blå elv med fargerike husfronter, eng og fjell med snøtopper i Bodø

Leie bobil nære bodo

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av bodo

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Fjellkjede med snøtopper med en blå fjellvann i midten i

Bobilutleie Bodø

Bodø ligger idyllisk til på tuppen av Saltfjorden, omringet av storslått natur og verdens sterkeste tidevannsstrøm, nemlig Saltstraumen. Få med deg ekte nordnorske kulinariske opplevelser på en av Bodøs mange restauranter. Velg og vrak mellom fersk sjømat og viltkjøtt, eller den særegne klippfisken som er en favoritt blant mange bodøværinger.

Om du ønsker å se byen som en ekte lokal, bør du ta turen innom Dama Di, en populær lokal bar som byr på konserter og arrangementer gjennom hele året. Andre populære barer ligger langs Nedre Torg.

En spasertur gjennom Bodø kan utføres til fots, og det kan jammen mange av de nærliggende fjelltoppene også. En av de lokale favorittene er Keiservarden, som tar 1 time å gjennomføre, og byr på panoramautsikt over Saltfjorden og Bodø.

Kommer til Bodø

Noen ganger er det å komme seg tid halve opplevelsen - og det er tilfellet med Bodø. For å komme dit med bil kommer du nemlig via en av verdens vakreste reiseruter, Kystriksveien. Den strekker seg fra Trøndelag til Bodø. Det å oppleve Kystriksveien i et sakte tempo med en bobil er et av de beste ferieminnene man kan ta med seg.

Det finnes også rutefly fra de fleste byer i Norge til Bodø, samt to internasjonale ruter fra Helsinki og Gdansk.

Bodø har også Norges nordligste togstasjon, og er endepunktet på toglinjen som strekker seg fra Oslo og nordover.

Parkering i Bodø

Parkering i sentrum koster 30 kr for første time, og stiger i pris for hver time du står parkert. Derimot er mange parkeringshus langs Gamle Riksvei som er gratis de første 3 timene, samt flere i Sentrum Vest som koster ca. 35 kr per time. Maks høyde ligger på 2-2.6 meter i parkeringshusene. Du kan enkelt betale med appen EasyPark, eller i automatene i parkeringshuset.

Årlige arrangementer i Bodø

  • Opptur, juli: En fengende elektronisk festival med musikk i hjertet. Pris: 1600 kr for festivalpass i to dager.
  • Bodøfestivalen, juli: Musikk, kultur, arrangementer, god mat, gåturer og bruktmarkeder er i fokus når Bodøfestivalen er på innmarsj. Her kan du få med deg alt det beste Bodø har å by på. Pris avhenger av arrangement.
  • Bodø Filmfestival, oktober: Når kulda sniker på, trekker de lokale inn på Bodøs flotte filmfestival med spennende kulturelle filmer. Pris: 650 kr for fri tilgang til alle visninger.

Camping i Bodø

  • Geirvågen Bad & Camping: Et nordnorsk ferieparadis 15 minutter fra Bodø sentrum. De lokale bruker campingplassen like ofte som turistene, takket være saltvannsbassenget og de flotte piknikområdene. Prisen per natt for en bobil er 250-350 kr.
  • Kjerringøy Camping: En annen lokal perle utenfor Bodø er Kjerringøy, hvor man også finner Kjerringøy Camping. Der koster overnatting 220 kr, og de fleste bodøværinger vil anbefale en helgetur til Kjerringøy.
  • Husk også at allemannsretten gjelder utenfor Bodø så lenge du parkerer 350 meter fra nærmeste hus.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn