Small street in belgium by a canal, reflection of the building in the canal

Leie bobil Belgia

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Belgia

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

a bridge crossing a country side forest

Bobilutleie Belgia

Belgia, som tilhørte "Nederland" til 1830 da det ble uavhengig, har vært en del av mange stammer og bispedømmer de siste årtusene.

Belgia er kjent for forskjellige delikatesser som f.eks. sjokolade, vafler, flamske pommes frites og mange øltyper. Verdensberømte ordet 'spa' er et belgisk konsept og kommer fra byen Spa, som er kjent for sine historiske bad. 

I tillegg til fotogene byer og kulinariske herligheter har Belgia flere enestående naturreservater, for eksempel Hoge Kempen nasjonalpark og Hoge Venen. 

Belgia er et ganske tett befolket land, med over 11 millioner innbyggere i et område på 30 000 kvadratkilometer.

Morofakta om Belgia

Belgisk øl er legendarisk. Bryggeriene i Belgia har til og med blitt erklært "immateriell kulturarv" av UNESCO. 

Belgia er kjent for sine tegneserier. Tintin, Suske en Wiske og i tilleg den berømte Lucky Luke er alle tegneserier av belgisk opprinnelse. 

Belgia har ikke noe offisielt språk. Det snakkes tre språk i landet, nederlandsk, fransk og tysk. Det er ikke noe offisielt språk som gjelder for alle belgiere.

Camping i

Det høres fristende ut å slå opp teltet hvor som helst, og parkere bobilen din på slump i de skogkledde Ardennene eller langs den langstrakte kystlinjen, men dette er dessverre en utopi i Belgia. 

Villcamping er forbudt, og du må finne en offisiell campingplass som er egnet for bobiler.

Du kan gjøre hva som helst i Belgia, avhengig av dine interesser. 

Vil du ta byturer er det best å reise til middelalderiske Brugge og Gent, hvor det fantastiske slottet Gravensteen og gamle fasader er verdt oppmerksomhet.

Strandelskere vil nyte badebyer som Knokke-Heist og Oostende, mens Øst-Belgia er det beste stedet å oppdage fantastisk natur.

Du kan parkere bobilen på Hoge Kempen nasjonalpark og utforske dette naturreservatet til fots eller på sykkel.

Kjører i Belgia

Til og fra campingplasser finner du generelt både asfalterte og uasfalterte veier, som er egnet å kjøre på med bobil.

Stort sett er tilstanden til veiene i Belgia rimelig til god. Du må passe på hull i veibanen selv på de travlere motorveiene. Også på landsbygda er mange veier asfaltert men også her bør du passe på ujevnheter.

Campingvogner betaler ikke bompenger på belgiske veier.

Nasjonale hovedbegivenheter i Belgia

  • Brugge ølfestival, februar - sørg for at du kommer deg tilbake på campingplassen til fots eller med offentlig transport, for du får sjansen til å smake på 600 forskjellige øl på denne legendariske festivalen. Du betaler per "ølpakke".
  • Brussels Matbilsfestival, juni - mer enn 80 matbiler fra Belgia og naboland kommer til Brussel for en kulinarisk fest. Det er gratis inngang, og du betaler kun for mat og drikke.
  • Rock Werchter, juni/juli - ikonisk pop- og rockefestival i Werchter, alltid med store internasjonale navn på lista. En dagsbillett koster rundt € 110.
  • Tomorrowland, august/september - dette er en av de største elektroniske musikkfestivalene i Europa med kjente artister som Martin Garrix og Armin van Buuren. Dagsbilletter starter fra € 105,00

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn