Leie bobil Brussel

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Brussel

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Lake view with a castle and trees on the back

Bobilutleie Brussel

Uansett årstid, er det å leie bobil i Brussel veldig attraktivt. I denne kosmopolitiske byen er det alltid mye å gjøre. Godt øl symboliserer et folk som elsker å feste, og er et perfekt akkompagnement til belgiske kvelder. Helgene er alltid veldig livlige. Festen når en topp under den fem dager lange Brussel sommerfestival.

Brussel har også mange skjulte skatter. Faktisk kan det kalles et stort utendørs kultursenter. Byen er rik på historie. Manneken Pis, Atomium og Brussel rådhus er stolte av å være viktige landemerker i byen.

Kommer til Brussel

Brussel ligger på grensen mellom de latinske og nordiske landene, og er et ekte europeisk veikryss. Mens europavei E40 gir tilgang fra vest og øst, gir europavei E19 direkte forbindelse til byer i sør og nord. I tillegg ligger Brussel lufthavn bare tolv kilometer nordøst for byen. Ryanair, KLM, EasyJet og Lufthansa er alle selskaper som tilbyr flyreiser til Belgia. Brussel Stasjon nord har direkte adkomst til sentrum. Jernbanelinjene tar deg også til mange andre europeiske byer i nærheten.

Parkering i Brussel

I tillegg til Ecuyer-Brussels interparkeringssystem, som lar deg parkere i hjertet av byen for £ 15,50 / € 18 per dag, er det mange underjordiske parkeringsplasser. Albertine-Square interparkeringsanlegg er en annen mulig parkering til en pris av £ 19 / € 22 per dag. I utkanten av byen finnes mange P+R-parkeringer (Park and Ride) for bobiler uten høydebegrensninger for £ 2,50 / € 3 per dag, forutsatt at du har en offentlig transportbillett. Dette er hva byen kaller "avskrekkende" parkeringsplasser. P+R Craheim og P+R Ceria tilbyr disse fordelaktige alternativene.

Årlige arrangementer i Brussel

Sommerfestivalen i Brussel i august. En femdagers festival hvor mange konserter finner sted i gatene i byen.

Midi-tivoliet, fra juli til august. Dette er en gigantisk fornøyelsespark som ligger langs Boulevard du Midi.

Den belgiske ølhelgen på Grand Square i september. I løpet av disse to dagene feirer folket i Brussel en av landets favorittspesialiteter: øl!

Tomorrowland i Boom i juli. Denne festivalen tiltrekker seg tusenvis av festivalgjengere fra alle verdenshjørner. Kostnaden for en tredagers festival er rundt £ 425 / € 500 (inkludert overnatting).

Belgias nasjonaldag, 21. juli. Folket i Brussel feirer at den første belgiske kongen ble tatt i ed i 1831. Dette arrangementet er et symbol på belgisk uavhengighet, og byr på mange festligheter.

Camping i Brussel

Siden den belgiske hovedstaden er veldig attraktiv hele året, er det lurt å bestille en campingplass for overnatting i en bobil.

Campingplassen Brussels Caravaning Club. Øst for byen i rustikke omgivelser for koselige belgiske netter. Fra £ 7 / € 8

Grimbergen campingplass. Noen få kilometer nord for sentrum tilbyr dette nettstedet bobilplasser for £ 7,70 / € 9 per person.

Campingplassen Druivenland ligger sør for byen. Denne trestjerners campingplassen koster £ 5 / € 5,50 per person per dag. I tillegg må du betale £ 4.25 / € 5 for plassleie.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

Indie -bobiler i Brussel

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev