🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Barcelona

Leie bobil Barcelona

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Barcelona

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Landscape of Mont Serrat in Barcelona

Oversikt over byen

Over hele verden er ordet Barcelona knyttet til det gode liv, kunst, modernitet, godt vær og god mat. Slik er det og har vært i mange år, så lenge Barcelona ble et turistsenter for hele verden. Hvis du anser deg selv som en livsnyter, er det tusenvis av terrasser og bortgjemte barer hvor du kan nyte deilig tapas, et glass vin og litt sol. Hvis du liker kunst, kan du følge fotsporene til Gaudí, Picasso eller Miró gjennom gatene. Er du glad i fotball, er stadion Camp Nou og Barça et reisemål. Og hvis naturen er din greie, vil Pyreneene og Costa Brava få deg til å føle deg i ditt rette element. Hva mer kan du be om?

Slik kommer du deg dit

Med sin ideelle geografiske beliggenhet er Barcelona et veikryss: rett ved Middelhavets bredder, et steinkast fra Frankrike og perfekt forbundet med resten av den iberiske halvøy. Som et resultat er byen lett tilgjengelig fra land, sjø og luft. Hvis planen er å komme med bil fra nord på den iberiske halvøya eller fra Madrid, er det enklest å nå byen via AP-2. Ellers kan du bruke kystveiene, enten fra Valencia eller fra Montpellier (Frankrike). Og hvis du foretrekker tog, har Sants stasjon forbindelser til flere deler av den iberiske halvøya og Europa. Å fly til Barcelona er også veldig enkelt, med flygninger fra hvilken som helst europeisk hovedstad til hovedflyplassen El Prat eller til mindre flyplasser, for eksempel Reus, via de viktigste flyselskapene. Du kan til og med fly inn til havnen i Barcelona fra en annen middelhavshavn!

Parkering

Barcelona og storbyområdet danner en stor urban sone, hvor mer enn 5,5 millioner mennesker bor. Derfor kan det å prøve å parkere i utkanten av byen være et eventyr du ikke vil utsette deg for. La oss gjøre livet enkelt! Vi foreslår fire steder å parkere bobilen din: to inne i Barcelona, og to i utkanten. Innenfor byen er det Freser Trinxant parkeringsplass og Garcia-Faria bussparkering. Men hvis du leter etter roligere steder i friluft, ligger disse to i utkanten: CaravaningPark i L'Hospitalet, og Caravaning Park Vallés i hjertet av Vallés, fjellområdet nærmest Barcelona. Merk deg også følgende tips: Zona Universitaria og Montjuic er to av de beste stedene i byen for å parkere bobilen din gratis og på hvilken som helst dag i uken. Hvis du til syvende og sist foretrekker å parkere i sentrum, enten i den grønne eller blå sonen, er det best å gjøre det mellom klokken 20.00 og 8.00 om morgenen. Ellers må du betale mellom 1 og 4 euro per time, avhengig av type bil og parkeringssone.

Årlige arrangementer

  • Sant Jordi: Den viktigste festivalen i Catalonia, feiringen av boken og rosen. Hvis du liker litteratur, er 23. april dagen for å besøke Barcelona.
  • Primavera Lyd: Arrangementet som åpner sommerfestivalsesongen i Spania er et av symbolene for Barcelona. En flere dager lang fest med indie, elektronika og trap.
  • Sonar: Elektronisk musikk, kreativitet og teknologi er de tre pilarene i Barcelonas andre store festival, som vanligvis arrangeres i midten av juni.
  • Fiesta de la Mercé: Det mest tradisjonelle, gammeldagse arrangementet i Barcelonas festivalkalender. I løpet av den siste uken i september vender Festa de la Mercé seg mot innbyggerne i byen, noe som ikke skjer mesteparten av året.

Camping

  • Area Camper Barcelona Beach: Bare 25 kilometer fra sentrum av Barcelona, tilbyr denne campingplassen ved stranden 40 bobilplasser for 15 euro om dagen (25 euro i juli og august).
  • Camping 3 Estrellas: I likhet med den forrige, men enda nærmere og litt lenger sørover, tilbyr Camping 3 Estrellas også muligheten til å overnatte ved sjøen. En måte å leie bobil på, dra til Barcelona og sove i fred og ro bare et steinkast fra byen. En glimrende plan.
  • El Vedado: Hvis du foretrekker fjellene framfor stranden og vil betale litt mindre, er El Vedado Camping stedet for deg. En halvtime fra Barcelona med bil, tilbyr El Vedado rimelige priser: 18 euro per natt i høysesongen (juni, juli og september) og bare 11 euro i løpet av resten av året.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Barcelona