Vinterrabatten er her! Ta turen og kos deg i bobilen med opptil 20 % rabatt

Leie bobil Belfast

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Belfast

Opptil 20 % rabatt for din vinterferie!

Temperaturene synker og snøen begynner å falle. Dette er det perfekte tidspunktet for å begynne å planlegge vinterens roadtrip-eventyr. Spar opptil 20 % rabatt på bestillingen din mellom desember og februar!

7 000+ bobiler over hele Nord-Amerika og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika og Europa

Over 7.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

view from the beach up looking up to the giant cause landscape

Camping- og Bobilutleie i Belfast

Inkluderer den ideelle bilturen din mange naturattraksjoner og dyreliv? Da er det på tide for deg å leie en camping- eller bobil i Belfast for å samle spesielle minner i Nord-Irlands store, grønne marker. 

Kjør camping- eller bobilen din til utkanten av Belfast, og du vil raskt bli forelsket i de unike friluftsstedene i hovedstaden. Fra skoger til store "loughs" (irsk ord for innsjøer) til hyggelige strender: Hvor vil du begynne?

Belfasts Nasjonalparker

Belfasts naturlige skjønnhet er uovertruffen. Utforsk det ville landskapet i noen av de beste parkene i området med camping- eller bobilen din.

Sør for Belfast finner du noen fantastiske skogsparker og naturreservater: Castlewellan skogspark, Murlough nasjonale naturreservat og Slieve Gullion skogspark, på veien til Dublin . Hvis du kjører nordover, finner du det rike Glenariff nasjonale naturreservatet med sin utrolige skog, innsjøer og verneområder. Sørg for å ta en omvei med camping- eller bobilen din for å besøke de vakre Cranny Falls nær Carnlough. 

Belfasts parker er fulle av morsomme aktiviteter for alle: Fotturer, terrengsykling, orientering, bueskyting og fjellklatring. Hvis du liker ekstrem sykling, kan du sette deg i camping- eller bobilen din, dra vestover, på den motsatte bredden av Neaghsjøen, og dra til Davagh-skogen.

Belfasts Kystlinje, Innsjøer og Elver

Kjør camping- eller bobilen din fra Belfast til den øvre nordenden av øya via Causeway kystruten, nær Glenariff Park. Denne naturskjønne ruten inkluderer ikke bare et besøk til de mange vakre strendene underveis, men også et stopp ved den ikoniske Giant's Causeway og et adrenalinkick ved Carrick-a-Rede taubroen. 

Syd for den irske hovedstaden, finnes noen av de beste strendene du kan besøke i camping- eller bobilen din, som for eksempel Tyrella strand, Ballyhalbert strand, Balluhornan strand og St. Michael's Park strand. De som er glade i vannsport setter pris på nesten hele kysten. Fra kitesurfing til vindsurfing til vannski, velg hvilken som helst strand i nærheten av Belfast, og du vil finne både underholdning og skjønnhet.

Vannaktivitetsentusiaster verdsetter også regionens innsjøer og elver. Ved Lake Castlewellan, Lough Neagh og Strangford Lough, så vel som i Bann-elven og Foyle-elven, kan du bedrive flere typer vannsport, for eksempel kanopadling, våte kampesteiner, kajakkpadling, coasteing, padling, wakeboarding, båtturer og mer.

Campingplasser i Belfast

Enten du vil hvile etter en lang dag eller gjøre forberedelser til garantert moro på ditt neste eventyr i camping- eller bobilen, er disse hyggelige nordirske campingplassene gode alternativer for natten: Castle Ward Caravan Park sør for Belfast, Maguire Strand Camping & Caravan Park og Glenariff Forest Park Caravan Park i nord, og Shepherds Rest Pub, Camping, og Caravan Park vest for Belfast.

Campingplassene tilbyr viktige tjenester for bobiler, som elektriske koblingspunkter, drenering og vaskerom. I tillegg til de elementære tjenestene, kan du også finne et utendørs matlagingsområde, gratis Wi-Fi og klesvask.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Belfast

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå