🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

brisbane_card

Leie bobil Brisbane

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Brisbane

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

brisbane_sandy_park

Camping- og Bobilutleie i Brisbane

Camping- og bobilutleie i Brisbane er en utrolig måte å oppleve Queensland og omliggende områder på. Med solskinns- og gullkysten på hver side av Brisbane, har området fantastiske kystlinjer og episke naturlige underverker som du enkelt kan nå når du leier en bobil.

Brisbanes Nasjonalparker

Nord for Brisbane og en kort kjøretur i camping- eller bobilen, finner du den utrolige Great Sandy nasjonalparken. De viktigste attraksjonene er flotte spaserturer, naturskjønn utsikt og uberørte strender.

Bribie Island nasjonalpark er tilgjengelig med bobil, takket være en bro. Hvite sandstrender, vakker natur og mye dyreliv, som kenguruer, er noen av punktene som gjør parken så unik.

Lenger sør, forbi den ikoniske Byron Bay i retning Sydney, finner du Bundjalung nasjonalpark. Utrolig dyreliv, regnskog og stier med en fantastisk natur er virkelige høydepunkter. Det finnes også padlebrett, svømming og førsteklasses strender.

Brisbanes Kystlinje, Innsjøer og Elver

Brisbane gir deg tilgang til Queenslands 7 000 km lange kystlinje. Øst-Australia er godt kjent for sine fantastiske strender, som gjør en tur langs kysten så populær.

I sør kommer du til Sydney og Melbourne ved kysten. Mange bobilruter er lagt opp for å nyte kysten og dens spektakulære natur samtidig som du ikke er langt fra disse storbyene.

Brisbane har også mange innsjøer som du kan oppleve med en camping- og bobil. En av de mest bemerkelsesverdige er Lake Mackenzie, på Fraserøya, sørvest i Queensland. Lake Eden er et annet utmerket valg, med flotte gåturer, dyreliv og lekeplasser. For noe litt mer obskurt, kan du prøve Lake Dunn og sjekke ut den utrolige Sculpture Trail.

Queensland har også noen flotte elver. Cooper Creek er fantastisk. Du kan reise langs deler av den i camping- eller bobilen din og oppleve steder som The Valley of the Monks, Cusarare Falls og Lake Arareco.

Warrego River, som ligger i New South Wales, er et annet fantastisk reisemål. Den er vakker og inneholder mange aktiviteter, som kajakkpadling, fugletitting, sykling, spaserturer og svømming. Parro-elven ligger også i New South Wales, med bushwalking, fuglekikking og fiske som populære aktiviteter for eventyrere.

Campingplasser i nærheten av Brisbane

Med camping- eller bobil i Brisbane kan du utforske Queensland og New South Wales. Det er imidlertid utrolig viktig å finne en overnattingsplass. Mange av de beste stedene er veldig populære, så det er viktig å bestille i forveien når du planlegger reiseruten din. Hvis du vil ha flere tips om planlegging av reiserute, kan du lese det nyttige blogginnlegget vårt, reisetips for nybegynnere .

Bribie Island Caravan Park er et utmerket valg hvis du besøker Bribie Island. Det er et perfekt sted for camping- og bobiler, med utmerkede fasiliteter, som tennisbane, basseng, minigolfbane, spillrom og mer.

Dingo Van and Motorhome Park er et annet enestående alternativ. Den er nær Dawson Range State Forest. Den rene campingplassen, de vennlige vertene og leirbålene med sang er legendariske.

Til slutt er også Elliott Heads Holiday Park verdt en titt. Moderne fasiliteter, gratis grønnsakshager og den flotte beliggenheten nær kysten er bare noen av tingene som gjør dette stedet veldig spesielt. Det er et fredelig sted å slappe av, men det er mange aktiviteter i nærheten, som fiske og surfing, hvis du er ute etter litt eventyr.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Brisbane