.B.Q.-områder og til og med fiskemuligheter.

BIG4 Whitsundays Tropical Eco Resort ligger i nærheten av Conway nasjonalpark og Whitsundaysøyene. WiFi, et svømmebasseng, en lekepark for barn og mange aktiviteter som fisking og sykling gjorde dette til en førsteklasses destinasjon.

Hvis du besøker enten Daintree nasjonalpark eller Mount Lewis nasjonalpark, er Tropic Breeze Caravan Park et utmerket sted. Eierne er vennlige, den ligger nær byen og marinaen, og fasilitetene er fantastiske. Det er god valuta for pengene, noe som gjør det til et populært sted. Så ikke glem å bestille på forhånd hvis du ønsker å overnatte der i camping- eller bobilen din.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Cairns