Ta en campingvogn og følg solen! Spar opptil 20 % på din episke sommerferie.

Leie bobil i Arizona

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Arizona

Bestill roadtripen din for sommeren og få opptil 20 % RABATT

Klar for en unik biltur? Vi tilbyr opptil 20 % rabatt på utvalgte bilturer. Reis for å feire det beste av det sommeren har å by på – til en søt rabatt.

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis endringer og fleksibel betaling

Du kan endre bestillingsdetaljene dine opptil 48 timer før reisen din! Du betaler også hele beløpet for bestillingen din 15 dager før reisen.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Road and mountains in Arizona

Alt om varebilutleie i Arizona

Det er vanskelig å sette ord på skjønnheten i Arizona, men kanskje er det Grand Canyon, dets mest kjente naturelement, som oppsummerer det best. Men det er mer i Arizona enn bare Grand Canyon. Det er en enorm stat, gjennomsyret av historie og rik på lokale tradisjoner. Arizona er ikke bare et av de vakreste stedene i Amerika, men også et av de vakreste stedene i verden, noe som gjør det til en perfekt destinasjon for å leie en bobil.

Steder å besøke

 • The Grand Canyon – Den største og vakreste kløften i verden ble skapt over millioner av år av Colorado-elven mens den bukter seg gjennom canyonen.
 • Petrified Forest National Park – Denne nasjonalparken har den største samlingen av forsteinede trær i Amerika. Du vil også finne massevis av fossile reptiler, fisk, flora og fauna.
 • Monument Valley – Monument Valley ligger på grensen mellom Utah og Arizona, og huser noen av de største og mest naturskjønne megalittene i Amerika.
 • The Hoover Dam – Hoover Dam, en av de mest imponerende teknologiske prestasjonene i menneskehetens historie, tiltrekker seg millioner av besøkende fra hele verden hvert år.
 • Havasu Falls – Havasu Falls er Arizonas høyeste og sannsynligvis vakreste foss og er et mekka for Instagrammere og andre landskapsfotografer i verdensklasse.

Gastronomi

Det finnes en rekke deilige matspesialiteter fra Arizona som du ikke finner andre steder, i hvert fall ikke tilberedt riktig. Her er noen av regionens beste retter:

 • Cheese Crips – Ligner på en quesadilla, men servert åpen etter å ha blitt perfekt tilberedt i pannen.
 • Chimichangas – Denne berømte retten er en stekt burrito, sprø og full av smak.
 • Navajo Taco’s – En regional favoritt, hovedsakelig ristet, men servert på et deilig stekt flatbrød.

Årlige begivenheter i Arizona

 • The Arizona Balloon Classic – Arizona Balloon Classic arrangeres i januar hvert år og har utallige varmluftsballonger, show og aktiviteter for barn. Arrangementet finner sted i den lille byen Goodyear. Billettene koster kun 13 euro.
 • The Arizona Renaissance Festival – Denne festivalen arrangeres i helgene i februar og mars og gjenskaper renessansens magi med turneringer, avanserte kostymer og mat tilberedt i tidens stil. Festivalen finner sted i nærheten av Apache Junction. Billetter starter fra 25 euro.
 • Arizona State Beer Week – Denne årlige ti-dagers ølfestivalen finner sted på over 200 forskjellige steder i midten av februar. Dette er en flott mulighet til å prøve noen av de beste uavhengige håndverksølene i staten. Inngangsavgifter varierer, men er generelt ganske lave.

Camping i Arizona

 • The Grand Canyon Railway RV Park – En av de mest interessante aspektene ved denne campingplassen i verdensklasse er toget som går fra parken til Grand Canyon og tilbake. I tillegg har parken innendørsbasseng, boblebad og rask Wi-Fi. Prisene starter på 52 euro per natt.
 • Eagle View RV Resort at Fort McDowell – Denne imponerende bobilparken tilbyr ridning, et svømmebasseng, en golfklubb og til og med et kasino. Rask Wi-Fi, varmtvannstilkoblinger og en park for kjæledyr uten bånd kompletterer kompleksets mange fasiliteter. Prisene starter på 38 euro per natt.
 • Leaf Verde RV Resort – Leaf Verde Recreation Park ligger i nærheten av Phoenix, Arizonas største by, og er et flott alternativ for de som ønsker å utforske de mange aktivitetene som finnes i storbyen. I selve parken er det hesteskohi, et stort oppvarmet basseng, grillplass, biljardbord og mye mer. Prisene starter på 34 euro per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå