🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Brussel

Leie bobil Brussel

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Brussel

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Lake view with a castle and trees on the back

Bobilutleie Brussel

Uansett årstid, er det å leie bobil i Brussel veldig attraktivt. I denne kosmopolitiske byen er det alltid mye å gjøre. Godt øl symboliserer et folk som elsker å feste, og er et perfekt akkompagnement til belgiske kvelder. Helgene er alltid veldig livlige. Festen når en topp under den fem dager lange Brussel sommerfestival.

Brussel har også mange skjulte skatter. Faktisk kan det kalles et stort utendørs kultursenter. Byen er rik på historie. Manneken Pis, Atomium og Brussel rådhus er stolte av å være viktige landemerker i byen.

Kommer til Brussel

Brussel ligger på grensen mellom de latinske og nordiske landene, og er et ekte europeisk veikryss. Mens europavei E40 gir tilgang fra vest og øst, gir europavei E19 direkte forbindelse til byer i sør og nord. I tillegg ligger Brussel lufthavn bare tolv kilometer nordøst for byen. Ryanair, KLM, EasyJet og Lufthansa er alle selskaper som tilbyr flyreiser til Belgia. Brussel Stasjon nord har direkte adkomst til sentrum. Jernbanelinjene tar deg også til mange andre europeiske byer i nærheten.

Parkering i Brussel

I tillegg til Ecuyer-Brussels interparkeringssystem, som lar deg parkere i hjertet av byen for £ 15,50 / € 18 per dag, er det mange underjordiske parkeringsplasser. Albertine-Square interparkeringsanlegg er en annen mulig parkering til en pris av £ 19 / € 22 per dag. I utkanten av byen finnes mange P+R-parkeringer (Park and Ride) for bobiler uten høydebegrensninger for £ 2,50 / € 3 per dag, forutsatt at du har en offentlig transportbillett. Dette er hva byen kaller "avskrekkende" parkeringsplasser. P+R Craheim og P+R Ceria tilbyr disse fordelaktige alternativene.

Årlige arrangementer i Brussel

Sommerfestivalen i Brussel i august. En femdagers festival hvor mange konserter finner sted i gatene i byen.

Midi-tivoliet, fra juli til august. Dette er en gigantisk fornøyelsespark som ligger langs Boulevard du Midi.

Den belgiske ølhelgen på Grand Square i september. I løpet av disse to dagene feirer folket i Brussel en av landets favorittspesialiteter: øl!

Tomorrowland i Boom i juli. Denne festivalen tiltrekker seg tusenvis av festivalgjengere fra alle verdenshjørner. Kostnaden for en tredagers festival er rundt £ 425 / € 500 (inkludert overnatting).

Belgias nasjonaldag, 21. juli. Folket i Brussel feirer at den første belgiske kongen ble tatt i ed i 1831. Dette arrangementet er et symbol på belgisk uavhengighet, og byr på mange festligheter.

Camping i Brussel

Siden den belgiske hovedstaden er veldig attraktiv hele året, er det lurt å bestille en campingplass for overnatting i en bobil.

Campingplassen Brussels Caravaning Club. Øst for byen i rustikke omgivelser for koselige belgiske netter. Fra £ 7 / € 8

Grimbergen campingplass. Noen få kilometer nord for sentrum tilbyr dette nettstedet bobilplasser for £ 7,70 / € 9 per person.

Campingplassen Druivenland ligger sør for byen. Denne trestjerners campingplassen koster £ 5 / € 5,50 per person per dag. I tillegg må du betale £ 4.25 / € 5 for plassleie.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
Lokale alternativer

Andre byer i nærheten

Indie -bobiler i Brussel