Belfast coast

Leie bobil nære Belfast

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av Belfast

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

view from the beach up looking up to the giant cause landscape

Bobilutleie i Belfast

Belfast er hovedstaden og største byen i Nord-Irland. Det er ved munningen av elven Lagan og den vestlige enden av Belfast Lough – dette ga den den perfekte beliggenheten for skipsbyggingsindustrien som gjorde byen berømt. Titanic ble bygget i Belfast i 1911-1912 i det som på den tiden var det største verftet i verden.

Siden 2001, inspirert av en økning i antall turister til området, har byrådet utpekt en håndfull kulturkvarter.

Katedralkvarteret er oppkalt etter St Anne's Cathedral og har blitt kjent som byens fremste kulturelle lokalitet. Gaeltacht-kvarteret ligger vest i Belfast og er best kjent som et område som fremmer det irske språket. Queen's Quarter i South Belfast er oppkalt etter Queen's University og er vert for den største studentpopulasjonen i byen. Golden Mile er kjent for sine restauranter og barer. Og til slutt, Titanic-kvarteret er byens kommende kvartal, og lover å bli en av de største utbyggingene ved vannkanten i Europa.

Belfasts befolkning er delt rent midt mellom de katolske og protestantiske innbyggerne. De to distinkte kulturmiljøene bidrar begge betydelig til områdets kultur.

Komme dit

Belfast internasjonale lufthavn betjener selve byen så vel som dens omgivelser. Det er vert for både innenlandske og internasjonale flyvninger og ligger 13,2 miles nordvest for Belfast.

Hvis du reiser på vei, er Belfast krysset av store motorveier. Byen er relativt liten og lett å navigere med bil.

Belfast-Dublin Main Line er hovedjernbaneruten på øya. Den forbinder Dublin Connolly stasjon og Belfast Lanyon Place stasjon.

Steder å besøke i Belfast

Victoria Square Dome: Hvis du er ute etter en 360-graders utsikt over byen, er Victoria Square Dome en må-se. Denne imponerende attraksjonen er gratis å besøke og er lett tilgjengelig via trapper eller heis.

Cathedral Quarter: Det sentrale knutepunktet i byen, dette stedet er utmerket for de som ønsker å oppleve byens fantastiske restauranter og barer. Oppkalt etter den enorme katedralen som ligger i området, har den siden blitt et kulturelt ikon, som er vert for noen av de beste begivenhetene i byen.

Belfast Castle: Dette historiske landemerket ligger i bakkene til Cavehill Country Park nord i byen, 400 fot over havet, og gir besøkende fantastisk utsikt over byen og Belfast Lough. Eiendommen inneholder også blandet skog samt vakkert anlagte hager.

Parkering i Belfast

Det er rikelig med gateparkering i Belfast, mesteparten av det målt. Gateavgifter gjelder mandag til lørdag, fra kl. 08.00 til 18.00. Det er et av de mest tilgivende stedene å parkere med mange tilgjengelige plasser som koster så lite som £3 på en dag.

Det er også en rekke bilgarasjer over hele byen. Noen er gratis mens andre belastes. Prisene varierer i henhold til garasjen med billigere institusjoner som ofte ligger et stykke utenfor sentrum.

Årlige arrangementer i Belfast

  • St Patrick’s Day: Hele byen dukker opp for St Patrick's Day den 17. mars hvert år. Restauranter og barer blir grønne og folk kler seg ut for å slå byen hardt og raskt. Hvis du er i Belfast under feiringen, vil du ikke finne mangel på ting å gjøre (og drikke).
  • Cathedral Quarter Arts Festival: Denne alternative festivalen holdes tidlig til midten av mai, og er spesielt populær blant det yngre publikummet. Det er vertskap for kunst, musikk og teater. Arrangementene er billetter og prisen vil avhenge av hvilken akt du vil se.
  • Belfast Festival: Belfast-festivalen tiltrekker seg rundt 50 000 mennesker hvert år, som alle kjemper om å oppleve teater, dans, musikk, visuell kunst og komedie. Arrangementet skjer over to uker fra slutten av oktober til begynnelsen av november. Den har mange gratis- og billettoppføringer.

Camping i Belfast

  • Dundonald Touring Caravan Park: Dundonald Touring Park ligger i de grønne forstedene til Castlereagh, og er et fredelig sted for bobilsjåfører. Ligger bare fem miles fra Belfast, gir det besøkende det ideelle stedet for å utforske byen. Prisene avhenger av reisedagene dine, og nettsiden deres har en enkel bestillingsapp.
  • Six Mile Water Caravan Park: Parkens sentrale beliggenhet, så vel som dens nærhet til havnene i Larne og Belfast, gjør den til en ideell base for å reise rundt i hele Nord-Irland, inkludert Belfast. Prisene avhenger av reisedatoen din, og nettsiden deres har en enkel bestillingsapp.
  • Dunroamin Caravan Park: Denne bobilparken ligger litt utenfor Belfast på Nord-Irlands praktfulle Ards-halvøya, ved siden av Irskehavet, og er en flott måte å utforske Nord-Irland og byen Belfast. Du må ringe nettstedet for gjeldende priser.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn