view over auckland's coast

Leie bobil Auckland

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Auckland

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

view over auckland's waterfall

Camping- og Bobilutleie i Auckland

Når du leier en camping- eller bobil i Auckland, har du enkel tilgang til New Zealands nordøy. Dette området har en imponerende vulkansk natur, fantastiske strender, nasjonalparker, huler og innsjøer.

Mens nordøya, også kalt Te Ika-a-Māui, er mer utviklet og folkerik enn sør, er den like spektakulær. Med så mye å se og gjøre i regionen, er en bobil en fin måte å komme seg rundt på.

Aucklands Nasjonalparker

Auckland har flotte nasjonalparker som ligger en kort bobiltur unna. Waitakere-parkområdet ligger i nærheten av byen, og det legemliggjør naturlig skjønnhet. Svarte strender, regnskog og en sjanse til å se gamle maori-utskjæringer betyr at du ikke vil gå glipp av denne parken.

Hvis du ønsker å reise nordover mot toppen av øya, finner du Waipoua-skogen. Parken er utrolig for fotturer, spaserturer og dyrelivsturer.

Mot sør kan du kjøre til Whanganui nasjonalpark. Parken er hjemsted for mye av øyas ikoniske Kiwi-befolkning. Det tilbyr en rekke aktiviteter, som fotturer, kanopadling, båtturer og en sjanse til å se den fantastiske Kaiwhakauka-fossen.

Aucklands Kystlinje, Innsjøer og Elver

Auckland har fantastiske kystlinjer som du kan besøke med camping- eller bobilen din. Regionens vestkyst er kjent for sin robuste, uberørte skjønnhet og utrolige svarte strender.

Karekare-stranden er avsidesliggende og vakker, Muriwai-stranden har utrolig utsikt, og Piha-stranden er et populært surfested.

Ototoa-innsjøen i Rodney-regionen er en utrolig ferskvannsinnsjø. Du kan utforske dens uovertrufne skjønnhet med robåt. For noe mindre kan du prøve innsjøen Kawaupaka i Te Henga. Det er en grunn til at dette er et turiststed.

Til slutt har Auckland også noen flotte elver. Hoteo-elven er utmerket for kajakkpadling og rafting, mens Puhoi-elven har padlebåter, kajakkpadling, cruise og en natur du ikke må gå glipp av.

Campingplasser Rundt Auckland

Leie av camping- og bobil i Auckland ville ikke vært det samme uten et godt sted å hvile om kvelden. Heldigvis har Auckland utmerkede camping- eller bobilvennlige steder.

Avondale Motorhome ligger i nærheten av byen. Den har mange camping- eller bobilplasser, med alle nødvendige fasiliteter og en lekeplass for barn.

Hvis du reiser nordover, er Pakiri Holiday Park et utrolig alternativ. Hvite sandstrender og utmerkede camping- eller bobilanlegg er noen av grunnene til å overnatte der. Parken tilbyr også surfing, svømming og fiske, alt i en magisteriell naturskjønnhet.

Det beste med camping- eller bobilutleie i Auckland er at du har et sentralt utgangspunkt. Hvis du er mer tilbøyelig til å kjøre sørover, er det noen flotte steder du enkelt kan komme til med en bobil.

I nærheten av Whanganui nasjonalpark finner du Whanganui Seaside Holiday Park. Med tre hektar, et svømmebasseng, badstuer og et B.B.Q.-område, er det et flott anlegg. Med Castlecliff strand og Kowhai Park bare en spasertur unna, er det nok for familien å se og gjøre.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Auckland