Leie bobil nære bergen

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av bergen

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis endringer og fleksibel betaling

Du kan endre bestillingsdetaljene dine opptil 48 timer før reisen din! Du betaler også hele beløpet for bestillingen din 15 dager før reisen.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

blå innsjø med grønne fjell sirklet i Bergen

Bobilutleie Bergen

Bergen er en by som har litt av alt; både gastronomiske opplevelser, et florerende kunstmiljø, heftige konserter, praktfulle spaserturer gjennom små smug i trehusbebyggelse og kort vei til fjelltoppene som strekker seg over den sjarmerende bykjernen. 

Med Bergenskortet har du fri adgang til de fleste kulturelle severdighetene og offentlig transport, noe som betyr at du kan gjennomføre fjellturer for å se Bergen i fugleperspektiv, besøke kunstgallerier og dra ut på selvstendig vandring i de trange gatene mellom trehusene på Bryggen. Om du vil få med deg litt gastronomi på turen bør du oppsøke Afternoon Tea på hotellet Opus XVI, som er et luksuriøst valg blant bergensere.

På Bien Basar kan du også smake Bergens nasjonalrett som du ikke finner andre steder i Norge; persetorsk. Det er sukkersaltet presset torsk som tradisjonelt brukes som julemat i Bergen.

Kommer til Bergen

Vestlandets hovedstad som Bergen ofte kalles, ligger helt vest i Norge, og du kan kjøre inn til byen via E39 enten du kommer fra nord eller sør. Hvis du kommer fra Oslo, kan du kjøre over fjellene på E16, og ta av på E39 like før Bergen.

Om du kommer med tog, vil du få med deg en av Norges vakreste togturer. Toglinjen går mellom Oslo og Bergen. Du kan hoppe av for å ta en omvei via Flåmsbanen, som er kåret til en av verdens beste togturer. En togtur fra Flåm til Myrdal (populært kjent som Flåmsbanen) starter på 370 kr en vei, eller 500 kr tur/retur.

Hurtigruta starter turene sine i Bergen, så om du kommer nordfra og vil utforske Norges kystlinje, er det en ypperlig måte for å komme deg inn til Bergen på.

Parkering i Bergen

Forutenom søndag, og sent på kveldstid, er alle parkeringsplasser i Bergen sentrum avgiftspliktige. Mange parkeringsplasser er også kun tilgjengelige i 1-2 timer (28-55 kr per time), og derfor gjør man lurt i å velge et av sentrums parkeringshus når man skal ut på eventyr i Bergen. I parkeringshus betaler du mellom 15-40 kr per time. ByGarasjen er det rimeligste parkeringshuset. Vær obs på makshøyden på 2 mete

Årlige arrangementer i Bergen

  • Festspillene, mai/juni: En kunstfestival med stort mangfold som strekker seg over 15 dager. Nordens største musikk- og teaterfestival som er en fryd for alle sansene.
  • Tysnesfest, juli: På øya Tysnes går den livlige musikkfestivalen av stabelen hver juli. Perfekte sommerminner skapes! 
  • Bergen Matfestival, september: en gastronomisk opplevelse midt i hjertet av gastronomibyen Bergen, med lokale råvarer i fokus.

Camping i Bergen

  • Bratland camping: kun 16 km utenfor sentrum. Landlige omgivelser med båtutleie. Priser fra 180-285 kr per natt.
  • Lone camping: Bergens største camping med kajakutleie, badeplass og en liten “dyrehage”. 25 minutter unna sentrum med bil. Priser ligger på 230-300 kr.
  • Bergen Camping Park: den mest nærliggende campingplassen fra Bergen sentrum, kun 14 km unna. Åpen hele året med alle fasiliteter. Priser fra 170 til 240 kr per natt.

TIPS: Det er veldig enkelt å komme seg til sentrum fra alle campingplassene, spesielt med Bergenskortet. Det gir deg fri adgang til offentlig transport fra alle campingplassene og de fleste severdighetene Bergen har å tilby.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå