🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Bergen

Leie bobil Bergen

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Bergen

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

bergen-norway-coast

Leie av Campingbil og Bobiler i Bergen

Bergen er det perfekte reisemålet for alle som elsker friluftsliv. Med sine brusende fosser, klare fjorder og majestetiske fjell kommer landskapet rundt denne skandinaviske byen til å gi deg bakoversveis. Det er ingen tvil om at du kommer til å leke med tanken om en biltur i Norge etter et besøk i Bergen. Spesielt hvis du er så heldig at du får se nordlyset!

Lei en campingbil i Bergen og dra ut på minneverdige eventyr alene, med venner eller familien. Bare sørg for å forberede campingbilen eller bobilen skikkelig hvis du skal besøke Norge om vinteren.

Nasjonalparker nær Bergen

Kjør campingbilen eller bobilen i retning Oslo og besøk Hardangervidda nasjonalpark, den største nasjonalparken i Bergen. I tillegg til å nyte den fantastiske utsikten kan du også ta turer både til fots og på ski eller sykkel. Du kan også ta en taubane, dra på en idyllisk båttur fra Skinnarbu til Mogen i sommersesongen og se landskapet fra luften fra en snøkite. Når du er der, må du ikke gå glipp av den spektakulære Vøringsfossen og den nervepirrende hengebroen i nærheten.

Fra Hardangervidda nasjonalpark kjører du campingbilen vestover mot Husnes og utforsker Folgefonna nasjonalpark. Her kan du gå på ski i bratte fjell, gå fotturer i dalene og stupe ut i det klare brevannet i fjorden. 

Nyt urørt natur i Hallingskarvet nasjonalpark mens du vandrer langs vakre stier eller går på ski på vinterstid. Pass på å få med deg steintrappen opp Prestholtskaret, som er laget av nepalske sherpaer. Den nå ikoniske stien ble planlagt av en fjellbonde som fant frem til og kontaktet en gruppe med sherpaer i håp om at de kunne hjelpe. Takket være disse ekspertene er stien beskyttet mot erosjon, og turgåere kan unngå potensielle skader.

Bergens Kystlinje, Innsjøer og Elver

Norges fjorder og elver er et supert utgangspunkt for vannsport. Hopp inn i campingbilen eller bobilen og kjør mot Folgefonna nasjonalpark til Hardangerfjorden, hvor du kan leie kajakker og kanoer. Du kan også reise østover til Ulkiv og gjøre de samme aktivitetene i Ulvikafjorden.

Sørøst for Bergen, også nær Folgefonna nasjonalpark, finner du Rullestadvatnet. Her kan du padle både kajakk og kano. Hvis du liker rafting, kan du kjøre bobilen eller campingbilen til Raundalselva i det nydelige området rundt Voss.

Bergens kystlinje består av mange fjorder, som resten av området og fjellandskap rundt. Utforsk norskekysten i campingbil eller bobil og se etter fine sandstrender i sørvest, for eksempel naturiststranden Rishamn.

Campingplasser rundt Bergen

Noen av de beste campingplassene i nærheten av stedene vi har foreslått i området rundt Bergen, er Rullstad camping, Ringøy camping, og Kyrping camping. Hver av disse campingplassene tilbyr de nødvendige tjenestene du trenger for å holde bobilen eller campingbilen i god stand, i tillegg til andre fasiliteter som TV, gratis trådløst nett, båtutleie og kafé. Ved sistnevnte er plassene nærmest sjøen reservert for campingbiler. Husk å bestille på forhånd hvis du har lyst til å bo her. Alle tre campingplassene har bestilling på nett.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
Lokale alternativer

Andre byer i nærheten

Indie -bobiler i Bergen