🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

australia_card

Leie bobil Australia

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Australia

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

australia_port

Camping- og bobilutleie i Australia

Lei en camping- eller bobil i Australia og dra på en uforglemmelig australsk biltur. Du kan kjøre leiebilen din langs naturskjønne motorveier ved sjøen, over det solfylte innlandet og gjennom frodig regnskog, mens du reiser rundt i landet "Down Under".

Nasjonalparker i Australia

Fra kengurufylte strender til ubeboelige ørkener, Australias nettverk av nasjonalparker er mangfoldig og utrolig vakkert. Ved å reise med camping/ eller bobil kommer du på nært hold med Australias mest bemerkelsesverdige naturtrekk som korallrev, sandørkener og skjulte grottoer.

Fem bemerkelsesverdige nasjonalparker omgir bare Sydney. Utforsk det tette busklandet og erfar den aboriginske kulturen i Blue Mountains nasjonalpark. Svøm under fossefall i Nightcap nasjonalpark og gå opp til Australias høyeste topp i Kosciuszko nasjonalpark.

Kjør campingbilen nordover mot Brisbane og utforsk den gyldne sanden i Great Sandy nasjonalpark. Her finner du ferskvannsinnsjøer og avsidesliggende strender – en rolig pause fra maset og stresset med de vanligvis store folkemengdene i nasjonalparker.

Kjør camping- eller bobilen din i motsatt retning, sørover, for å utforske lilla daler og frodige vingårder. Grampians nasjonalpark utenfor Melbourne ligger i hjertet av vinlandet og tilbyr en fantastisk utsikt og en slående fjellkledd bakgrunn som du kan inkludere i bobil-eventyret ditt.

Australias kystlinje, innsjøer og elver

Pust inn den salte sjøluften eller flyt i en av de rolige ferskvannssjøene som dekker deler av det store australske landskapet. Denne øydestinasjonen mangler ikke vannsport underholdning uansett hvilken vei du velger med bobilen din.

Byron Bay ligger nær Sydney og er en lokal favoritt. Frodige skoger grenser ut mot hvite sandstrender og ender i turkisfarget hav. Byron Bay tilbyr mange skjulte viker og naturlig skjønnhet som du kan utforske i camping- eller bobilen din.

Selvsagt er ikke noe outback-eventyr komplett uten en tur til Queenslands gullkyst. Denne regionen tilbyr noen av de mest spektakulære surfing, sand og avsidesliggende naturområdene i verden, med Great Barrier Reef og Daintree reinskogen. Nyt den naturlige skjønnheten på rolige strender som Noosa Main stranden og Burleigh Head stranden.

Ikke gå glipp av smaragd-svømmebassengene i den australske villmarken. Karloo Pool og Jingga Pool, og Kellys Falls er alle fantastiske steder for en avstikker på reisen din. Vi anbefaler også at du tar deg tid til å svømme i det blendende ferskvann i McKenziesjøen, like utenfor Brisbane. Denne krystallklare regnvannsinnsjøen er virkelig unik. 

Campingplasser rundt om i Australia

Det er viktig å planlegge overnattinger for å sikre at bobilferien din er perfekt på alle måter. Når du ser etter en campingplass, er det også viktig å reservere et trygt sted som kan ta imot din spesifikke camping- eller bobil.

Det er viktig å huske på at mange campingplasser kan bestilles i god tid i forveien, mens andre vil bruker "først til mølla"-prinsippet.

Du kan vurdere å sjekke ut disse campingplassene mens du forbereder camping- eller bobilreisen din: Green Acres-leirplassen nær Darwin, Wombeyan Caves-leirplassen nær Sydney og Boreen Point-leirplassen utenfor Great Sandy nasjonalpark.

For mer informasjon om å reise med en camping- eller bobil, kan du besøke våre to dedikerte bloggseksjoner: Campingtips og veiledninger

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
Incredible locations