Leie bobil Bilbao

Leie bobil Bilbao

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Bilbao

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Beach lagoon and a small beach town

Bobilutleie Bilbao

Bilbao var i mange år et samlingspunkt for spansk industri, noe som ikke gjorde det til en populær by for turister. Men alt dette endret seg, og den urbane ombyggingen som fant sted pustet nytt liv inn i denne baskiske byen. Her finnes flotte attraksjoner for turister som Guggenheim, eller Muelle de Marzana, også kjent som det kuleste nabolaget i Bilbao. Elvemunningene som krysser Bilbao er en svært viktig del av byens historie. På breddene finner du i dag shoppingdistrikter like viktige som gamlebyen El Arenal, noe som gjenspeiler paradigmeskiftet i byen.

I utkanten av Bilbao finner du spesielle steder som San Juan de Gaztelugatxe, hvor Game of Thrones ble filmet.

Kommer til Bilbao

Bilbao ligger nord i Spania, noen få kilometer fra Det kantabriske hav, og bare 123 kilometer fra den franske grensen. For å komme til Bilbao med bil, er det 3 forskjellige ruter. Fra Cantabria tar du motorveien A-8, fra San Sebastian AP-8 og hvis du kommer fra sør, rundt Madrid, AP-68. Bilbao flyplass ligger bare 15 minutter fra sentrum. Vueling og Iberia er de viktigste selskapene som opererer over hele Spania, men det finnes også internasjonale flyvninger hit.

Bilbao-Abando Indalecio Prieto jernbanestasjon er den viktigste, hvor tog ankommer fra Frankrike og fra hele Spania. Renfe Aldiriak Bilbao-linjen, Bilbaos pendlertog, har også denne stasjonen som knutepunkt.

Som du skjønner, kan det være spennende å leie bobil i Bilbao, og det er mulig å besøke mer enn bare denne byen.

Parkering i Bilbao

Sentrum av Bilbao er kjent for sine smale gater, så det er svært vanskelig å finne en parkeringsplass. Det mest populære alternativet for folk som ønsker å parkere sentrumsnært er de store parkeringsplassene, for eksempel ved Guggenheim eller El Arenal, som koster rundt € 1,50 per time. Hvis du vil leie en bobil i Bilbao og parkere gratis, er det best å gjøre det i nærliggende byer som Getxo, Portugalete eller Baracaldo.

Årlige arrangementer i Bilbao

  • Semana Grande de Bilbao: Disse festlighetene feires i Bilbao fra den andre uken i august, og er en av de viktigste begivenhetene i Bilbao. Festen varer i ni dager, og da finner du alle slags kulturelle aktiviteter rundt i byen.
  • BBK Live: Musikkfestival som arrangeres i løpet av den første uken i juli, og samler nasjonale og internasjonale pop- og rockestjerner.
  • Santo Tomás Market: En av de viktigste gastronomiske messene i Spania, og Bilbao er kjent for sine pintxos (fingermat). Den arrangeres 21. februar.
  • Den hellige uke: en annen av de religiøse høytidene som finner sted i Bilbao. Hvert år varierer det mellom mars og april, og byr på en flott anledning til å lære om tradisjonene i Bilbao.

Camping i Bilbao

  • Camping Sopelana: campingplass ved sjøen, ca 18 minutter fra sentrum av Bilbao. Prisene varierer mellom € 30.00 og € 39.00.
  • Camping Arrien Gorliz: campingplass ved bredden av Biscayabukta, 25 minutter fra Bilbao. Prisene varierer mellom € 15,00 og € 25,00.
  • Bilbao bobilplass: 10 minutter fra sentrum av Bilbao, nesten midt i byen. Koster € 15,00 per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Bilbao