Bari Indie Campers

Leie bobil Bari

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Bari

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Bari campervan

Bobilutleie i Bari

Oppdag  Italias  skjulte perler ved å leie en camping- eller bobil i den sjarmerende byen Bari gjennom Indie Camper. Opplev friheten på den åpne veien mens du utforsker de fengslende omgivelsene og kulturarven som gjør Bari til et unikt reisemål for en biltur.

 

Nasjonalparker i Bari-området 

Gjør Bari-eventyret minneverdig ved å leie en camping- eller bobil og utforske de nærliggende nasjonalparkene. Fordyp deg i den rike kulturarven som er forbundet med å besøke disse naturlige underverkene. Gargano nasjonalpark, Alta Murgia nasjonalpark og Pollino nasjonalpark lokker og tilbyr fantastisk landskap og en unik bilturopplevelse.

 

Baris kyst, innsjøer og elver

Med en camping- eller bobil til disposisjon, kan du krysse den fortryllende italienske kysten rundt Bari. Gled deg over komforten av et hjem på hjul mens du oppdager forskjellige steder, deltar i vannsport og slapper av på vakre strender. Reis langs Adriaterhavskysten, på vei nordover for å utforske Gargano-halvøya, Tremiti-øyene og de uberørte strendene i Salento.

 

Campingplasser rundt Bari-området

Uansett destinasjon fra Bari, venter mange campingplasser på deg. Planlegg og sikre deg en plass for camping- eller bobilen på fasiliteter som Camping Village Baia degli Aranci,  Camping  Village Polignano a Mare, Camping Village Torre Rinalda og Camping Village La Masseria. Sikre en sømløs reiseopplevelse ved å kontrollere tilgjengelighet og bestille på forhånd.

 

Enveis tilgjengelig fra Bari

Dra nytte av Indie Campers tilbud og legg ut på enveisreiser fra Bari til spennende steder som Napoli, Roma, Firenze og Milano. Utvid horisonten og skap varige minner mens du utforsker ulike steder og opplevelser på en italiensk biltur.

 

Informasjon og krav for å kjøre fra Bari

For å sette deg bak rattet på bilene, må du være minst 21 år gammel og innehaver av et standard førerkort. Du kan være trygg på at alle Indie Campers-kjøretøy er dekket av grunnleggende forsikring, med dekning som varierer basert på statlige lover og landsforskrifter. Gjør deg kjent med vilkår og betingelser, spesielt når du besøker forskjellige stater under bilturen. Bilutleie av campingbiler i Bari har automatisk gir og følger høyrekjøring.

 

 Legg ut på et italiensk eventyr når du leier en bo- eller campingbil i Bari. Start reisen i dag og skap minner som varer livet ut.

 

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Bari