🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Arizona desert

Leie bobil i Arizona

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Arizona

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Road and mountains in Arizona

Alt om varebilutleie i Arizona

Det er vanskelig å sette ord på skjønnheten i Arizona, men kanskje er det Grand Canyon, dets mest kjente naturelement, som oppsummerer det best. Men det er mer i Arizona enn bare Grand Canyon. Det er en enorm stat, gjennomsyret av historie og rik på lokale tradisjoner. Arizona er ikke bare et av de vakreste stedene i Amerika, men også et av de vakreste stedene i verden, noe som gjør det til en perfekt destinasjon for å leie en bobil.

Steder å besøke

 • The Grand Canyon – Den største og vakreste kløften i verden ble skapt over millioner av år av Colorado-elven mens den bukter seg gjennom canyonen.
 • Petrified Forest National Park – Denne nasjonalparken har den største samlingen av forsteinede trær i Amerika. Du vil også finne massevis av fossile reptiler, fisk, flora og fauna.
 • Monument Valley – Monument Valley ligger på grensen mellom Utah og Arizona, og huser noen av de største og mest naturskjønne megalittene i Amerika.
 • The Hoover Dam – Hoover Dam, en av de mest imponerende teknologiske prestasjonene i menneskehetens historie, tiltrekker seg millioner av besøkende fra hele verden hvert år.
 • Havasu Falls – Havasu Falls er Arizonas høyeste og sannsynligvis vakreste foss og er et mekka for Instagrammere og andre landskapsfotografer i verdensklasse.

Gastronomi

Det finnes en rekke deilige matspesialiteter fra Arizona som du ikke finner andre steder, i hvert fall ikke tilberedt riktig. Her er noen av regionens beste retter:

 • Cheese Crips – Ligner på en quesadilla, men servert åpen etter å ha blitt perfekt tilberedt i pannen.
 • Chimichangas – Denne berømte retten er en stekt burrito, sprø og full av smak.
 • Navajo Taco’s – En regional favoritt, hovedsakelig ristet, men servert på et deilig stekt flatbrød.

Årlige begivenheter i Arizona

 • The Arizona Balloon Classic – Arizona Balloon Classic arrangeres i januar hvert år og har utallige varmluftsballonger, show og aktiviteter for barn. Arrangementet finner sted i den lille byen Goodyear. Billettene koster kun 13 euro.
 • The Arizona Renaissance Festival – Denne festivalen arrangeres i helgene i februar og mars og gjenskaper renessansens magi med turneringer, avanserte kostymer og mat tilberedt i tidens stil. Festivalen finner sted i nærheten av Apache Junction. Billetter starter fra 25 euro.
 • Arizona State Beer Week – Denne årlige ti-dagers ølfestivalen finner sted på over 200 forskjellige steder i midten av februar. Dette er en flott mulighet til å prøve noen av de beste uavhengige håndverksølene i staten. Inngangsavgifter varierer, men er generelt ganske lave.

Camping i Arizona

 • The Grand Canyon Railway RV Park – En av de mest interessante aspektene ved denne campingplassen i verdensklasse er toget som går fra parken til Grand Canyon og tilbake. I tillegg har parken innendørsbasseng, boblebad og rask Wi-Fi. Prisene starter på 52 euro per natt.
 • Eagle View RV Resort at Fort McDowell – Denne imponerende bobilparken tilbyr ridning, et svømmebasseng, en golfklubb og til og med et kasino. Rask Wi-Fi, varmtvannstilkoblinger og en park for kjæledyr uten bånd kompletterer kompleksets mange fasiliteter. Prisene starter på 38 euro per natt.
 • Leaf Verde RV Resort – Leaf Verde Recreation Park ligger i nærheten av Phoenix, Arizonas største by, og er et flott alternativ for de som ønsker å utforske de mange aktivitetene som finnes i storbyen. I selve parken er det hesteskohi, et stort oppvarmet basseng, grillplass, biljardbord og mye mer. Prisene starter på 34 euro per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn